Door: Martijn

Bij groepsreizen denk je al snel aan verre bestemmingen waar je met een groep (tot dan toe) onbekenden naartoe gaat. Maar wist je dat noSun ook groepsreizen dichter bij huis organiseert, zoals naar de Ardennen, Texel, of de Duitse Eifel? Marloes ging mee op een groepsreis naar Texel. Benieuwd hoe dit was? In dit reisverslag deelt ze haar ervaringen.

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik vind het fijner om in een groep te reizen dan dat ik alleen ga. Ik ben zelf wel een aantal keren weggeweest, voor een paar dagen, maar dat vind ik wel heel anders.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Online was ik op zoek naar een groepsreis, toen kwam ik noSun tegen.

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Texel was niet mijn eerste reis met noSun. Ik ben vorige zomer voor het eerst met noSun in aanraking gekomen, via Festicamp. De reis naar Texel is eigenlijk een vervolg hierop. Met een clubje mensen dat ik tijdens Festicamp heb leren kennen, hebben we besloten om samen de reis naar Texel te boeken. Het was dus ook een iets andere ervaring dan dat je niemand van de groep kent.

Waarom heb je voor Texel als bestemming gekozen?

Omdat het binnen jullie aanbod viel en die mogelijkheid er was. Qua bestemming sprak het ons ook aan. In deze tijd met Corona kan je vrij weinig qua vakanties, maar op vakantie in eigen land mocht toen nog net, dus dat was de reden om een weekendje naar Texel te gaan.

Ellipse 218

Wil jij ook op vakantie in eigen land?

Ontdek onze groepsreizen in Nederland

Hoe is de reis je bevallen?

Mijn reis is goed bevallen, heel informeel. Je hebt wel een planning, maar er is ook de mogelijkheid om te overleggen en wat anders te doen. Iedereen staat open voor andere ideeën, er werd snel geschakeld. Er kon bijvoorbeeld een activiteit niet doorgaan en dan waren daar genoeg andere oplossingen voor. Best flexibel dus.

Zijn er bijzonderheden of bepaalde gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

Het ging vooral allemaal erg soepel, maar dat kwam ook doordat we elkaar en noSun al kenden van Festicamp, dus je wist van tevoren wat beter wat je kon verwachten.

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Ja, ik heb vriendschappen overgehouden aan mijn reizen. Ik zie en spreek mensen nog steeds. Het is nu iets langer geleden en het was natuurlijk een raar jaar voor iedereen. Ondanks het rare jaar waarin er weinig mogelijk was, heb ik toch eigenlijk wel hele leuke ervaringen gehad waar ik nu nog steeds profijt van heb met de contacten die er nog steeds zijn. Ik sluit ook niet uit dat we dit in het vervolg nog een keer gaan doen met de mensen die daar weer zin in hebben.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zou het zeker aanraden, ik vind het laagdrempelig, het hele contact. Het zijn niet al te grote groepen, je wordt goed ingelicht qua informatie en je krijgt wat je verwacht. Het wordt dus ook niet mooier omschreven dan dat het uiteindelijk is. Ik merk wel dat noSun openstaat voor feedback en ideeën. NoSun doet zijn best doet om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen. Die bereikbaarheid is erg fijn.

Boek samen of alleen een groepsreis bij noSun

We noemen onze reizen bij noSun liever geen singlesreizen, omdat je niet single hoeft te zijn om mee te gaan. Je hoeft zelfs niet eens alleen te boeken, je bent ook van harte welkom met je partner of één of meerdere vrienden (die je misschien wel op een eerdere reis hebt leren kennen), zoals Marloes heeft gedaan. Waar ga jij met ons mee naartoe?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7