Last minute mee op een volledig georganiseerde groepsreis? Het kan!

Ben je er even helemaal klaar mee en wil je er zo snel mogelijk even tussenuit? Ga dan last minute mee op een van onze volledig georganiseerde groepsreizen. Deze zijn speciaal georganiseerd voor mensen die graag op een actieve reis gaan en graag nieuwe mensen leren kennen? Durf jij het aan om mee te gaan en misschien zelfs volgende week al te vertrekken? In deze blog bespreken we een aantal veelgestelde vragen rondom last minute groepsreizen boeken. Lees snel verder zodat jij precies op de hoogte bent wat er allemaal mogelijk is.

Tot hoe kort van te voren kan ik boeken?

Dit is geheel afhankelijk hoeveel plek er nog is op de reis en wat voor soort reis het is. In principe kan dit écht last minute, tot 1 dag voor de vertrek dag, mits dit wel op een werkdag wordt geboekt.

groep op bergtop met uitzicht over bergen

Ik weet het nog niet helemaal zeker, maar wil niet het risico lopen dat de reis straks volgeboekt is, wat kan ik doen?

Bij ons is het ook mogelijk om een optie te nemen op jouw felbegeerde reis. Deze is geheel vrijblijvend en is tot wel 8 dagen geldig. We houden dan kosteloos een plekje voor je vrij. Mocht je de laatste plaats hebben bemachtigd en iemand anders wil deze plaats graag definitief boeken, dan bellen wij je op en vragen je om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken.

Om je optie definitief te maken, is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende. Wij regelen de rest!

Ik ben de enige die deze reis heeft geboekt, wat nu?

Wanneer het minimum aantal reizigers voor een reis niet is behaald, zijn wij helaas wel genoodzaakt om de reis te annuleren. Bij reizen van 10 dagen of langer krijgt je uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek uitsluitsel hier over. Bij reizen korter dan 10 dagen krijgt je uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek bericht. Dus geen zorgen, we houden je op de hoogte!

Meer weten over alle reis- en annuleringsvoorwaarden?

Lees hier de voorwaarden

Kan ik een reis gelijk definitief vastleggen?

Tuurlijk kan dat! Zodra je een reis hebt gevonden, vul je het boekingsformulier in dat op je scherm verschijnt. Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mailadres weten. Dit is belangrijk omdat je zowel de boekingsbevestiging als je inloggegevens hiernaartoe gestuurd krijgt. Vaak krijg je op dezelfde werkdag nog de bevestiging binnen! Als je zeker weet dat je op deze reis wil gaan, hoef je ook geen optie te nemen en kan je gelijk de aanbetaling voldoen.

groepswandeling door de bergen

Het reisadvies voor mijn land van bestemming springt vlak voor de reis op rood, wat nu?

Geen zorgen, het is niet jouw schuld dat de reis niet door kan gaan. Wij houden het reisadvies nauwlettend in de gaten en je waar mogelijk zo snel mogelijk informeren over de stand van zaken. Mocht het niet door kunnen gaan, kijken we  samen met jou naar een alternatief. Als we deze echt niet kunnen vinden dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten! Wel zo makkelijk, geen gedoe.

Meer weten over onze reisvoorwaarden in tijden van corona? Bekijk dan onze Corona FAQ!

Corona FAQ

Twijfel je nog?

Ben je er nog niet helemaal uit of je het aan durft om met ons op reis te gaan? Neem vooral nog eens een kijkje tussen al onze bestemmingen! Durf uit je comfortzone te gaan en boek een reis die je niet snel zult vergeten!

Bekijk alle bestemmingen