Door:  Martijn

Op single stedentrip ga je er even helemaal tussenuit: Je laat je (werk- of studenten)leven ‘thuis’, dompelt jezelf in een compleet andere cultuur en ontmoet veel nieuwe mensen. Dat klinkt heerlijk, toch? Maar wat kun je exact verwachten bij een groepsreis in de vorm van een stedentrip? Omdat wij ze zelf organiseren, delen wij graag onze kennis met jou. Benieuwd waar wij je mee naartoe nemen? Ontdek waar noSun je brengt!

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor een stedentrip?

We hebben een aantal redenen op een rij gezet waarom een single stedentrip een goede keuze is, als je een nieuwe stad wil verkennen!

  • Je leer nieuwe mensen kennen, die gelijkgestemd zijn en met wie jij jouw reiservaringen (direct) kunt delen
  • Je gaat alleen op reis, maar ervaart de gezelligheid van de groep\
  • In een korte tijd onderneem je meerdere activiteiten en bezoek je diverse bezienswaardigheden. En dat allemaal in groepsverband!
  • Maar als je er zelf even op uit wilt gaan, is dat natuurlijk geen enkel probleem
  • Een stedentrip is ideaal om te ontdekken of groepsreizen iets voor jou is. Je ontmoet nieuwe mensen, maar bent er geen weken mee op pad
  • Wij combineren cultuur en natuur in een stedentrip: zo zit je dus niet alleen in de stad, maar ga je ook de nabije omgeving in
  • De professionele reisbegeleiding zorgt ervoor dat je een onvergetelijke tijd zult hebben

Welke steden kun je bezoeken met noSun?

Het onontdekt Sofia

De actieve single stedentrip naar verrassend Sofia is onze beste optie. Ben je op zoek naar een mix van avontuur, cultuur en actie? Dan is deze reis echt iets voor jou! Tijdens de 4 dagen kom je in aanmerking met alle highlights van en rondom Sofia. Een verblijf in een heerlijk 4- sterren hotel maakt de reis compleet (want niets is zo fijn als ontspannen in een zacht bed na een dag vol wandelingen, activiteiten en nieuw opgedane indrukken!)

De eerste dag maak je wandeltour door het stadscentrum en de dag sluit je af met een heerlijk Bulgaars diner
De tweede dag staat in het teken van een spectaculaire rafttocht. Daarna kun je even bijkomen in de stad door op je gemak de kunst en cultuur op te zoeken
Op de derde dag maken we een Gondelvaart met daaropvolgend een mooie hike over de Vitosha Mountian
De vierde en laatste dag staat helaas weer in het teken van naar huis gaan

Steden bezoeken tijdens een natuurreis

Naast de ‘normale’ single stedentrip hebben we ook stedentrips verwerkt in een aantal van onze andere groepsreizen. Op deze manier breng je een langer bezoek aan de natuur en wissel je dit af met een bezoek aan een stad. En dat binnen één reis!

Combinatie natuur en stad vind je onder andere in onze reizen Zuid-Engeland, Bosnië en Zweden.

London tijdens de groepsreis Zuid-Engeland

De groepsreis door Zuid-Engeland is voornamelijk een actieve natuurreis van 10 dagen. Maar dag 9 breng je een bezoek aan de wereldstad London! In groepsverband bezoek je meerdere highlight van de stad en de dag sluit je af met een lekker drankje op Covert Garden.

Sarajevo in het avontuurlijke Bosnië

Tijdens de singlereis door de Balkan ga je 15 dagen lang hiken, mountainbiken en raften. Je ziet prachtige natuur, maar ook breng je twee dagen door in het mooie Sarajevo. De Bosnische stad staat bekend om haar multiculturele invloeden, geschiedenis en cultuur. Je bezoekt onder andere de bazaar en een zoutmijn.

Bezoek Kopenhagen tijdens de groepsreis Zweden

Bossen, meren en wildkamperen zijn de drie woorden die de singlereis door Zweden het beste omschrijven. Maar ook staat er een dag ingepland voor de hippe stad Kopenhagen. De stad is bekend van de kleine zeemeermin, Christian Andersen en de knusse haven.

Wat neem je mee op een single stedentrip? De checklist!

Pak je koffers, het is tijd om te gaan! Met deze handige checklist weet je precies wat je mee moet meenemen op een stedentrip van noSun. Wij zetten de belangrijke items op een rij! Overigens kan het natuurlijk zo zijn dat jij zelf nog wat spullen aan de lijst toevoegt.

Tijdens elke reis is het belangrijk om documenten mee te nemen (waarvan je het grootste deel hopelijk niet nodig hebt).

  • Paspoort of identiteitskaart
  • Pinpas
  • Rijbewijs
  • Zorgpas en reis- en annuleringsverzekering

Het ligt er natuurlijk aan waar jouw stedentrip naar toe gaat. Daarom moet je rekening houden met de volgende zaken:

  • Kleding in afstemming met de temperatuur
  • Comfortabele schoenen of sneakers
  • Praktische schouder- of rugtas
  • Drinkfles
  • Handdoek en zwemkleding
  • Camera

Naast de bovenstaande spullen is het natuurlijk ook handig om bijvoorbeeld slippers mee te nemen bij mooi weer, en regenkleding bij slecht weer. Net als in Nederland kan het in Bosnië nog wel eens regenen, altijd handig om van tevoren even het weerbericht te checken en eventueel een paraplu mee te nemen. Met zonnig weer is het natuurlijk verstandig om zonnebrandcrème in te pakken. Ook is het prettig om ter ontspanning een boek mee te nemen of oortjes voor muziek. Dit waren onze redenen, opties en checklist voor de single stedentrip. Voor meer informatie over de single stedentrip, of een van onze andere reizen kijk je op onze pagina bestemmingen.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7