Door: Martijn

Alleen een reis boeken met een groep onbekenden kan best spannend zijn. Daarom is het fijn om vooraf al het een en ander te weten. Wat houden onze reizen precies in en wat kan je verwachten? Wij somden de meest gestelde vragen die bij ons binnen komen voor je op in deze singlereizen FAQ. Zo heb jij overzichtelijk alle antwoorden op een rijtje.

1. Moet je single zijn om een reis bij noSun te boeken?

Nee. Zeker niet. Onze groepsreizen zijn bedoeld voor individuen die van natuur en avontuur houden. Wat je relatiestatus is? Dat maakt ons echt niks uit. Bij veel singlereizen is het doel van de reis nieuwe mensen leren kennen en misschien wel de liefde te vinden. Dit is echter niet de insteek van onze single reizen. Ons doel is samen gave avonturen beleven en genieten van de natuur. En ja, daar komen soms wel vriendschappen of in een enkel geval relaties uit voort, maar pak niet je tas in met de verwachting dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten.

2. Wat is de gemiddelde leeftijd in de groep?

De reizigers die met noSun op reis gaan zijn 20+ . We kunnen ons goed voorstellen dat je nu denkt… ik wil graag met mijn eigen leeftijdsgenoten op reis, echter uit onze ervaring blijkt dat men niet in hokjes gedrukt wil worden. Het is juist leuk en leerzaam om met verschillende leeftijden in een groep te zitten. Iedereen is op zoek naar avontuur of je nu 20 bent of 55.

3. Wat houdt een optie nemen op een reis precies in?

Wanneer je interesse hebt om mee te gaan op één van onze singlereizen, maar nog niet definitief wil/kan boeken, kan je eerst een optie nemen. Dan reserveren we een plekje voor je, maar zit je nog nergens aan vast. We houden de plek maximaal 8 dagen voor je vast. Meld er in de tussentijd iemand anders zich bij ons en gaat het om de laatste plaats voor een reis? Dan bellen we je met de vraag of je die zelfde dag vóór 16u je definitieve keuze aan ons door kan geven.

4. Wat moet ik meenemen op een outdoor groepsreis?

Per reis hebben we overzichtelijk een checklist opgesteld met spullen die handig zijn mee te nemen op je reis. Wij kennen de reis al, waardoor we precies weten wat je nodig hebt. Ook geven we nog wat tips om optioneel mee te nemen, zoals een fotocamera, verrekijker of powerbank. Wat tijdens elke reis in ieder geval niet mag ontbreken, zijn goede (ingelopen) wandelschoenen. Benieuwd waar goede wandelschoenen aan moeten voldoen? Wij schreven hier eerder al een blog over:

Wat zijn goede schoenen voor een wandelvakantie?

Kom niet met grote koffers aan, maar probeer je bagage compact mee te nemen in een rugzak. Ga je met kamperen? Dan zorgen wij voor je tent. Onze noSun tenten zijn namelijk compact mee te nemen in busjes en wij weten zeker dat ze aan alle eisen voor de reis voldoen. Een slaapzak en matje moet je zelf meenemen.

Heb je niet alle spullen? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier hebben wij de beste slaapmatten, slaapzakken, mutsen en andere accessoires voor jou uitgezocht. Zo weet je zeker dat jouw materiaal geschikt is voor een actieve outdoor reis.

5. Welke reis is voor beginners?

Je vindt het best spannend om met een groep onbekenden op reis te gaan, of weet niet zeker of zo’n outdoor reis wel iets voor jou is, maar je bent wel nieuwsgierig. Ga dan eerst eens mee op weekendtrip bijvoorbeeld naar Outdoor weekend Belgische Ardennen. Krijg je de smaak te pakken? Boek dan bij thuiskomst direct een nieuwe single reis van 8 of 14 dagen!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je nog meer vragen? Kijk dan eens in onze uitgebreide FAQ. Hier vind je nog meer vragen van reizigers die je voor gingen, en onze antwoorden hier op. Zo weet jij precies wat je kan verwachten als je met ons op reis gaat!

Heb je toch nog een dringende vraag, waar je het antwoord niet op kan vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of tijdens kantoortijden via onze live chat en we helpen je graag!

Ontdek het zelf en ga met noSun mee op reis!

Hopelijk hebben we de belangrijkste vragen van je hier boven beantwoord. Maar het leuke van een volledig verzorgde groepsreis is dat je niet alles van te voren hoeft te weten. Want zeg nou zelf, verrassingen zijn toch veel leuker? Boek nu snel één van onze actieve single reizen en laat je verrassen door een onvergetelijke reis!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7