Heb je als bestemming voor een singlereis Engeland al wel eens overwogen? Dit land heeft je immens veel te bieden. Ten eerste is dit Britse land een bakermat van cultuur. Grootheden zoals William Shakespeare en William Blake zijn hier geboren en hebben een grote invloed gehad op de algehele literatuur. Maar ook de typische Engelse landschappen zijn een lust voor het oog. Kortom, dit land is uiterst veelzijdig en daarom geschikt voor meerdere soorten vakanties. Een rondreis, city trip of wandelvakantie: het kan allemaal in Engeland. En daarom is Engeland zo’n geschikte bestemming voor een single reis.

De singlereizen naar Engeland van noSun vallen op door de vele activiteiten die ondernomen gaan worden. Engeland is hier een geschikt land voor. Zo kan er een dag trip gedaan worden door de bruisende metropool London, maar is het tevens mogelijk om een mooie mountainbiketocht door één van de nationale parken te maken.

Daarnaast zijn er vele mooie gebieden in Engeland te vinden, ideaal voor bijvoorbeeld een flinke hike. Zo is er Cotswolds, misschien wel de mooiste streek binnen dit land. Een perfecte mix tussen een rijke geschiedenis, een verfijnde cultuur, unieke architectuur (de karakteristieke huisjes met kalksteen muren en daken) en de pittoreske natuur. Dit alles maakt Engeland tot een perfecte bestemming voor single reizen.

Groepsreis
Ontdek het prachtige land

Interesse in een groepsreis naar Engeland? In het gezelschap van een leuke reisgroep zul je een onvergetelijk avontuur beleven. noSun organiseert vakanties die je een andere kant van een land laten zien. Dit doen wij door vele activiteiten te organiseren voor iedere dag van de vakantie. Zo ben je lekker actief bezig, maar ontdek je gaandeweg toch een land op een andere manier. Zo ook tijdens de groepsreizen naar Engeland. Of je nu alleen of met partner wilt deelnemen: iedereen is welkom tijdens de groepsreis naar Engeland.

Groepsreis Engeland London.jpg
groepsreis engeland actief
Groepsreis Engeland Avontuurlijk.jpg

Populaire groepsreizen
naar Engeland bij NoSun

Wist je dat..

 • er gemiddeld in Engeland minder neerslag valt dan in Nederland?

 • de Engelsen geloven dat een witte kat ongeluk brengt, in plaats van een zwarte!

 • de letter e is de meest gebruikte letter in de Engelse taal: maar liefst 12% van alle gebruikte letters is een e!

 • De vlag van het Verenigd Koninkrijk wordt “Union Jack” genoemd.

 • Big Ben niet de naam van de beroemde toren is, maar van de grote klok die in de toren hangt? De toren zelf heet Elisabeth Tower of simpelweg Clock Tower.

Wat moet je weten over de groepsreizen naar Engeland?

 • Wat is er mooier dan met een groep gezellige reizigers de zuidkant van Engeland te ontdekken! Alle activiteiten die je in je eentje misschien niet zou ondernemen, doe je samen met je groepsgenoten. De meesten zijn single of alleen reizend; beleef samen een prachtige singlereis naar Engeland!

 • De reisgroep bestaat uit acht reizigers en een ervaren noSun reisbegeleider

 • Er zijn veel mooie gebieden in Engeland te vinden, ideaal voor bijvoorbeeld een flinke hike of wat dacht je van een mooie mountainbiketocht door één van de nationale parken?

 • Een perfecte mix tussen een rijke geschiedenis, een verfijnde cultuur, unieke architectuur en de pittoreske natuur. Dit alles maakt Engeland tot een perfecte bestemming voor singlereizen.

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Taal & cultuur

De taal met misschien wel de meeste accenten ter wereld is het Engels. Maar welk accent je je ook hebt aangemeten of hoezeer het Nederlands er ook in doorklinkt: de vriendelijke en beleefde Engelsen zullen zeker moeite doen om je te verstaan en te helpen!

Tijdens de actieve groepsreis naar Engeland zul je ook kennis kunnen maken met de Engelse cultuur: ga je voor een typisch Engels ontbijt met roerei, worstjes en geroosterd brood? Of hou je meer van een kopt thee of biertje?

Behalve eten is ook sport erg belangrijk in Engeland. Rugby en cricket horen bij de Engelse cultuur, maar vooral voor voetbal lopen mensen warm: ze noemen het ‘een deel van hun leven’! Ook Shakespeare is een belangrijk onderdeel van de Engelse cultuur en geschiedenis: onder andere dankzij zijn theaterstukken werd deze kunstvorm groot in binnen en buitenland!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Engeland heeft net als Nederland een nogal wisselvallig, maar vrij gematigd klimaat. De beste reisperiode is van juni tot en met september. In deze periode zijn er aangename temperaturen en is er bijna geen neerslag.

Reisdocumenten

ls je met onze singlereis naar Engeland gaat, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Je paspoort dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Geldzaken & elektriciteit

In Engeland betaal je met de Britse Pond, ook wel ‘Engelse Pond’ genoemd. 1 pond is ongeveer 1,10 euro waard.In principe kun je overal in Engeland met je pinpas of creditcard betalen.

Je groepsreis naar Engeland vastleggen op de gevoelige plaat kan natuurlijk zowel met je telefoon als met je camera! Om het een en ander op te laden heb je voor Engeland wel een driepuntsstekker (type G) nodig. Er is niet altijd op alle campings elektriciteit, voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Reis- en/of annuleringsverzekering

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Tijdsverschil

In Engeland is het een uur vroeger dan in Nederland, zowel in de zomer als in de winter.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m 09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡
💥Vorige week hebben we in de stories al bekend gemaakt dat we een eigen noSun kledinglijn aan het ontwerpen zijn. Whaaaaaa!!!! Zo enthousiast werd er daar al gereageerd😃. Daarom kunnen we ook wel vast een klein tipje van de sluier geven. We zijn 'at the moment' bezig met een t-shirt, sweater en hoodie👚👕. Alle kledingstukken (uniseks) kunnen mee op reis, maar ook zeker alledaags gedragen worden. Ok klein tipje dit, maar er volgt snel meer. Whoopwhoop!

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7