Is een groepsreis iets voor mij?

Deze noSun reizigers vertellen over hun ervaring met een groepsreis!

Je houdt van actieve vakanties midden in de natuur en bent niet bang voor een uitdaging hier of daar. Alleen reizen is hier een goed voorbeeld van, maar je wil deze toffe ervaringen wel kunnen delen met iemand na een dag vol actie en avontuur. Wel zo gezellig. Daarom ga je het liefst niet alleen op reis, maar er is nou eenmaal niet áltijd iemand die tegelijk met jou weg kan of die precies leuk vindt waar jouw reishart ook sneller van gaat kloppen.

Je vraagt je af of een groepsreis iets voor jou is? Deze vraag horen wij vaak van reizigers die nog nooit mee zijn geweest op een groepsreis. Wij weten natuurlijk hoe cool en gezellig het is: nieuwe mensen leren kennen (soms single, soms niet), once-in-a-lifetime-ervaringen delen, samen tentjes opzetten, koken, een kampvuur maken – en dat alles midden in de natuur!

Reizigers vertellen

Hoewel we zelf natuurlijk een schat aan ervaring hebben als het om groepsreizen gaat, begrijpen we ook wel dat het nog beter is om reizigers over hun twijfels en ervaringen te horen. Su-Anne van The Global School sprak enkele reizigers in Zweden en op het afterSun Festival. Twijfel je nog? Luister dan eens mee naar hoe onze reizigers het ervaren hebben om met een groep op pad te zijn!


Meer zien? Su-Anne vroeg onze reizigers ook naar de diverse activiteiten tijdens een groepsreis en hoe er eigenlijk wordt omgegaan met tijd voor jezelf. Op ons YouTube kanaal staan bovendien een aantal fantastische voorproefjes van verschillende groepsreizen; deze helpen je misschien ook bij het maken van keuzes!

Daarin leggen we uit waarom onze singlereizen, groepsreizen zijn.