Hoogste tijd voor een avontuurlijke groepsreis naar het land behorend tot een van de oudste beschavingen ter wereld, we gaan tot wel 4000 jaar terug in de tijd. Met een geografische ligging tussen Afrika, Azië en Europa heeft Griekenland bovendien een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis.

Tegenwoordig is het een hele populaire bestemming onder de Nederlanders, met name in de zomer. Daarom vertrekt onze actieve singlereis in het voorjaar. Het is er nog heerlijk rustig voor het hoogseizoen van start gaat daarnaast zijn de temperaturen er zeer aangenaam, alles komt in bloei onder de strak blauwe lucht en stralende zon. De zee zal daarentegen nog wel fris zijn, maar leent zich perfect voor een heerlijk frisse duik.

Ga mee op groepsreis naar het Griekse Kreta om het lokale leven te ervaren. Langs de ruige kust en door diepe kloven wandel je van het ene autovrije dorp naar het andere. Tijdens deze singlereis overnacht je overigens in comfortabele hotels om zodoende uitgerust aan de volgende dag te beginnen. Geniet van wisselende landschappen met aan de ene kan prachtige baaien met kraakhelder zeewater en aan de andere kant het binnenland met plotseling overstekende schaapskuddes. Een singlereis waar je na prachtige wandelkilometers geniet van een heerlijke maaltijd en een welverdiend drankje aan de kust met ondergaande zon. Ga mee naar de Griekse lente.

Singlereizen Groepsreis Wandelen Wandelreis Kreta Loutro
onze redenen om een single wandelreis te boeken
Groepsreis Singlereis Nosun Wandelreis Hiken Wandelen Rugzaktrekking Griekenland Kreta Samaria

Populaire groepsreizen
naar Griekenland bij NoSun

Geen reizen gevonden.

Alle beschikbare reizen bekijken

Een aantal feitjes over dit land

  • .. het exacte aantal Griekse eilanden is onbekend, het zijn er zoveel tussen de 1200 en 6000 eilanden.

  • .. Griekenland is een van de zonnigste landen van Europa, gemiddeld 250 dagen met zonneschijn per jaar.

  • .. Kreta is het grootste Griekse eiland, vijf keer groter dan Nederland.

  • .. Helleense Republiek is de officiële naam van Griekenland.

  • .. je zult veel witte huizen met blauwe deuren en ramen tegenkomen, de blauwe kleur beschermt tegen het kwaad.

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

Ga mee en ontdek het magische Griekenland. Op het eiland Kreta wachten indrukwekkende kloven, kliffen en een geweldige kust om te voet te verkennen. Daarnaast kun je ’s avonds heerlijk nagenieten van een actieve dag op het terras, uiteraard met authentiek Grieks eten en een welverdiend drankje. Dit is genieten!
Singlereizen naar Griekenland? Singles vragen zich wel eens af of het voor hen wel aantrekkelijk is om met een single reis mee te gaan. Weet je, dat is het zeker! Het grote voordeel: je bent niet alleen. Van pittige wandeltochten tot goede gesprekken in de avonduren: alles doe je samen met anderen waardoor je fantastische herinneringen verzamelt die je met anderen kunt delen! Als single ben je in een noSun groep nooit alleen, zeker ook omdat het grootste gedeelte van de reizigers alleen boekt. Ga mee op single vakantie naar Griekenland.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

In Griekenland wordt Grieks gesproken. Een vrij lastige taal voor ons om te leren, maar gelukkig kun je er ook met Engels goed uit de voeten.

De Grieken zijn een warm volk, bij een begroeting krijg je al snel een arm op je schouder of een omhelzing. Aan de andere kant gaan ze discussies over bijvoorbeeld economische zaken of politiek niet uit de weg. Als bezoeker van het land kun je die discussie beter niet aangaan. Houd het vooral positief en vertel ze wat je mooi vindt aan het land. Je zult met open armen worden ontvangen.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

Griekenland is het land met een onbekend aantal eilanden. Het zijn er zoveel, men is de tel kwijt. Overal is het genieten, de natuur, het klimaat en de vriendelijkheid van de mensen dompelen je snel onder in het vakantiegevoel.

Kreta is het hele jaar te bezoeken. De beste tijd is echter van april tot en met oktober. Wij kiezen voor het rustige voorjaar. Vermijd zo de drukte en geniet van de opbloeiende natuur.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

Als je met onze singlereis naar Griekenland gaat, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Informatie over groepsreizen naar Griekenland

Boodschappen doen, een kaartje naar huis sturen of je groepsgenoten tijdens jullie singlevakantie op een drankje trakteren? In Griekenland betaal je met de euro. Neem wel contant geld mee. In de kleine dorpen is het soms lastig om met een kaart te betalen.

 

De stekkers en stopcontacten in Griekenland zijn hetzelfde als bij ons, dus de accu van je fotocamera opladen kan gewoon met de normale stekker. Een powerbank kan handig zijn om mee te nemen.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m  09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡
💥Vorige week hebben we in de stories al bekend gemaakt dat we een eigen noSun kledinglijn aan het ontwerpen zijn. Whaaaaaa!!!! Zo enthousiast werd er daar al gereageerd😃. Daarom kunnen we ook wel vast een klein tipje van de sluier geven. We zijn 'at the moment' bezig met een t-shirt, sweater en hoodie👚👕. Alle kledingstukken (uniseks) kunnen mee op reis, maar ook zeker alledaags gedragen worden. Ok klein tipje dit, maar er volgt snel meer. Whoopwhoop!

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7