Door: Martijn

Ga jij binnenkort met ons mee op een outdoor groepsreis? Dan ben je vast al begonnen met de voorpret. Maar misschien moet er ook nog wel het een en ander geregeld en aangeschaft worden. Heb jij bijvoorbeeld wel een geschikte slaapzak voor een actieve outdoor vakantie? Volstaat elke slaapzak of zijn er belangrijke eisen waar je rekening mee moet houden?

Kies de juiste slaapzak voor jouw outdoor groepsreis

Tijdens een actieve vakantie is een goede nachtrust wel zo fijn, zodat je de volgende dag weer vol energie je reis kan vervolgen. Wij zorgen voor de tentjes, maar de slaapzak en andere reisbenodigdheden moet je zelf voor zorgen. Misschien heb je al wel een slaapzak thuis, maar twijfel je of deze geschikt is voor de reis die je gaat maken. Of moet je überhaupt nog een slaapzak kopen. Waar moet je bij de aanschaf van een nieuwe slaapzak voor je noSun groepsreis op letten?

Er zijn echter zoveel verschillende slaapzakken te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Je wil een goede koop doen, maar je natuurlijk niet helemaal scheef betalen aan een veel te dure slaapzak. Daarom is het verstandig om je even te verdiepen in de eigenschappen waar jouw slaapzak aan moet voldoen.

Wat de juiste slaapzak is, hangt ook af van het type reis je gaat maken. Tijdens wandelreizen en trektochten wil je de slaapzak makkelijk mee kunnen nemen. Een lichtgewicht slaapzak is dan wel zo handig, je moet al genoeg op je rug meesjouwen. Ga je op winterreis? Dan is de belangrijkste eis aan je slaapzak dat je goed warm blijft. Hoewel je tijdens de meeste van onze winterreizen niet in een tent slaapt, is het altijd zoeken naar de juiste combinatie van zo min mogelijk gewicht en volume, maar waar je toch voldoende warm in kan blijven.

Bereid je goed voor op de reis die je gaat maken en lees je goed in. Wij voorzien je van alle benodigde informatie die nodig hebt. Zo vind je bij het boeken al een handige checklist met spullen die je mee moet nemen en wat er wel en niet inbegrepen zit in de reis. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Kijk in de noSun webshop

Kom je er niet uit of heb je geen zin of tijd om je hier helemaal in te verdiepen, maar wil je toch verzekerd zijn van de juiste keuze slaapzak? In onze webshop bieden wij onze favoriete slaapzakken aan van onze partner Vaude. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies welk materiaal je moet hebben.

Naast slaapzakken, vind je hier ook een handige slaapzak liner. Dit is een extra binnenzak die je in je slaapzak kan leggen voor extra isolatie.

Natuurlijk kan je ook altijd even contact met ons opnemen, bij ons kan je terecht met al je vragen over de reis, je bestemming en alles wat hier maar bij komt kijken. Wij denken graag met je mee.

Met noSun ga je altijd goed voorbereid op reis

Naast slaapzakken zijn er natuurlijk nog meer spullen die je mee moet nemen op reis. Denk aan de juiste wandelschoenen, kleding die past bij je activiteiten en een goed humeur.

Hoewel we verwachten dat het met dat goede humeur wel goed komt, vermelden we bij iedere reis overzichtelijk wat wel en niet inbegrepen zit. Na het boeken ontvang je bovendien een lijst met alle reisbenodigdheden voor jouw reis. Zo weet je zeker dat je alle belangrijke spullen bij je hebt en niks vergeet. Van ondergoed tot je paspoort of identiteitskaart, maar ook wat voor soort rugzak en een anti-muggenmiddel Volg de lijst die wij hebben opgesteld voor jouw specifieke reis en je weet zeker dat je goed voorbereid op pad gaat.

Staan er nog spullen op de lijst die je nog niet hebt? Neem dan ook even een kijkje in de webshop, want naast slaapzakken kan je hier ook terecht voor floorprotectors, slaapmatten, verschillende accessoires en zelfs complete tenten, zowel nieuw als gebruikt. Waar een tweedehands slaapzak misschien niet heel fijn voelt, kan een vloerprotector of tentje natuurlijk prima hergebruikt worden.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7