Door: Martijn

Zweden ligt in het prachtige Scandinavië en wordt ook wel bestempeld als een van de mooiste landen binnen Europa. Bij uitstek dus een bestemming voor een avontuurlijke outdoor reis. Één van de reizigers die onlangs met ons mee is gereisd naar Zweden, wil graag haar reiservaringen met je delen. Lees hieronder het interview dat we met haar hielden en wie weet ga jij ook binnenkort mee naar Zweden!

Welke reis heb je geboekt en waarom koos je voor noSun?

Ik was vrij last-minute opzoek naar een leuke rondreis. Het liefst een actieve reis of een kanoreis. Via Google ben ik terecht gekomen bij noSun. Omdat de kanoreis al vol zat heb ik gekozen voor de rondreis door Zweden, hier zit ook een dag kanoën in. Ik vond dat noSun hele duidelijke informatie had over de reis en de activiteiten in deze reis spraken mij erg aan.

Hoe is je reis bevallen? Ben je vaker met een groepsreis mee geweest?

De reis is goed bevallen! Dit was de eerste keer dat ik een groepsreis en georganiseerde reis heb gemaakt. Ik was gebonden aan de data waarin deze reis plaats vond en Zweden sprak mij aan. Omdat ik het idee heb dat Zweden zich niet echt leent voor alleen reizen leek een groepsreis mij het leukst. Ik sluit niet uit dat ik nog een keer een groepsreis zal maken!

Wat vind je het grootste voordeel van een groepsreis?

Het grootste voordeel van een groepsreis vind ik de leuke contacten die je op doet en de gezelligheid die de groep met zich meebrengt!

Wat zijn voor jou de hoogtepunten van de reis geweest, wat maakte het land en de reis zo mooi?

Zweden was top! Wat mij vooral aansprak was de diversiteit van het programma. We hebben veel verschillende activiteiten gedaan waardoor we een goed beeld van het land hebben gekregen. Zo zijn we onder andere wezen mountainbiken, kanoën op de Zweedse meren, hebben we wild gekampeerd en prachtige wandelingen gemaakt.

Hoe actief vind je de reis?

Vooral in de eerste week was erg actief. We hebben veel gewandeld, ook in de bergen waar we meer moesten klauteren, erg leuk! Wel minder voor mensen die last hebben van hoogtevrees. Ik zou de reis omschrijven als medium qua zwaarte, het is wel een stevige wandelschoen vakantie, je sneakers kun je dus thuislaten! Je staat vaak op tijd op en bent veel onderweg, daarnaast moet je natuurlijk ook elke dag de tent opzetten en afbreken. Actief is het zeker!

Voel je naast het programma genoeg vrijheid om zelf dingen te plannen, optionele activiteiten te doen of juist lekker niks te doen?

Er was nog genoeg tijd om zelf ook activiteiten te ondernemen, los van het programma. Zeker in de tweede week was hier genoeg tijd voor. We hebben tijdens de reis met de groep nog activiteiten in de buurt opgezocht en hebben onder andere nog een museum bezocht.

Heb je nog contact met de groep?

Ja, ik heb nog steeds contact met een aantal mensen uit de groep!

Wat is jouw mooiste of leukste herinnering aan de reis?

Mijn mooiste herinnering aan de reis naar Zweden is dat we tijdens het mountainbiken een eland hoorden. We konden de eland niet zien maar hebben hem wel horen burlen, toch wel heel bijzonder! Daarnaast hebben we geslapen op een camping beneden aan de ski piste, ook een leuke ervaring, net als het wildkamperen en de gezellige kampvuurtjes die we ’s avonds hadden.

Rally Zonsondergang Zweden.jpg

Zou je een groepsreis met noSun aanraden aan anderen?

Ja, ik zou een groepsreis bij noSun wel aanraden aan vrienden of familie. Er is een breed assortiment aan reizen. Daarnaast heb ik het idee dat je bij noSun de meest actieve vakanties kunt vinden.

Wil jij ook naar Zweden?

Ben je door dit reisverslag ook nieuwsgierig geworden naar Zweden? Wie weet kan jij binnenkort nog mee op een van onze reizen. We gaan het hele jaar door naar Zweden, van een kanotrip en rondreizen in de zomer tot een Zweeds winteravontuur of een singlereis door Lapland in de winter. Bekijk snel het actuele aanbod en laat je verrassen door dit prachtige land!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7