Door: Martijn

Droom jij ook van een heerlijke, zorgeloze vakantie naar Oostenrijk? Genieten van de sneeuw, wintersport, de uitdagende pistes en al het andere moois dat Oostenrijk te bieden heeft. Staat een ski trip naar Oostenrijk ook hoog op jouw bucketlist? En kun je niet wachten tot we eindelijk weer mogen reizen?

Droom weg bij het uitdagende programma, de diverse sportieve activiteiten en vele andere hoogtepunten die je gaat meemaken.

Op skivakantie in Oostenrijk

Denk je aan een vakantie in Oostenrijk? Dan denk je natuurlijk gelijk aan wintersport! Tijdens een noSun vakantie naar Oostenrijk ga je een week lang skiën op de mooiste pistes in het land. De eerste dag van de groepsreis zal in het teken staan van reizen, maar hoe dichter we bij onze eindbestemming raken, hoe mooier de omgeving wordt. Eenmaal aangekomen in Oostenrijk zie je al snel waarom zo veel mensen enthousiast zijn over Oostenrijk. De omgeving is adembenemend, en dan hebben we nog niet eens op een echte skipiste gestaan.

Omdat wij van noSun waarschijnlijk net zo ongeduldig zijn als jij, gaan we na een goede nachtrust direct van start met de eerste activiteit. We binden de latten onder en genieten de hele dag van de wonderlijke witte pistes waar Oostenrijk zo bekend om staat.

Bekijk onze wintersportreis naar Oostenrijk

Rodelen in Nassfeld, Karinthië

Een wintersportvakantie naar Oostenrijk is natuurlijk niet compleet zonder te rodelen door de sneeuw. Rodelen is onlosmakend verbonden aan een wintersportvakantie in Oostenrijk, dus ook deze activiteit gaan we tijdens onze singlereis afstrepen. Met z’n allen gaan zoeken we de hoogste piste op en nemen we onze slee mee. Eenmaal bovenaan kan de pret pas echt beginnen, want vanaf hier gaan we in vogelvlucht weer naar beneden. Let op: vergeet niet om op het einde te bremsen (remmen)!

Vertrek samen met noSun op groepsreis

Kun je niet wachten om te vertrekken naar Oostenrijk? En ben je al aan het wegdromen bij de gedachte dat je dag in dag uit heerlijk kunt gaan skiën in de sneeuw? Boek dan deze singlereis via onze website! Let op, bij deze uitdagende skireis verwachten we dat je ervaring hebt met de rode piste. Tijdens de groepsreis willen we graag samen met de groep kunnen afdalen van de pistes, vandaar dat we minimale ervaring met de rode piste vragen.

Is de rode piste voor jou geen probleem en ben je dolenthousiast om in januari te vertrekken naar de sneeuw? Wacht dan niet langer en maak je boeking compleet. Wij kunnen niet wachten om samen met jou en een groep van enthousiaste medereizigers het avontuur aan te gaan. Vertrek jij 2 januari samen met ons naar het prachtige Oostenrijk, mits het reisadvies dit toelaat? Boek dan je wintersportvakantie 2021 bij noSun en verheug je alvast op een uitdagende trip die je niet snel zal vergeten.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7