Door: Martijn

Ik had nog nooit van noSun gehoord, totdat ik onlangs een reis bij jullie boekte.

Dit is een reactie die we vaak te horen krijgen van onze reizigers. In dit artikel willen we onszelf daarom graag voorstellen.. Wij zijn noSun! En wij bieden outdoor groepsreizen aan voor individuen. Ben je benieuwd wat onze reizen zo uniek maakt? Vraag je je af onze vakanties iets voor jou zijn? Of zou je graag meer willen weten over de dynamiek tijdens een groepsreis? Dat kunnen wij ons bij noSun erg goed voorstellen. Om je een beter beeld te geven bij wie noSun is en wat je kunt beleven tijdens onze reizen, stellen we onszelf graag aan je voor!

Zonder twijfel de meest uitdagende groepsreizen

Bij noSun verzorgen we groepsreizen die allesbehalve standaard zijn. Geen enkele reis is hetzelfde en wij doen altijd onze uiterste best om een zo uniek en gevarieerd mogelijk programma samen te kunnen stellen. Er is in ieder geval één aspect dat al onze reizen gemeen hebben en dat is uitdaging. Alle reizen van noSun kenmerken zich door avontuur, actie en op ontdekking uitgaan.

Bekijk onze reizen

Ga jij met ons mee op reis?

Vraag je je af of een noSun vakantie wel echt iets voor jou is? Eigenlijk is er maar één manier om daarachter te komen. Wij nodigen je van harte uit om samen met ons op reis te gaan naar een bestemming naar keuze! Samen met een aantal gelijkgestemde medereizigers trekken we er op uit naar de gaafste bezienswaardigheden, leggen we uitdagende routes af en ontdekken we iedere dag weer een prachtig nieuw landschap in het desbetreffende land.

Ben je nieuwsgierig naar je toekomstige medereizigers? Omdat je bang bent dat je misschien geen goede klik met hen hebt? Daar kunnen we je natuurlijk geen garantie voor geven. Wel kunnen we je vertellen dat alle reizigers die in het verleden met ons mee zijn geweest het vrijwel altijd goed met elkaar hebben kunnen vinden. Aangezien 95% van onze reizigers individueel boekt, staan ze open om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast valt het ons ook vaak op dat veel interesses met elkaar overeenkomen. Denk hierbij aan reizen, avontuur, actie, outdoor en meer! Het is zelfs zo dat onze reizigers na thuiskomst in Nederland regelmatig samen het initiatief nemen om een reünie te organiseren, omdat ze samen zo’n leuke tijd hebben gehad! Dat zegt toch eigenlijk al genoeg?

Streep nu die reis van je bucketlist af!

Staat een bezoek aan ZwedenIJsland of Oostenrijk al maanden- of jarenlang op jouw travel bucketlist? Dan wordt het hoogtijd om deze eindelijk eens af te strepen. Naast de zojuist genoemde locaties bieden we bij noSun nog veel meer uitdagende bestemming aan. Dus waar je ook zo dolgraag naartoe wilt, je vindt bij noSun vast en zeker een groepsreis die hierbij aansluit.  Daarnaast zijn we continu bezig met het vinden van nieuwe, gave bestemmingen in én buiten Europa.

Kun je niet wachten om eindelijk die stap te zetten om individueel een reis te boeken naar je favoriete bestemming? Jij hebt ons nu beter leren kennen, maar we willen ook graag kennismaken met jou! Boek nu een uitdagende (last minute) reis en ga de uitdaging aan!

Twijfel je nog?

Ben je nog niet overtuigd van onze toffe reizen? Dat kunnen we ons bijna niet voorstellen. Wellicht kunnen de reviews van Lisanne, Rian, Roel of één van onze andere reizigers je twijfel wegnemen! Heb je een specifieke vraag over onze reizen? Of zou je graag persoonlijk advies willen van onze reisadviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Start een Live Chat via de website of vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7