Is een groepsreis iets voor mij?

Deze noSun reizigers vertellen over hun ervaring met een groepsreis!

Je houdt van actieve vakanties midden in de natuur en bent niet bang voor een uitdaging hier of daar. Het liefst ga je niet alleen op reis, maar er is nou eenmaal niet áltijd iemand die tegelijk met jou weg kan of die precies leuk vindt waar jouw reishart ook sneller van gaat kloppen.

Is een groepsreis dan iets voor jou? Tsja, dat is zo’n beetje de meest gestelde vraag onder reizigers die dit nog nooit eerder hebben gedaan! Wij weten natuurlijk hoe cool en gezellig het is: nieuwe mensen leren kennen (soms single, soms niet), once-in-a-lifetime-ervaringen delen, samen tentjes opzetten, koken, een kampvuur maken – en dat alles midden in de natuur!

Reizigers vertellen

Hoewel we zelf natuurlijk een schat aan ervaring hebben als het om groepsreizen gaat, begrijpen we ook wel dat het nog beter is om reizigers over hun twijfels en ervaringen te horen. Su-Anne van The Global School sprak enkele reizigers in Zweden en op het afterSun Festival. Twijfel je nog? Luister dan eens mee naar hoe onze reizigers het ervaren hebben om met een groep op pad te zijn!

Download hier gratis de 10 recepten


Meer zien? Su-Anne vroeg onze reizigers ook naar de diverse activiteiten tijdens een groepsreis en hoe er eigenlijk wordt omgegaan met tijd voor jezelf. Op ons YouTube kanaal staan bovendien een aantal fantastische voorproefjes van verschillende groepsreizen; deze helpen je misschien ook bij het maken van keuzes!

Download hier gratis de 10 recepten

Daarin leggen we uit waarom onze singlereizen, groepsreizen zijn.