Door: Martijn

Ben jij een actieve reiziger en op zoek naar een doe-vakantie? Er zijn diverse landen waar je actief kan rondreizen.

De populairste landen voor een actieve vakantie in Europa zijn: Finland, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Spanje, Frankrijk en Italië. Tijdens een actieve reis kom je rechtstreeks in contact met de natuur. Wij houden ervan om outdoor en actief te zijn, maar dat kan op veel diverse manieren!

Rondreis met minibusje!

De rondreizen van noSun brengen je onder andere naar Oostenrijk, Finland, Italië en Zweden. Op het moment dat je bij de reisbegeleider in het minibusje stapt, begint het hele avontuur. Samen met je reisgenoten en de reisbegeleider doorkruis je een (gedeelte) van het land. Tijdens deze rondreis onderneem je uitdagende activiteiten, zoals wandelen, raften, kajakken en mountainbiken.

Een actieve rondreis is ideaal voor mensen die niet alleen willen luieren aan het zwembad, maar voor de actieve reizigers die wat bijzonders willen beleven. Voor de mensen die de wind in hun gezicht willen voelen en de natuur zo puur mogelijk willen ervaren. Trotseer de rivier tijdens het raften of kajakken, beklim de hoogste bergen met de fiets, mountainbike of tijdens een actieve wandeltocht. Ontdek de mooiste en unieke plekken die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Na een actieve dag zet je de tent neer op de meest fantastische plekken in de natuur. Hou je niet zo van kamperen, maar wil je wel een actieve rondreisvakantie? Er zijn bij noSun ook rondreizen waarbij je elke avond heerlijk kunt genieten van een fijne accommodatie. noSun is gespecialiseerd in actieve reizen voor wie geen zon-zee-strand vakantie wil!

Bekijk al onze actieve rondreizen

Kampeerreis: overnachten in de natuur

Ben je klaar voor het echte werk en wil je de natuur volop ontdekken? Kies er dan voor om te kamperen tijdens jouw rondreis vakantie. Tijdens onze kampeerreizen overnacht je in een tentje midden in de natuur. Hoe gaaf is dat! Je hebt alle tijd en rust om de natuur volledig op te nemen. Kamperen is niet alleen in Europa een optie, ook tijdens verre reizen kun je genieten van de natuur.

Wij bieden veel singlereizen en groepsreizen aan met kamperen. Het enige waar je aan hoeft te denken is een slaapzak en een slaapmatje voor jouw overnachting. Wij zorgen voor een tent die het makkelijk de hele reis zal volhouden. Bij de meeste reizen is dat een 2-persoons tentje, voor alleen gebruik. Voor de wandelreizen is het lastig om veel bagage mee te nemen, vandaar dat we daar vaak gebruik maken van een 1-persoons tent.

Ontdek onze kampeerreizen

Wandelvakanties: bagage op de rug en gaan!

Wandelen is de ultieme manier om te genieten van de rust en de natuur van jouw vakantiebestemming. De mooiste natuur zien, het adembenemende van plaatsen waar je normaal gesproken niet komt. Een paar goede schoenen, een goedgevulde rugzak en een goed humeur is alles wat je nodig hebt om deze sport te beoefenen!

Ben je een fanatieke wandelaar? Of ben je een beginnende wandelaar en twijfel je of je op wandelvakantie moet gaan? Zelfs dan ben je bij noSun aan het juiste adres. Het is echter wel van belang dat je een redelijke basisconditie hebt voor onze groepswandelreizen en trektochten. Het is fantastisch om een wandelvakantie te combineren met kamperen. Zo ben je echt één met de natuur en beleef je samen de meest bijzondere avonturen.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7