Door: Martijn

Noorwegen is een land waar je de meest bijzondere natuurfenomenen kunt zien. Vaak denken mensen gelijk aan de indrukwekkende fjorden, maar er is nog veel meer te zien in dit land. Gletsjers, hoge watervallen, immens uitgestrekte landschappen: je kijkt je ogen uit. Kortom, dit alles maakt Noorwegen tot een ideaal land voor een groepsrondreis.

Zoals je van noSun gewend bent, zit een groepsrondreis door Noorwegen boordevol leuke activiteiten vol actie. Je zit niet stil tijdens onze vakanties. Twee weken lang ben je geheel outdoor, van de activiteiten tot aan het slapen. Jazeker, er gaat gekampeerd worden! Trek je beste wandelschoenen maar alvast uit de kast, want we gaan flink stappen zetten tijdens deze groepsrondreis in Noorwegen!

Groepsreis Noorwegen: veel actie en avontuur

Waar de één een vakantie een geschikt moment vindt om lekker langs het zwembad te luieren in de zon, houdt de ander juist van actie en avontuur. Actief bezig zijn, geen enkele dag stil zitten: dat is hoe een vakantie er uit hoort te zien. Wij van No Sun zijn het daar helemaal mee eens, en organiseren dan ook diverse actieve vakanties met uiteenlopende bestemmingen. Zo kun je kiezen voor een groepsreis naar Noorwegen. En het leuke is: je hebt ook nog eens de keuze. Zo kun je kiezen voor een wandelvakantie van twee weken waarin je diverse facetten van de schitterende natuur van dit land ontdekt. Maar je kunt ook kiezen voor een avontuur van 8 dagen in winterwonderland. Aan jou de keuze. Interesse? Lees dan snel verder!

Een aantal feitjes over Noorwegen

Wat moet je zoal weten over dit land?

 • Noorwegen behoort tot Scandinavië. Andere landen die hierbij horen zijn Zweden, Denemarken, Finland en IJsland.
 • Denk je aan Noorwegen, dan denk je waarschijnlijk aan de volgende dingen: fjorden, gletsjers, Vikings, trollen en indrukwekkende landschappen. Sommige van deze elementen zie je ook terug in de lokale cultuur.
 • Als je fan bent van indrukwekkende landschappen en een oogverblindend mooie natuur, is Noorwegen het land voor jou. Voor welke reis je ook kiest, een trip naar één van de mooie nationale parken van dit land zal niet ontbreken.
 • Noorwegen is tevens een goede bestemming als je houdt van uitdagende wandeltochten. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is Preikestolen. Maar als je eenmaal boven bent, kun je genieten van een onvergetelijk uitzicht over de fjorden.
 • De Noorse kust is 25.000 km lang. Deze gaan we zeker bekijken!

noSun biedt meerdere groepsreizen aan

Wij bieden meerdere groepsreizen naar Noorwegen aan. Zo kun je kiezen voor een trektocht van twee weken over de Hardangervidda. Daarnaast kun je kiezen voor een kampeerreis door dit land. Heerlijk de hele tijd buiten zijn! Heb je altijd al een keer Spitsbergen willen zien? Dan kies je voor de 8-daagse expeditie hiernaartoe. Tot slot kun je tijdens de wintermaanden kiezen voor een 8-daagse vakantie naar Noorwegen gevuld met verscheidene activiteiten.

Wat moet je weten over de groepsreis naar Noorwegen?

Een aantal feitjes over de groepsreis door Noorwegen van NoSun onder elkaar gezet:

 • Tijdens een rondreis ga je een land, of een groot gebied van een land, verkennen. Je bent continu on the move. Er is geen vaste standplaats, elke avond kampeer je ergens anders. Op deze manier zie je verschillende facetten van een land. Wat ons betreft is er geen betere manier om een land echt te leren kennen.
 • Deze rondreis voer je uit samen met een groep. No Sun vakanties zijn actief en trekken hierdoor vaak personen aan met vergelijkbare karakters. Onze groepsreizen zijn dan ook altijd zeer gezellig!
 • Aan een groepsreis mag je met meerdere personen deelnemen. Natuurlijk mag je ook in je eentje deelnemen aan deze reis, maar dat hoeft niet. Zo kun je samen met je echtgenoot, partner, kind(eren) of met vrienden deze reis ondernemen.
 • Genieten met een grote G, daar staan wij voor. Wij willen dan ook dat je nergens over hoeft in te zetten tijdens deze reis. Wij organiseren alles voor je: de tocht, het traject, de begeleiding, de activiteiten en de plekken waar we gaan kamperen. Jij hoeft nergens naar om te kijken en nooit rekenen wij hiervoor extra kosten. Dat is wel zo eerlijk.
groepsreis noorwegen wildernis

Voorbereid op reis

Genieten met een grote G, daar staan wij voor. Wij willen dan ook dat je nergens over hoeft in te zetten tijdens deze reis. Wij organiseren alles voor je: de tocht, het traject, de begeleiding, de activiteiten en de plekken waar we gaan kamperen. Jij hoeft nergens naar om te kijken en nooit rekenen wij hiervoor extra kosten. Dat is wel zo eerlijk.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7