Door: Charlotte

Je houdt van actieve vakanties midden in de natuur en bent niet bang voor een uitdaging hier of daar. Alleen reizen is hier een goed voorbeeld van, maar je wil deze toffe ervaringen wel kunnen delen met iemand na een dag vol actie en avontuur. Wel zo gezellig, alleen is er niet altijd iemand die tegelijk met jou weg kan of waar jouw reishart ook sneller van gaat kloppen.

Je vraagt je af of een groepsreis iets voor jou is? Deze vraag horen wij vaak van reizigers die nog nooit mee zijn geweest op een groepsreis. Wij weten natuurlijk hoe cool en gezellig het is: nieuwe mensen leren kennen (soms single, soms niet), once-in-a-lifetime-ervaringen delen, samen tentjes opzetten, koken, een kampvuur maken – en dat alles midden in de natuur!

Deze noSun reizigers vertellen over hun ervaring met een groepsreis!

Hoewel we zelf natuurlijk een schat aan ervaring hebben als het om groepsreizen gaat, begrijpen we ook wel dat het nog beter is om reizigers over hun twijfels en ervaringen te horen. Su-Anne van The Global School sprak enkele reizigers in Zweden en op het afterSun Festival. Twijfel je nog? Luister dan eens mee naar hoe onze reizigers het ervaren hebben om met een groep op pad te zijn!

Meer zien? Su-Anne vroeg onze reizigers ook naar de diverse activiteiten tijdens een groepsreis en hoe er eigenlijk wordt omgegaan met tijd voor jezelf. Op ons YouTube kanaal staan bovendien een aantal fantastische voorproefjes van verschillende groepsreizen; deze helpen je misschien ook bij het maken van keuzes!

 

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7