Door: Martijn

Zwitserland staat bekend om de prachtige bergen en het mooie landschap! De grote temperatuurverschillen van de ijskoude gletsjers tot de groene bergweides en meren midden in de bergen maken het erg geschikt voor een actieve reis. Wij organiseren verschillende outdoor groepsreizen naar dit mooie land, vele mensen gingen je al voor. We stelden één van hen een paar vragen. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan snel verder!

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik heb voor noSun gekozen omdat het leuke groepsreizen zijn, de reisbegeleiding is erg goed en er zijn altijd leuke evenementen en activiteiten onderweg. Veel zaken zijn geregeld en je kan zo lekker de bus of het vliegtuig in springen en vanaf daar is het gewoon gaan. Je hoeft niet zoveel om te kijken naar moeilijke planningen enzovoort.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben via Google terecht gekomen bij noSun groepsreizen.

Je bent naar Zwitserland op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Vanwege corona moest er even snel wat omgeboekt worden, dus in plaats van Noorwegen is de hele groep omgeboekt naar Zwitserland. Dit heeft noSun vlot drie dagen van tevoren geregeld. Ik denk niet dat we te moeilijk moeten doen over een bestemming gedurende corona tijden, in Zwitserland waren ook bergen en daar ging het mij vooral om. Outdoor en lekker actief bezig zijn vind ik wel mooi, dat zijn de activiteiten waar ik van houd.

Zowel in de winter als in de zomer is Zwitserland een echte aanrader voor een actieve outdoor vakantie!

Zijn er bijzonderheden of bepaalde gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

Dit was mijn derde noSun reis, maar het valt me op dat er altijd wel iemand is die niet helemaal lekker sociaal functioneert. We hadden nu iemand die niet met de reis had mee gemoeten, maar schijnbaar en begrijpelijk is dit lastig te filteren van tevoren. Het heeft ook geen zin om een harde screening op te doen, want reizigers vullen de formulieren uiteindelijk zo in dat ze hoe dan ook mee kunnen met een reis. Ik heb nu al twee keer dat iemand naar huis is gestuurd, of bijna, en dat is tijdens de reis naar Zwitserland dus ook gebeurd. Dat kan wel irritant zijn, want daar kan je 1 of 2 dagen last van hebben. Verder was het een top vakantie. De reisbegeleiding is goed met deze situatie omgegaan.

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Dit is mijn derde groepsreis. Ik ging altijd met kameraden op stap maar op een gegeven moment gaat iedereen trouwen en komen er kinderen rond de leeftijd van 30. Wat dat betreft houden die vakanties een beetje op en zodoende heb ik ervoor gekozen om met noSun op reis te gaan. Supergezellig, en dan ga je ook dingen ondernemen in de natuur, met kameraden doe je dat toch wat minder. Wat dat betreft is dat een juiste vakantie en goede combinatie op die manier.

Outdoor Singlereis Avontuurlijk.jpg

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zou noSun zeker aanraden! Mensen zijn vaak een beetje bang om in groepsverband op vakantie te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Blijkbaar is dat toch eng voor een heleboel mensen. Ik geef daarom ook altijd aan dat je met gelijkgestemden reist, leuke dingen doet en weinig hoeft te organiseren.

 

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Ik heb geen vriendschappen aan mijn reis overgehouden, meestal verwatert het toch een beetje. Mensen wonen over het algemeen ook best ver weg. Ik heb wel een vriendin van mijn laatste reis overgehouden dus dat is zeker leuk.

Volg je noSun op social media kanalen? Instagram en Facebook bijvoorbeeld.

Ik houd de social mediakanalen van noSun niet in de gaten.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Mijn foto’s verdwijnen bij Google in een fotoalbum en die laat ik nog wel eens aan mensen zien maar op een gegeven moment houdt het natuurlijk ook een keertje op, haha. Als ik terugdenk aan mijn vakantie denk ik terug aan mooie gebieden en aan de fijne mensen die mee waren. Ik denk ook aan de bergen die we beklommen hebben en de uitzichten die daarbij horen. De activiteiten die we samen gedaan hebben en die vaak echt heel leuk waren. Dat zijn dingen waar ik wel eens aan terugdenk.

Wil je ook naar Zwitserland?

Lijkt het jou ook gaaf om te gaan hiken door de bergen en de mooie dalen te bewonderen van bovenaf? Of te gaan raften op de Rhône en niet alleen een enorme adrenalinekick te ervaren, maar dit ook nog eens te doen met prachtig uitzicht? Aarzel dan niet langer en boek je reis naar Zwitserland!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7