Door: Martijn

Heb je nog geen plannen gemaakt voor de aankomende feestdagen in december? Vertrek dan samen met noSun naar het magische Maastricht! Tijdens deze 8-daagse trip beleef je een week vol avonturen en verblijf je in een prachtige groepsaccommodatie: Landhuis Hof van Ulvend. Vier dit jaar in Maastricht kerst en je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd samen met je groepsgenoten. Ben je benieuwd naar de hoogtepunten van deze reis naar Maastricht? Lees dan snel verder!

Het uitdagende programma

Wanneer je met de kerst naar Maastricht gaat, denk je natuurlijk al snel aan de gezellige kerstmarkten, de grote schaatsbaan op het Vrijthof, de duistere grotten en tal van andere bezienswaardigheden. Stuk voor stuk leuke activiteiten, maar wanneer je met noSun vertrekt naar het zuiden van Limburg, staat je nog veel meer te wachten! Wij hebben een uitdagend programma samengesteld waarbij we uitdagende en avontuurlijke activiteiten gaan ondernemen.

Bezoek Maastricht in december en je begrijpt direct waarom zo veel mensen hier jaarlijks de feestdagen doorbrengen. Tel daar bovenop nog eens het uitdagende en diverse programma van noSun en je kunt bijna niet anders dan met ons meegaan op reis. Verken samen met ons de grotten in Maastricht, maak een mountainbiketocht door de heuvels en meer! Zo staat er ook een bijzondere huskytocht op het programma en ook gaan we ijscarven met hamer en beitel! Kortom: als je houdt van avontuur en uitdaging is deze reis je op het lijf geschreven!

Bekijk onze reis naar Limburg!

Bezienswaardigheden in Maastricht

Tijdens een bezoek aan de meest zuidelijke provincie van Nederland kan een bezoek aan de Limburgse hoofdstad natuurlijk niet ontbreken. Om deze reden staat er ook één dag in het teken van magisch Maastricht. Het stadscentrum en de nabije binnenstad wordt tijdens de decembermaand prachtig versierd met lichtjes en andere decoratie en dat moet je gewoon met eigen ogen zien. Tijdens ons bezoek gaan we de lichtjesroute bewandelen om niets te missen van de bezienswaardigheden in Maastricht. Maar, daarnaast staan er nog een aantal andere leuke activiteiten op het programma voor deze dag. Zo gaan we onze uiterste best doen om binnen 60 minuten te ontsnappen uit een escape room. En iets wat ook absoluut niet mag ontbreken tijdens de kerst in Maastricht: proosten met een lekkere warme glühwein.

Landgoed Hof van Ulvend

Naast een gevarieerd programma is ook de accommodatie voor velen erg belangrijk, dat begrijpen we bij noSun maar al te goed. Wanneer je samen met ons op reis gaat naar het Limburgse Heuvelland hoef je je daar in ieder geval niet druk om te maken. We verblijven namelijk op het mooiste plekje van Zuid-Limburg: Landgoed Hof van Ulvend in Noorbeek. Deze prachtige locatie staat bekend om het authentieke en bourgondische leven waar je echt even tot rust kunt komen. Geniet van een bijzonder panorama midden in de natuur en je kijkt gegarandeerd je ogen uit!

Ga jij met ons mee op reis?

Wij zijn de dagen tot 21 december 2020 en 28 december 2020 al aan het aftellen. Dit zijn namelijk de twee datums waarop wij vertrekken naar de zuidelijkste provincie van ons land. Ben jij net als wij ook razend enthousiast over deze uitdagende reis waarbij we kerst vieren in Maastricht en de nabije omgeving in Limburg? Ga dan met ons mee op reis! Wij nodigen je van harte uit om samen met ons een week vol avonturen te beleven.

Ben je benieuwd naar het complete programma van deze reis? Of heb je een andere specifieke vraag? Het team van noSun helpt je graag verder. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op als je je antwoord hier niet kunt vinden. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk bij je terugkomen met een passende reactie. Is alles duidelijk voor je en kan je niet wachten om deze reis te boeken? Selecteer dan één van de twee vertrekdata en maak je boeking vandaag nog definitief. Wij kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke tijd tegemoet te gaan.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7