Door: Tjalyna

Meegaan op een noSun reis is fantastisch – al zijn wij misschien een beetje bevooroordeeld 😉 Samen met een groep gelijkgestemden de mooiste avonturen beleven op geweldige locaties. Genieten van de natuur en de meest avontuurlijke activiteiten beleven. Welke reis je ook kiest, het wordt er één om nooit te vergeten. Toch vonden wij dat er nog iets ontbrak. Kun jij al raden wat het is?

Van idee tot ontwerp: zo is de noSun merchandise ontstaan

We nemen je mee naar het begin. Want waar komt het idee voor de noSun merchandise nu eigenlijk vandaan? We merkten steeds vaker dat onze reizigers enthousiast waren over de kleding die wij als reisbegeleiders dragen. Deze toffe werkkleding was alleen niet te koop en dat vonden wij een gemiste kans.

Moodboard als basis

De ideeën die wij hadden, hebben we gevisualiseerd aan de hand van een moodboard. Want hé: de baas moet het er wel mee eens zijn, hè? 😉 Toen iedereen enthousiast werd van de plannen, zijn we aan de slag gegaan met ontwerpen. We zijn kleding gaan ontwerpen die echt bij het DNA van noSun en haar reizigers past. Outdoor, simpel, trendy en daarmee heel goed alledaags te dragen. Wat hierin belangrijk was voor ons, was goede en mooie, maar tegelijkertijd betaalbare en ecologisch geproduceerde kleding. Het resultaat mag er zijn – al zeggen we het zelf.

Laat het me zien

Maak jouw noSun verzameling compleet

Als je vaker met noSun op reis bent geweest, dan weet je inmiddels wel dat wij terugkerende reizigers belonen met unieke noSun outdoor gadgets. Drinkbekers, zakmessen, regenhoezen om je rugzak te beschermen, packing cubes; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het – en jij als terugkerende reiziger daarmee dus ook 😉

Hoe tof is het als je naast deze outdoor gadgets ook nog eens de trotse eigenaar bent van originele noSun kleding? Door de subtiele kleuren en passende opdrukken is onze merchandise helemaal van nu.

NoSun kleding in diverse soorten verkrijgbaar

De naam ‘noSun’ doet vermoeden dat wij alleen naar bestemmingen afreizen waar geen zon is. Snappen we, maar dat is niet helemaal waar. Wat we er wél mee bedoelen, is dat we niet naar de standaard zon, zee & strand bestemmingen gaan. Maar de zon kan wel degelijk schijnen tijdens onze noSun reizen. Daar hebben we dan ook rekening mee gehouden bij het ontwerpen van onze kleding. Voor elk weertype is er een geschikt kledingstuk verkrijgbaar. Sweaters, hoodies, t-shirts; jij kiest zelf welk kledingstuk het beste bij jou en de reisbestemming past. Onze t-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren off-white en peche, de sweaters in green en grey en de hoodies in navy en lila. Voor welk kledingstuk kies jij?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7