Proost op de singles!

Waar komt singlesday eigenlijk vandaan?

Singlesday ook wel vrijgezellendag of ook wel Guanggun Jie.
Deze feestdag is een populaire dag bij de Chinese jongeren. Zij zijn trots om vrijgezel te zijn en willen dit graag vieren, net al wij! Singlesday valt op 11 november (11/11), want het nummer één staat symbool voor alleen zijn. Deze dag geeft de alleenstaanden de kans om samen deze dag te vieren. NoSun groepsreizen kan er niet voor zorgen dat je vandaag niet alleen bent, maar er wel voor zorgen dat je niet alleen op reis gaat, want samen reizen in een kleine groep is natuurlijk veel leuker! Bekijk hier onze groepsreizen en reis niet alleen.

Wist je dat er op 11 november ook veel blind dates plaats vinden om vrijgezellen de kans te geven op een relatie? Tijdens onze reizen gaan we je niet laten daten, maar we laten je mee gaan op een  groepsreis zonder verplichtingen en koppelacties.

groepsreis bergen picknick

 

De voordelen van een groepsreis en single zijn

Hier lees je de voordelen van een single zijn en een groepsreis. De winter komt eraan en wat is er nou leuker dan een groepsreis in de sneeuw!

Bekijk alle winter groepsreizen

Voordeel 1 - Samen is leuker dan alleen

Tijdens een groepsreis ken je geen eenzame momenten. Je doet eigenlijk alles samen van de reis ernaar toe, het ontbijt, de activiteiten tot het terugkijken op mooie herinneringen tijdens de reünie. Het klinkt misschien eng om met een groep mee te gaan waarbij je niemand kent, maar je zit allemaal in hetzelfde schuitje en tijdens een groepsreis maak je nieuwe vrienden die net zo gepassioneerd zijn van actieve reizen als dat jij dat bent. Het voordeel van kleine groepen bij noSun is dat het altijd wel met iemand klikt en er ontstaan geen aparte groepjes.

singlereis wandelen rotsen

Voordeel 2 - Een noSun groepsreis is georganiseerd

Twijfel je of je wel naar de mooiste plekken gaat, de goede accommodatie kiest of meedoet aan de leukste activiteiten? Geen zorgen, de noSun reisspecialisten hebben het voor je uitgezocht en ook zelf voorgeproefd tijdens een van de vele studiereizen. Lees hier de blog van reisspecialist Daniëlle; ze is naar Canada geweest om de te gekke winterreis naar Canada samen te stellen. Daarnaast gaat er ook een bereisde noSun reisbegeleider mee zodat je je tijdens de reis niet druk hoeft te maken. Onze groepsreizen zijn georganiseerd, maar belemmeren je niet in je vrijheid. Onderweg heb je alle vrijheid om zelf ideeën in te brengen en te ontdekken. Samen reizen is efficiënter, goedkoper, veiliger en leuker!

groepsreis kompas water

Voordeel 3 - Reizen met reizigers met dezelfde interesse

Als single zijnde hoef je geen rekening te houden met je vriend of vriendin die totaal iets anders wil dan wat jij wil tijdens je vakantie. Hij/zij wil aan het strand liggen, maar jij trekt er liever op uit de bergen in ontdekt graag de mooie natuur die de bestemming te bieden heeft. Als single hoef je hier geen rekening mee te houden. Je kan een reis kiezen die helemaal bij jou past! Singlereizen zijn hot and happening. Het grote pluspunt is dat je reist met gelijkgestemden. De reizigers die bij jou in de groep zitten delen dezelfde reisinteresse, namelijk actief en avontuurlijk. Zijn ze dat niet dan hadden ze deze reis niet geboekt. Daarbij staan ze net als jij open om nieuwe mensen te leren kennen. Samen reizen schept nou eenmaal een band.

winterreis groep sneeuw

Voordeel 4 - verliefd worden

Met verliefd worden bedoel ik niet dat er stelletjes ontstaan, maar dat je verliefd wordt op het land waar je naar toe reist. Bij noSun is het eerder een regel dan een uitzondering dat je gewoon niet meer naar huis wil! Natuurlijk kunnen we niet voorkomen dat twee singles elkaar leuk gaan vinden tijdens de reis. Je moet er niet van uit gaan dat dit ook voor jou bestemd is, maar het is niet gek als het gebeurt tijdens het delen van prachtige sneeuwschoenwandelingen, avontuur op de sneeuwscooter of als je het noorderlicht spot op IJsland. Ga er nu niet van uit dat iedereen opzoek is naar een partner tijdens een groepsreis. De meesten gaan mee met een groepsreis om nieuwe mensen te leren kennen en samen te reizen

canada single vakantie

Maar welke winterreis past nu bij mij?

Ik begrijp maar al te goed dat het lastig kiezen is tussen al die mooie winterreizen. Hopelijk kan deze blog over keuzestress je helpen bij het maken van een keuze. Ook kan je altijd met een van onze reisspecialisten chatten, mailen of bellen.