Zwitserland, het land van de Alpen, skiën, de prachtige natuur en de leuke buitenactiviteiten. En dat is precies de reden waarom we een groepsreis Zwitserland organiseren. Voor iedereen die een voorkeur heeft voor een actieve vakantie is een reis naar het mooie Zwitserland een droom die uitkomt. Je ervaart niet alleen de pure schoonheid van de natuur, maar je ontdekt ook dat het land veel meer te bieden heeft dan je in eerste instantie zou denken. Een groepsreis Zwitserland is een ware ontdekkingsreis!

Wie aan Zwitserland denkt, denkt misschien vooral aan bergen en skiën. Dat is ook een van de redenen dat dit land zo populair is. Ook onder Nederlandse toeristen trekken jaarlijks veel mensen naar Zwitserland voor een skivakantie. Toch zijn er nog veel andere redenen waarom de groepsreizen Zwitserland zeker aan te bevelen zijn. En dat ga je ontdekken tijdens deze bijzondere groepsreis.

Het mooie Zwitserland heeft veel te bieden voor jong en oud. Dat is ook precies de reden waarom veel mensen zowel in de winter als de zomer richting dit land vertrekken. De groepsreizen Zwitserland zijn minstens zo verrassend. Je kunt heel veel activiteiten ondernemen en dat is ook zeker wat we gaan doen tijdens ons verblijf.

De groepsreis Zwitserland zit vol met verrassingen. Wat dacht je van hiken in het mooie Turtmanntal? Deze klim heeft een gepaste beloning: een schitterend uitzicht over het dal! Ook raften over de Rhône is een leuke en spannende activiteit. Je ervaart niet alleen de ultieme adrenalinekick, maar je ziet ook nog eens het mooie Zwitserland vanaf het water. Verder bezoeken we mooie watervallen, indrukwekkende gletsjers en ondernemen we nog veel meer leuke activiteiten. De echte actieve vakantiegangers hebben hier de vakantie van hun leven! Natuurlijk is er ook ruimte voor wat cultuur snuiven tijdens onze groepsreis Zwitserland. Ook krijg je tijd en ruimte voor jezelf tijdens onze reis in Zwitserland.

actieve singlereis zwitserland
groepsreis zwitserland bergen dal
groepsreis zwitserland dorp

Populaire groepsreizen
naar Zwitserland bij NoSun

Wist je dat..

  • Zwitserland vier officiële talen heeft: Duits, Frans, Italiaans en Romaans.

  • Zwitserland meer dan 200 bergen heeft die hoger zijn dan 3000 meter.

  • Koffie in Zwitserland enorm duur is, maar voor die prijs krijg je dan ook een heerlijke bak koffie.

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Taal & Cultuur

Duits, Frans en Italiaans zijn alle drie officiële talen in Zwitserland, evenals het Reto-Romaans. Je zou zeggen: altijd wel één taal waarin je je verstaanbaar kan maken!

Zwitserland staat bekend als het land dat altijd en eeuwig neutraal is, op politiek vlak althans. Want wat betreft sport laten de Zwitsers veel duidelijker hun sporen na, denk maar aan de beste tennisser ooit Roger Federer en de vele Zwitserse wintersporttoppers!

Typisch Zwitsers eten? Wat dacht je van kaasfondue! Gezellig een avondje dippen en kletsen, hmm!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Er zijn diverse soorten klimaten in Zwitserland van een poolklimaat in het hooggebergte tot een landklimaat in de lager gelegen gebieden. Het klimaat is daar vooral mild te noemen: met temperaturen van 18 tot 28 graden in de zomer is het er heerlijk rondreizen met een tentje! De natuur is er divers: grillige Alpentoppen met gletsjers, maar ook meren en groene bergweides. Ideaal voor een actieve outdoorvakantie!

Reisdocumenten

Voor de groepsreis naar Zwitserland dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Geldzaken & Elektriciteit

Zwitserland is geen EU-land en is dus in 2002 niet overgegaan op de Euro. Toch worden er op diverse plaatsen in Zwitserland wel euro’s geaccepteerd, maar wisselgeld wordt altijd in Zwitserse francs gegeven. Euro bankbiljetten kunnen in Zwitserland worden omgewisseld bij banken, officiële wisselkantoren, op spoorwegstations of bij reisbureaus. Hotels en winkels die geld wisselen houden niet altijd de officiële koers aan. Met de Europas kunnen bij geldautomaten in Zwitserland, Zwitserse franken worden opgenomen.

In Zwitserland wordt gebruik gemaakt van stopcontacten en stekkers type J. Deze zijn anders dan bij ons in Nederland, hoewel sommige van onze stekkers (type C) er wel in passen. Voor de zekerheid is het verstandig een wereldstekker mee te nemen. Hou er daarnaast rekening mee dat er niet op alle campings elektriciteit is. Voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Dit weekend eens de natuur in duiken voor een stevige wandeling? Een topplan😃.
Hiken is dé manier om te chillen en tot rust te komen. Goed voor je lijf én je geest. Adem die frisse lucht in, geniet van al het moois wat je onderweg tegenkomt en laat alle stress wegwaaien. Veel plezier en denk eraan om goed voorbereid op avontuur te gaan.☔️️🥾🍌 Happy weekend noSunners!
Happy weekend voor de noSunners uit het zuiden🎊

Een week(end) van feest, verkleden en gezelligheid, dansen op vrolijke muziek en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Carnaval!!🤡🤠

Heb je er ècht helemaal niets mee, dan heb wij een andere bezigheid voor je dit weekend;) Boek jouw zomerreis dit weekend nog. Wel zo lekker om dat in je agenda te hebben staan en naar uit te kijken toch?

Kijk hier👉 www.nosun.nl en laat je inspireren.

ALAAF!!
Yesss, noSun is wederom de beste reisorganisatie van Nederland en België, in de categorie actief & avontuurlijk. Na lang wachten kwam eindelijk het verlossende bericht :) 

Voor het vijfde jaar op rij krijgen wij de hoogste score van de noSun reizigers, over de door Reisgraag gecontroleerde en goedgekeurde reviews.

Jaar na jaar is de uitdaging groter om te zorgen voor een nog hoger cijfer met de unieke actieve groepsreizen en singlereizen. De klantgerichte benadering en de eeuwige zoektocht naar die net even andere reisbestemming maken dat de noSun reizigers jaar na jaar weer terugkomen voor een avontuurlijke reis.

Deze award is de bevestiging dat we op de goede weg zijn en de komende jaren gaan wij weer enorm ons best doen om alles net even anders te doen dan de rest.

De komende tijd zullen de reizen steeds duurzamer worden. Achter de schermen werken we hier hard aan.

Namens het hele team, hartelijk dank aan al die noSun reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld en met noSun op singlereis of groepsreis gaan.

Benieuwd naar de singlereizen van noSun? Check ze op https://www.nosun.nl/singlereizen/

#bestereisorganisatie #actief #avontuurlijke #award #awardwinner #singlereizen #singlereis

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7