Door: Martijn

De zomer is voorbij en de winter is in het vooruitzicht. Met de herfst hangen we tussen wal en schip. Maar wat doe je als het najaar voor de deur staat? Op vakantie gaan natuurlijk!

Indian Summer,

verwijst naar de nazomer van eind september tot half november waarin het heerlijk zomerachtig kan zijn. Perfect voor als je je vakantie nog tegoed hebt of alweer toe bent aan vakantie. Wij hebben 5 voordelen voor je op een rij gezet van vakantie in het najaar.

1. Het is zo weer winter of zelfs voorjaar (maar net waar je van houdt)

Als de donkere dagen en het druilerige herfstweer er aan komen is het heerlijk om dit te onderbreken met een vakantie in het najaar. Deze meer dan welkome onderbreking geeft je het gevoel dat het najaar minder lang duurt en het zo winter is.
Wil je er even kort maar krachtig tussen uit? Dan is de Groepsreis avontuurlijk genieten in Zuid-Limburg en Valkenburg  perfect. Er wordt mooi en zonnig weer voorspeld in eigen land en daar moeten we optimaal van genieten door buiten actief te zijn en de natuur in te gaan. Echt Indian Summer vakantie weer en dat in eigen land.

2. Je hebt het nog tegoed

Als iedereen terug is van vakantie heb jij het nog tegoed. Hoe lekker is het om af te tellen naar iets waar je heel veel zin in hebt? Hoe je vroeger aftelde tot je verjaardag tel je nu de dagen tot je welverdiende vakantie. Het is even doorbijten als je omgeving in de zomer weggaat, maar als het zover is, ben je dolblij dat jij nog (of weer) op vakantie gaat in het najaar.

3. Het is lekker rustig

Drukke bestemmingen laten we nu het liefst links liggen en we vermijden de drukte. Want ook op reis groeit de behoefte aan social distancing. Als je op vakantie gaat in het najaar is de kans groot dat het een stuk rustiger is en wat is dat heerlijk. Zo kan je echt de tijd nemen voor het mooiste uitzicht en de prachtigste foto’s maken. En zo hoef je je niet druk te maken dat je op de achtergrond staat op foto’s van de andere toeristen.
Bij de Groepsreis Zweeds najaar avontuur vier je vakantie heel ver weg van het massatoerisme en hoor je alleen de vogels en het geritsel van de blaadjes. Zo onvoorstelbaar rustig én de perfecte locatie voor een Indian Summer reis. De groene bladeren verkleuren prachtig geel, rood waardoor Zweden er fenomenaal uit ziet.

P.s. vergeet de zonsopkomst en zonsondergang niet, om bij weg te dromen in het najaar.

Boat G73b36a2b6 1920

Waarom je nu al zou moeten boeken voor een najaar vakantie?

Het najaar heeft maar een beperkt aantal reizen en  vertrekdata. Je wil niet achter het net vissen toch!

4. Het perfecte weer om buiten actief te zijn

Stel je voor het wordt 18 graden met een zonnetje. ‘S ochtends vroeg loop je naar buiten en staat de ochtend dauw op het gras. Het was een koude nacht, maar het belooft een heldere zonovergoten dag te worden. Daar wil je natuurlijk van genieten door buiten actief te zijn. Het is geen warm zweet weer of koukleum weer waarbij je super veel lagen aan moet trekken om warm te blijven. Gewapend met een shirtje en een jas trekken we er op uit maken de mooiste wandelingen en genieten van de najaarszon op het terras. Kortom het najaar heeft de perfecte temperaturen voor een actieve groepsreis, niet te warm en niet te koud. Dat geldt zowel voor Nederland als Duitsland.

5. Het hele jaar door mooi weer

Madeira, bekend van de prachtige tropische bloemen en zon biedt volop mogelijkheden om te ontsnappen aan de herfst en je zomer te verlengen. Hier komen alle eerder genoemde redenen samen. Wist je dat Madeira al 6 keer verkozen is tot: ‘mooiste eiland van Europa’? Tijd om dat met eigen ogen te bewonderen op de groepsreis actie en avontuur op Madeira.

Op Madeira kunnen we ons vitamine D peil weer omhoog brengen. Vitamine D wordt onder invloed van de zon in je huid aangemaakt. Deze vitamine zorgt ervoor dat onze weerstand in stand blijft. Dat kunnen we in de winter wel goed gebruiken als het ver onder 0 wordt. Ook dan trekken we er lekker op uit en kan de zon schijnen. Bekijk ze hier. Zo heeft ieder seizoen haar charme en is er altijd avontuur te beleven met noSun groepsreizen.

 

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7