Door: Martijn

Reizen met noSun, hoe gaat dat precies? Onze reizigers doen graag verslag van hun avonturen.

Deze week lees je het verhaal van een reiziger die met ons vertrok naar Finland. Eén ding weten we zeker, de hele dag aan het strand liggen is niets voor haar. Lekker basic door de prachtige natuur trekken dat doet ze veel liever, daarom reist ze met ons af naar Finland. Hieronder lees je haar bevindingen.

Wat is de reden dat je ervoor hebt gekozen om met noSun op reis te gaan?

Ik zie het als jonge blonde dame niet zitten om alleen op reis te gaan. Toch wil je graag een keer op vakantie. Daarom besloot in de uitdaging aan te gaan en te kiezen voor een singlereis!

Oorspronkelijk zou ik met een andere reisorganisatie gaan, maar deze reis ging helaas niet door. Vervolgens na een tijdje Googelen kwam ik bij noSun terecht. Het was een last-minute beslissing, drie dagen van tevoren. Op dat moment was het natuurlijk toevallig dat jullie ongeveer dezelfde reis aanboden. noSun spreekt mij aan omdat jullie actieve reizen aanbieden. Lekker veel dingen ondernemen en niet op een strand de hele dag op een bedje liggen, daar ben ik totaal niet van.

Je hebt Finland bezocht, wat was de reden daarvoor?

De reis naar Finland sprak mij meteen aan, omdat het om een vliegreis ging. Zo verlies je weinig kostbare reisuren. Kamperen zat ook in dit pakket en dat spreekt mij super erg aan. Een kampeervakantie is iets wat veel organisaties tegenwoordig niet meer aanbieden. Ik vind kamperen heerlijk, lekker back-to-basic, met een tentje op stap. Daarnaast is Finland natuurlijk een prachtig land, de natuur is geweldig en het was boven verwachting mooi.

Hoe is de reis je bevallen?

Het kamperen vond ik superleuk en iedereen had zijn eigen tentje wat erg prettig was. Het kajakken was mooi op open water en het kajakken op het meer was ook geweldig. Wandelen, mountainbiken langs een meer en in de nacht suppen … het was allemaal supervet!

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Ik heb geen vriendschappen aan mijn reis overgehouden. Het was leuk en ik kan me makkelijk met veel personen mengen en kan snel met iedereen overweg. Maar, de groep was gemiddeld wel wat ouder, wat niet per se erg is maar wat hierin misschien wel een rol heeft gespeeld. Er is nog wel een appgroep, maar daar wordt geen contact in gehouden. Daar heb ik persoonlijk ook geen behoefte aan, het was een leuke reis en daar blijft het bij.

Zou je het reizen met noSun anderen aanraden?

Ik zou het reizen met noSun aanraden. Wel ga ik liever met een vriend, vriendin of partner op vakantie. Dat lijkt mij wat relaxter omdat je je eigen plan kan trekken en je kan doen waar je zin in hebt.

Bij een groepsreis ben je je continue aan het aanpassen. Je houdt continue rekening met de mensen waarmee je bent. Ik slaap bijvoorbeeld het liefste uit, maar andere mensen willen er liever vroeg uit. Met eten moet je ook rekening houden met je groepsgenoten. Het is best vermoeiend om je een hele dag aan te moeten passen.

Wat erg makkelijk is van een singlereis en een groot voordeel van groepsreizen is dat je totaal niet bezig hoeft te zijn met alle zaken die geregeld moeten worden. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken want alles is al voor je geregeld. Ik zou het snelste voor een groepsreis kiezen voor een bepaald land waarbij ik in mijn eentje bijvoorbeeld niet heen ga, omdat ik het alleen te gevaarlijk vind.

Finland Reis Zonsondergang 1024x683

Hoe geniet jij na van je reis?

Het was mijn voornemen om een album met foto’s te maken na de vakantie, maar het lukt telkens niet. Af en toe kijk ik terug in mijn foto’s en dan geniet ik na van de vakantie. Mijn profielfoto is bijvoorbeeld ook gemaakt in Finland, ik vind het leuk om daar af en toe eens naar te kijken.

Samen met noSun op avontuur in Finland?

Wil jij ook een reis naar Finland maken? Tijdens een singlereis naar het land van duizend meren hoef jij je niet te vervelen. De enorme hoeveelheid nationale parken zorgen ervoor dat er altijd wel een wandelroute in de buurt is. Een actieve singlereis naar Finland betekent: kanoën, mountainbiken, zeekajakken, wandelen, wildkamperen en cultuur snuiven.

Kies je ervoor om het noorden van Finland te bezoeken? Dan staat het noorderlicht, rendier rijden, een huskytocht en een sneeuwscooter safari op jou te wachten. Voor welk Fins avontuur kies jij?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7