Populaire groepsreizen
naar Kroatië bij NoSun

Geen reizen gevonden.

Een aantal feitjes over dit land

  • .. Kroatië het kleinste stadje ter wereld heeft? Op het schiereiland Istria vind je Hum: het telt slechts twee straten, 12 huizen en 27 inwoners.

  • .. er in Zadar een orgel staat dat bespeeld wordt door water?

  • .. Kroatië meer eilanden heeft dan Griekenland!

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

Een actieve groepsreis maken naar het prachtige Kroatië? Ontdek samen met noSun de mooiste plekjes van Kroatië. Kroatië is een bestemming die voor iedereen wat te bieden heeft: mooie natuur, rijke geschiedenis en schitterende stranden.

Een geweldig land waar het met name in het voor- en najaar goed vertoeven is op singlereis! Alle activiteiten die je in je eentje misschien niet zou durven ondernemen, doe je samen met je groepsgenoten. De meesten zijn single of alleenreizend. Geniet samen van prachtige singlevakantie in Kroatië!

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

In Kroatië wordt Kroatisch gesproken. Deze Slavische taal lijkt een beetje op Pools en Russisch. Op de meeste toeristische plekken wordt ook wel Engels en Duits gesproken en heel soms ook een beetje Italiaans.

De Kroatische cultuur is wat folkloristischer dan we in Nederland gewend zijn: volksfeesten met muziek, dans en eten nemen vooral in kleinere plaatsen in het binnenland nog een belangrijke plaats in. Daarnaast is sport ook een belangrijk onderdeel van de cultuur: Kroaten doen aan relatief veel sporten op hoog internationaal niveau mee!

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

De echte natuurliefhebber kan in Kroatië zijn hart ophalen. Het land heeft acht nationale parken en de prachtige stranden met hemelsblauwe zee in combinatie met de schilderachtige dorpjes maken het land kleurrijk en afwisselend. noSun neemt je mee naar de mooiste plekjes!

In de winter heb je in een aantal regio’s in Kroatië kans op sneeuw en in de zomer kunnen de temperaturen met name in het binnenland flink oplopen. We kiezen er dus voor om met de singlereizen in het voor- en najaar naar Kroatië te gaan: het is er dan iets aangenamer en zonniger dan bij ons in Nederland!

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

Als je met onze groepsreis naar Kroatië gaat, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij de Europeesche niet meer mogelijk.

Informatie over groepsreizen naar Kroatië

In Kroatië betaal je met de Kroatische Kuna. Je kunt ter plaatse geld pinnen. Over het algemeen is Kroatië iets goedkoper dan Nederland.

Om je onvergetelijke vakantie écht onvergetelijk te maken zul je af en toe je camera willen opladen. De stekkers en stopcontacten zijn in Kroatië hetzelfde als bij ons, dus je hoeft hiervoor geen reisstekker mee te nemen.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

🚨laatste 30 tickets nu in de verkoop🚨

Wil jij bij de afterSun Reünie zijn met (een deel) van je reisgroep en heb je nog geen tickets gescoord, dan is dit het moment om nu naar de website te gaan met die 🍌. 

www.nosun.nl👉🏼 over noSun 👉🏼 afterSun reünie

#Reünie #afterSun #zomerverlengen #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️
💥Jaaaaa Bart is terug van zijn eerste groepsreis! Hij is samen met zijn reisgroep naar Noorwegen gevlogen en tjahh...hij was nogal sceptisch voordat hij wegging (en hij zal ook vast niet de enige zijn). Maar hoe denkt hij er nu over👀??
Kan jouw zomer nog wat extra avontuur gebruiken? We hebben nog een paar laatste zomerreizen met 1 of 2 plaatsen beschikbaar. 

Avontuurlijk & outdoor, Noorwegen 26/8
Wild and free kanotrip, Zweden 26/8
'Ik wil hier blijven!', Zweden 26/8
Wandelreis Lake District, Engeland 2/9

Make sweet memories

#vakantie #genieten #singlereis #groepsreis #adventure #adventuretime #daretogoout

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7