Zwitserland, het land van de Alpen, skiën, de prachtige natuur en de leuke buitenactiviteiten. En dat is precies de reden waarom we een groepsreis Zwitserland organiseren. Voor iedereen die een voorkeur heeft voor een actieve vakantie is een reis naar het mooie Zwitserland een droom die uitkomt. Je ervaart niet alleen de pure schoonheid van de natuur, maar je ontdekt ook dat het land veel meer te bieden heeft dan je in eerste instantie zou denken. Een groepsreis Zwitserland is een ware ontdekkingsreis!

Wie aan Zwitserland denkt, denkt misschien vooral aan bergen en skiën. Dat is ook een van de redenen dat dit land zo populair is. Ook onder Nederlandse toeristen trekken jaarlijks veel mensen naar Zwitserland voor een skivakantie. Toch zijn er nog veel andere redenen waarom de groepsreizen Zwitserland zeker aan te bevelen zijn. En dat ga je ontdekken tijdens deze bijzondere groepsreis.

Het mooie Zwitserland heeft veel te bieden voor jong en oud. Dat is ook precies de reden waarom veel mensen zowel in de winter als de zomer richting dit land vertrekken. De groepsreizen Zwitserland zijn minstens zo verrassend. Je kunt heel veel activiteiten ondernemen en dat is ook zeker wat we gaan doen tijdens ons verblijf.

De groepsreis Zwitserland zit vol met verrassingen. Wat dacht je van hiken in het mooie Turtmanntal? Deze klim heeft een gepaste beloning: een schitterend uitzicht over het dal! Ook raften over de Rhône is een leuke en spannende activiteit. Je ervaart niet alleen de ultieme adrenalinekick, maar je ziet ook nog eens het mooie Zwitserland vanaf het water. Verder bezoeken we mooie watervallen, indrukwekkende gletsjers en ondernemen we nog veel meer leuke activiteiten. De echte actieve vakantiegangers hebben hier de vakantie van hun leven! Natuurlijk is er ook ruimte voor wat cultuur snuiven tijdens onze groepsreis Zwitserland. Ook krijg je tijd en ruimte voor jezelf tijdens onze reis in Zwitserland.

actieve singlereis zwitserland
groepsreis zwitserland bergen dal
groepsreis zwitserland dorp

Populaire groepsreizen
naar Zwitserland bij NoSun

Wist je dat..

  • Zwitserland vier officiële talen heeft: Duits, Frans, Italiaans en Romaans.

  • Zwitserland meer dan 200 bergen heeft die hoger zijn dan 3000 meter.

  • Koffie in Zwitserland enorm duur is, maar voor die prijs krijg je dan ook een heerlijke bak koffie.

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Taal & Cultuur

Duits, Frans en Italiaans zijn alle drie officiële talen in Zwitserland, evenals het Reto-Romaans. Je zou zeggen: altijd wel één taal waarin je je verstaanbaar kan maken!

Zwitserland staat bekend als het land dat altijd en eeuwig neutraal is, op politiek vlak althans. Want wat betreft sport laten de Zwitsers veel duidelijker hun sporen na, denk maar aan de beste tennisser ooit Roger Federer en de vele Zwitserse wintersporttoppers!

Typisch Zwitsers eten? Wat dacht je van kaasfondue! Gezellig een avondje dippen en kletsen, hmm!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Er zijn diverse soorten klimaten in Zwitserland van een poolklimaat in het hooggebergte tot een landklimaat in de lager gelegen gebieden. Het klimaat is daar vooral mild te noemen: met temperaturen van 18 tot 28 graden in de zomer is het er heerlijk rondreizen met een tentje! De natuur is er divers: grillige Alpentoppen met gletsjers, maar ook meren en groene bergweides. Ideaal voor een actieve outdoorvakantie!

Reisdocumenten

Voor de groepsreis naar Zwitserland dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Geldzaken & Elektriciteit

Zwitserland is geen EU-land en is dus in 2002 niet overgegaan op de Euro. Toch worden er op diverse plaatsen in Zwitserland wel euro’s geaccepteerd, maar wisselgeld wordt altijd in Zwitserse francs gegeven. Euro bankbiljetten kunnen in Zwitserland worden omgewisseld bij banken, officiële wisselkantoren, op spoorwegstations of bij reisbureaus. Hotels en winkels die geld wisselen houden niet altijd de officiële koers aan. Met de Europas kunnen bij geldautomaten in Zwitserland, Zwitserse franken worden opgenomen.

In Zwitserland wordt gebruik gemaakt van stopcontacten en stekkers type J. Deze zijn anders dan bij ons in Nederland, hoewel sommige van onze stekkers (type C) er wel in passen. Voor de zekerheid is het verstandig een wereldstekker mee te nemen. Hou er daarnaast rekening mee dat er niet op alle campings elektriciteit is. Voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m  09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7