Door: Martijn

Noorwegen is één van onze favoriete bestemmingen voor een outdoor singlereis. Waarom? Omdat het alles heeft. Zon in de zomer, sneeuw en ijs in de winter. Hoge bergen, uitgestrekte bossen, indrukwekkende fjorden, hoge watervallen en helder blauwe meeren. En dan hebben we het nog eens niet gehad over het noorderlicht, een must-see op ieders bucket-list! Kortom, Noorwegen moet je minstens één keer in je leven bezocht hebben als je van avontuur en natuur houdt, maar eigenlijk vaker. Benieuwd hoe zo’n singlereis naar Noorwegen met noSun gaat? Wij hebben één van onze reizigers een paar vragen gesteld. Benieuwd naar de ervaringen?

Waar ben je heen geweest en waarom heb je gekozen voor noSun?

“Ik ben afgelopen zomer 8 dagen naar Trysil in Noorwegen geweest. Via via had ik al eens gehoord van noSun en via Google kwam ik bij de verschillende reizen terecht. De combinatie van de beschikbaarheid van de reis en het soort reis waren de reden dat ik voor Trysil heb gekozen.”

Hoe is het bevallen? Ben je al eens vaker met een groepsreis mee geweest?

“Dit is de eerste keer dat ik met een groepsreis ben mee geweest en ik heb een hele toffe reis gehad. “

Wat zijn voor jou de hoogtepunten van de reis geweest?

“Het canoyoningen was voor mij echt een hoogtepunt van de reis. Dit vond ik het meest heftig en spectaculair. Verder vond ik de mooie avonden bij de barbecue erg gezellig!”

Hoe actief vind je de reis?

“Op een schaal van 1 tot 10 zou ik de reis een 8 à 9 geven voor hoe actief was. We hebben veel gedaan en het programma was relatief vol. Naast de activiteiten uit het programma hebben we zelf, op een wandeling na, eigenlijk weinig extra activiteiten gedaan met de groep. Als ik zelf zou mogen kiezen had ik het programma niet anders ingedeeld.”

Heb je nog contact met de groep?

“Ja, we hebben nog contact via WhatsApp en hebben de intentie om binnenkort een reünie te organiseren. “

Ga jij binnenkort met ons mee op singlereis naar Noorwegen?

Jaarlijks maken we zowel in de winter als in de zomer verschillende actieve outdoor singlesreizen naar dit mooie land. Van 8-daagse groepreis naar Noorwegen tot een wandeltrekking of zelfs een expeditie naar Spitsbergen in de zomer tot verschillende wintergroepsreizen. Wil jij ook mee op actieve groepsreis naar Noorwegen?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7