Door: Martijn

Waar komt singlesday eigenlijk vandaan?

Singlesday ook wel vrijgezellendag of ook wel Guanggun Jie. Deze feestdag is een populaire dag bij de Chinese jongeren. Zij zijn trots om vrijgezel te zijn en willen dit graag vieren, net al wij! Singlesday valt op 11 november (11/11), want het nummer één staat symbool voor alleen zijn. Deze dag geeft de alleenstaanden de kans om samen deze dag te vieren. NoSun groepsreizen kan er niet voor zorgen dat je vandaag niet alleen bent, maar er wel voor zorgen dat je niet alleen op reis gaat, want samen reizen in een kleine groep is natuurlijk veel leuker! Bekijk hier onze groepsreizen en reis niet alleen.

Wist je dat er op 11 november ook veel blind dates plaatsvinden om vrijgezellen de kans te geven op een relatie? Tijdens onze reizen gaan we je niet laten daten, maar we laten je mee gaan op een groepsreis zonder verplichtingen en koppelacties. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een singlereis? Wij leggen je het uit.

Voordeel 1. Samen is leuker dan alleen

Tijdens een groepsreis ken je geen eenzame momenten. Je doet eigenlijk alles samen van de reis ernaar toe, het ontbijt, de activiteiten tot het terugkijken op mooie herinneringen tijdens de reünie. Het klinkt misschien eng om met een groep mee te gaan waarbij je niemand kent, maar je zit allemaal in hetzelfde schuitje en tijdens een groepsreis maak je nieuwe vrienden die net zo gepassioneerd zijn van actieve reizen als dat jij dat bent. Het voordeel van kleine groepen bij noSun is dat het altijd wel met iemand klikt en er ontstaan geen aparte groepjes.

Voordeel 2. Een noSun groepsreis is georganiseerd

Twijfel je of je wel naar de mooiste plekken gaat, de goede accommodatie kiest of meedoet aan de leukste activiteiten? Geen zorgen, de noSun reisspecialisten hebben het voor je uitgezocht en ook zelf voorgeproefd tijdens een van de vele studiereizen. Lees hier de blog van reisspecialist Daniëlle; ze is naar Canada geweest om de te gekke winterreis naar Canada samen te stellen. Daarnaast gaat er ook een bereisde noSun reisbegeleider mee zodat je je tijdens de reis niet druk hoeft te maken. Onze groepsreizen zijn georganiseerd, maar belemmeren je niet in je vrijheid. Onderweg heb je alle vrijheid om zelf ideeën in te brengen en te ontdekken. Samen reizen is efficiënter, goedkoper, veiliger en leuker!

Voordeel 3. Reizen met reizigers met dezelfde interesse

Als single zijnde hoef je geen rekening te houden met je vriend of vriendin die totaal iets anders wil dan wat jij wil tijdens je vakantie. Hij/zij wil aan het strand liggen, maar jij trekt er liever op uit de bergen in ontdekt graag de mooie natuur die de bestemming te bieden heeft. Als single hoef je hier geen rekening mee te houden. Je kan een reis kiezen die helemaal bij jou past! Singlereizen zijn hot and happening. Het grote pluspunt is dat je reist met gelijkgestemden. De reizigers die bij jou in de groep zitten delen dezelfde reisinteresse, namelijk actief en avontuurlijk. Zijn ze dat niet dan hadden ze deze reis niet geboekt. Daarbij staan ze net als jij open om nieuwe mensen te leren kennen. Samen reizen schept nou eenmaal een band.

Voordeel 4. Verliefd worden

Met verliefd worden bedoel ik niet dat er stelletjes ontstaan, maar dat je verliefd wordt op het land waar je naar toe reist. Bij noSun is het eerder een regel dan een uitzondering dat je gewoon niet meer naar huis wil! Natuurlijk kunnen we niet voorkomen dat twee singles elkaar leuk gaan vinden tijdens de reis. Je moet er niet van uit gaan dat dit ook voor jou bestemd is, maar het is niet gek als het gebeurt tijdens het delen van prachtige sneeuwschoenwandelingen, avontuur op de sneeuwscooter of als je het noorderlicht spot op IJsland. Ga er nu niet van uit dat iedereen op zoek is naar een partner tijdens een groepsreis. De meesten gaan mee met een groepsreis om nieuwe mensen te leren kennen en samen te reizen.

Op singlereis met noSun

Klaar om mee te gaan op avontuur en zin in een week vol activiteiten? Dan is dit het perfecte moment om een singlereis voor jongvolwassenen te boeken naar je favoriete bestemming. Samen met een groep gelijkgestemden gaan we de mooiste plekken bezoeken en zorgen we voor een actieve vakantie!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7