Door: Martijn

Ben je er even helemaal klaar mee en wil je er zo snel mogelijk even tussenuit? Ga dan last minute mee op een van onze volledig georganiseerde groepsreizen. Durf jij het aan om mee te gaan en misschien zelfs volgende week al te vertrekken? In deze blog bespreken we een aantal veel gestelde vragen rondom last minute groepsreizen boeken.

Tot hoe kort van te voren kan ik boeken?

Dit is geheel afhankelijk hoeveel plek er nog is op de reis en wat voor soort reis het is. In principe kan dit écht last minute, tot 1 dag voor de vertrek dag, mits dit wel op een werkdag wordt geboekt.

Ik weet het nog niet helemaal zeker, maar wil niet het risico lopen dat de reis straks volgeboekt is, wat kan ik doen?

Bij ons is het ook mogelijk om een optie te nemen op jouw felbegeerde reis. Deze is geheel vrijblijvend en is tot wel 8 dagen geldig. We houden dan kosteloos een plekje voor je vrij. Mocht je de laatste plaats hebben bemachtigd en iemand anders wil deze plaats graag definitief boeken, dan bellen wij je op en vragen je om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken.

Om je optie definitief te maken, is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende. Wij regelen de rest!

Ik ben de enige die deze reis heeft geboekt, wat nu?

Wanneer het minimum aantal reizigers voor een reis niet is behaald, zijn wij helaas wel genoodzaakt om de reis te annuleren. Bij reizen van 10 dagen of langer krijgt je uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek uitsluitsel hier over. Bij reizen korter dan 10 dagen krijgt je uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek bericht. Dus geen zorgen, we houden je op de hoogte!

Lees hier alles over de reis- en annuleringsvoorwaarden.

Onze reizen zijn speciaal georganiseerd voor mensen die graag op een actieve reis gaan en graag nieuwe mensen leren kennen!

Kan ik een reis gelijk definitief vastleggen?

Tuurlijk kan dat! Zodra je een reis hebt gevonden, vul je het boekingsformulier in dat op je scherm verschijnt. Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mailadres weten. Dit is belangrijk omdat je zowel de boekingsbevestiging als je inloggegevens hiernaartoe gestuurd krijgt. Vaak krijg je op dezelfde werkdag nog de bevestiging binnen! Als je zeker weet dat je op deze reis wil gaan, hoef je ook geen optie te nemen en kan je gelijk de aanbetaling voldoen.

Twijfel je nog?

Ben je er nog niet helemaal uit of je het aan durft om met ons op reis te gaan? Neem vooral nog eens een kijkje tussen al onze bestemmingen! Durf uit je comfortzone te gaan en boek een reis die je niet snel zult vergeten!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7