Door: Martijn

Het is weer tijd voor een reisverslag. Dit keer weer een unieke bestemming, Robin is namelijk met noSun mee geweest op singlesreis naar Kroatië.

Dit land wordt een steeds populairdere bestemming voor actieve groepsreizen. Je hebt er een heerlijk klimaat met wel meer dan 2500 zonuren per jaar! Ook heeft het land de mooiste culturele steden, pittoreske haventjes, verbluffende natuur en honderden eilanden. Om nog maar te zwijgen over de Kroatische kust: de allermooiste van Europa! Genoeg te ontdekken en beleven dus tijdens een actieve singlesreis. Robin ging met noSun mee, benieuwd hoe hij het vond? Wij belden hem na afloop.

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik was al eerder met noSun mee geweest, dat is goed bevallen. Een strandvakantie is niks voor mij dus daarom koos ik opnieuw voor een actieve reis van noSun. Uiteindelijk is Kroatië de bestemming geworden vanwege het mooie landschap.

Hoe is de reis bevallen?

Prima! Het is een mooie reis om een goede eerste indruk van Kroatië te krijgen. Mooi weer, prachtige omgeving en natuur en hele gastvrije, over het algemeen Engelssprekende, mensen. Ook is alles nog heel goed betaalbaar. Erg mooie dingen gezien en gedaan tijdens deze reis, zoals het zwemmen in de baai, waterskiën en het kajakken.

Je vertelde dat je al eerder met een groepsreis mee bent geweest. Wat vind je het grootste voordeel van dit type reizen?

Het grootste voordeel van een singlesreis van noSun vind ik dat je niet alles alleen hoeft te doen en dat iedereen dezelfde instelling heeft. Als je met een groep vrienden bent, kan het nog wel eens voorkomen dat je niet allemaal dezelfde activiteiten leuk vindt. Met een actieve groepsreis heb je dat niet zo snel, omdat je met een groep gelijkgestemden op reis gaat.

Wat waren voor jou de hoogtepunten van de reis?

De Kaya tocht was zeker een hoogtepunt van de reis. We hebben zelfs stukken gehad waar het zó hoog was, dat we eerst zelf naar beneden sprongen en de boot er achteraankwam! Dan gaat je adrenaline wel stromen hoor!

Hoe actief vind je de reis?

Van tevoren is heel helder wat je allemaal gaat doen tijdens de reis. Het programma is ook niet overvol. Fijne balans tussen ontspanning en de activiteiten.

Wat is je mooiste of leukste herinnering aan de reis?

De mooiste herinnering aan de reis is dat onze reisbegeleider André, de groep heeft meegenomen naar een gebombardeerde oorlogsbasis tegen de grens van Bosnië aan. Hier was de schade nog heel goed zichtbaar en hebben we hebben nog een groepsfoto gemaakt bij een vliegtuig dat daar stond.

Zou je deze groepsreis aan anderen aanraden en waarom?

Ja, het is een mooi land. Prachtige uitzichten, mooie landschappen en ook de Plitvicemeren zijn prachtig! Ik zou deze reis dus zeker aanraden!

Ga ook mee op avontuur in Kroatië!

Begint het ook te kriebelen bij jou na het lezen van de avonturen van Robin in Kroatië? Ook dit jaar gaan we deze gave reis weer maken, met verschillende vertrekdata in zowel het voorjaar als najaar. Ben je nieuwsgierig wat Kroatië allemaal te bieden heeft? Klik op de button hieronder om meer informatie te vinden over Kroatië en wat we allemaal gaan doen op deze singlereis.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7