Door: Martijn

Veel mensen hebben bij het woord ‘singlereis’ een negatieve associatie. Men gaat er al snel vanuit dat het gaat om een reis waarbij je terecht komt in een groep waarbij iedereen ook daadwerkelijk single (vrijgezel) is. Er zijn inderdaad reisorganisaties waarbij dit het geval is, maar bij noSun zien we dit net even iets anders. Aangezien bij ons de ervaring en gezelligheid bij ons de hoogste prioriteit heeft, is in principe iedereen welkom om met ons mee te gaan op reis! Om de dynamiek in de groep te kunnen waarborgen bestaat het reisgezelschap uit gelijkgestemden die allemaal dezelfde ervaring voor ogen hebben: een vakantie beleven om nooit meer te vergeten!

Voor wie is een singlereis schikt?

We hebben het net ook al kort benoemd, maar een singlereis bij noSun is absoluut niet alleen bedoeld voor vrijgezellen. Iedereen die op zoek is naar een uitdagende en actieve vakantie in Europa is van harte welkom om mee te gaan met één van onze reizen! Een single groepsreis met noSun staat voor gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen en bovenal: een onvergetelijke ervaring die je kunt delen met een groep! Anders dan dat de naam doet vermoeden, kun je bij onze alleenstaande reizen ook samen met een vriend(in) boeken. Als je écht niet alleen wilt reizen, kun je er dus ook voor kiezen om samen met een bekende een singlereis te boeken. Ons aanbod singlereizen is zo divers, dat we er alles aan doen om deze zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen! Daarom nodigen we graag iedereen uit om zelf eens te ervaren hoe gaaf een noSun singlereis is!

Welke singlereis heeft jouw voorkeur?

Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we tal van verschillende singlereizen aan naar de mooiste bestemmingen in Europa. Van Noorwegen tot Frankrijk en van IJsland tot Duitsland: welk land je ook op je vakantie bucketlist hebt staan, je vindt vast en zeker een groepsreis naar een bestemming die jou aanspreekt.

Een actieve wintersport vakantie

Ben jij niet zo van de luie zonvakanties? Kies dan voor het tegenovergestelde: een actieve wintersportvakantie! Ons aanbod wintersportreizen is erg divers en bestaat uit verschillende winterse bestemmingen. Afhankelijk van welk land je voorkeur heeft, bieden onze alleenstaande reizen een uitdagend programma. Tijdens een reis naar Zweden gaan we bijvoorbeeld ook een sneeuwtocht maken met huskyhonden, en tijdens een reis naar IJsland maak je bijvoorbeeld kans om het Noorderlicht te spotten!

Last minute singlereizen

Een vakantie voor singles en individuen kun je bij noSun ook last minute boeken! Afhankelijk van de tijd van het jaar bieden wij last minute reizen aan naar de mooiste bestemmingen. Ideaal voor iedereen die binnen nu en één maand wil vertrekken. Kun jij niet wachten om mee te gaan op een singlereis met noSun? Bekijk hier een overzicht van alle last minute singlereizen! Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Bekijk dan het overzicht met al onze reizen die momenteel op de planning staan. Een singlereis met noSun is geschikt voor iedereen, en om in ieders wens te kunnen voorzien doen wij ons best om een zo divers mogelijk aanbod aan reizen aan te kunnen bieden. Dus of je voorkeur nu uitgaat naar een stedentrip of een winterse reis door bijvoorbeeld Noorwegen of Oostenrijk: je vindt de meest uitdagende singlereizen bij noSun! Ervaar het nu zelf en boek online de Europese single reis die het beste bij jou past.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7