Door: Martijn

Waar zal ik naar toe gaan op wintersport? Oostenrijk is gezellig, maar altijd zo druk, Frankrijk heeft van die grote skigebieden en is daardoor wat rustiger, maar wel wat minder gezellig. Waar moet ik heen? Met noSun naar de Italiaanse Dolomieten! Eindeloos veel pistes, gezellige eettentjes op de piste met heerlijk Italiaans eten en met een leuke groep op reis waarbij alles goed geregeld is. Klinkt als een goede vakantie met voldoende hoogtepunten (letterlijk) toch?

Het enige wat je nog hoeft te doen is je ski’s of snowboard te waxen en te slijpen, zodat je keihard naar beneden kan knallen. Afgelopen winter mocht onze reisbegeleidster Deirdre deze singlereis begeleiden en zoals ze zelf zegt: het was genieten! Benieuwd waarom jij een singelreis naar de Dolomieten niet mag overslaan? Deirdre vertelt het je!

Eindeloos genieten met Dolomieten Superski

Tijdens onze singlereis naar de Dolomieten hebben we gebruikgemaakt van de Dolomieten Superski pas, hiermee konden we eindeloos veel skigebieden af! Ondanks dat we elke dag enthousiast op de piste stonden hebben we nog lang niet alles kunnen zien.

Tijdens deze periode was er in veel gebieden geen tot weinig sneeuw maar in de Dolomieten lag genoeg. Omdat dit skigebied heel hoog ligt en je naar veel verschillende gebieden kan is er altijd wel sneeuw en kun je ook genoeg rustige plekken vinden. In het gebied ligt de Sellaronda, dit is een skitocht dat langs heel veel skigebieden gaat en daar ben je de hele dag wel zoet mee. Je maakt een tocht rond een bergmassief en hebt prachtige uitzichten. Uiteraard hebben wij deze tocht ook gedaan. Wij deden deze tocht op oudejaarsdag en toen was het heel rustig. De dagen er na was het wel drukker in deze gebieden. De drukte in dit skigebied is dus heel afhankelijk van de periode wanneer je gaat.

Het gevoel van samen zijn

Het is natuurlijk een groepsreis en dat vind ik zelf heel leuk. De dynamiek vormt zich gedurende de week en iedereen komt steeds iets losser. Er worden in de avond spelletjes gespeeld en drankjes gedronken. Wat ik zo mooi vind van de singlereizen van noSun is dat de groep heel snel gevormd word. Omdat de groep samen boodschappen doet, het eten klaar maakt en de afwas, wordt er makkelijk contact gelegd en is er snel een gevoel van samen. En dat gevoel van samen zijn vind ik het leukst van de singlereis. Oké samen met de sneeuw en de prachtige bergen natuurlijk.

Het gevoel van samen zijn vind ik het leukste van de singlereis

Ook eindeloos genieten in Italië? Ga mee op singlereis!

Ook eindeloos genieten in Italië? Ga mee op singlereis!Ook eindeloos genieten in Italië? Ga mee op singlereis!Ben je helemaal enthousiast geworden van het verhaal van Deirdre of benieuwd naar meer reisverhalen? Dat snappen we! Want hoe gaaf is het om eindeloos te kunnen genieten van prachtige uitzichten, herinneringen en vrienden voor het leven te maken?

Italië is niet alleen de perfecte vakantiebestemming voor in de winter, maar ook in de zomer zijn er genoeg redenen waarom jij op groepsreis mee moet naar Italië. Want ook in het voorjaar kun jij mee op singlereis naar Italië. Ga bijvoorbeeld voor verrassend Sardinië of kies voor vulkaneneiland Sicilië. Boek jouw singlereis en geniet alvast van de voorpret!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7