Door: Martijn

Maak kennis met Harm!

Reisbegeleider bij noSun

De reisbegeleiders zijn een belangrijk onderdeel van jouw reis met noSun dus kunnen we ons voorstellen dat je iets meer over ze wilt weten. Onze reisbegeleider Harm is net terug uit Zuid Engeland en wij stelden hem een aantal vragen.

Hoe lang ben je al reisbegeleider (bij noSun)?

Met de laatste groepsreis die ik heb begeleid naar Engeland heb ik mijn zesde seizoen voor noSun geopend. Hoewel dit seizoen voor mij de laatste jaren wel wat minder gebonden is. Ik zit sinds twee jaar ook de winters in Zweden voor noSun, met een zeer gevarieerd winterprogramma.

Hoe vaak heb je de Engeland reis al begeleid?

Ik was drie jaar geleden de allereerste die deze reis heeft begeleid en heb er inmiddels een stuk of acht gedaan. Meestal in voor- of najaar. De reizen in mei en juni en die in september, de laatste zomers bivakkeer ik namelijk onafgebroken op IJsland.

Waarom is Zuid-Engeland volgens jou een echte noSun reis?

Ondanks al mijn ervaring in prachtige landen, waaronder laatstgenoemde twee, maar ook Noorwegen en Ierland is Zuid -Engeland wel een favoriet van mij. Kort maar krachtig, en hiermee bedoel ik niet de uitleg, maar de reis zelf. De reis is een goede week lang en zo enorm divers, met zoveel leuke en verschillende activiteiten en plaatsen, dat je het gevoel hebt dat je écht weg bent geweest. Een echte noSun reis; samen, actief, ontdekken en genieten. Zo dicht bij huis maar toch zo anders.

Ik wil naar Engeland

 

Krachtige reis

Wat voor soort reiziger gaat er voornamelijk mee naar Engeland?

Het lijkt wel of de groepen zich aanpassen aan de reis, vanaf het moment dat we vertrekken in Eindhoven is er al snel een groepsgevoel. Mensen die hetzelfde voor ogen hebben, namelijk er samen een topweek van maken. Voor we überhaupt op de ferry zitten is er het gevoel dat we elkaar al veel langer kennen dan 3 uur.

Wat was het hoogtepunt van deze reis?

Voor mijzelf kent deze reis niet één hoogtepunt, het is een aaneenschakeling van. Het mountainbiken misschien wel, of de wandeling. Maar ook het kajakken en coasteering en het lekker door Londen slenteren zijn geweldig. Waarmee ik maar wil zeggen, een krachtige reis waar ikzelf altijd nog heerlijk van nageniet. Stel je hebt nog nooit met noSun gereisd dan is deze reis misschien wel echt een voorbeeld van hoe we onze trips graag zien en doen, actief, kamperen en de natuur in.

Bekijk onze reizen naar Engeland

Hoe was het weer?

Het mooie is dat je bij Engeland niet echt denkt aan heel mooi weer maar ik kan je toch echt vertellen (maar niets zo veranderlijk dan, juist ja, het weer) dat de bbq regelmatig aangaat en de zonnebrand overuren maakt.

Wat is je top tip voor iedereen die mee naar Engeland wil?

Laat het gewicht wat om welke manier dan ook op je schouders rust, zoals werkdruk of andere stress, thuis en vervang het door je backpack! Zoals de Engelsen zouden zeggen; go with the flow, relax and enjoy!

Meer over de noSun reisbegeleiders? Lees het verhaal van André, die ook al vanaf het eerste moment voor noSun op pad gaat!

Zoals de Engelsen zouden zeggen; go with the flow, relax and enjoy!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7