Door: Tjalyna

Oud en nieuw vieren in een sprookjesachtig winterlandschap? Dan is een groepsreis naar winters Scandinavië precies wat je zoekt! Tijdens deze groepsreis word je ondergedompeld in de magische sfeer van besneeuwde bergtoppen, adembenemende vergezichten en gave activiteiten.

Wacht niet te lang met boeken van deze singlereis en maak van je jaarwisseling een onvergetelijke ervaring! Geniet van de winter in het land van de Sami; Välkommen till Lappland.

Een week vol winterse activiteiten

Deze groepsreis naar winters Scandinavië zit bomvol leuke activiteiten. Een van de hoogtepunten tijdens deze groepsreis is de huskytocht. De enthousiaste husky’s kun je van een afstandje al horen. De huskytocht is een unieke ervaring om de geweldige omgeving op je in te laten werken.

Een ander activiteit is de sneeuwschoentocht. We rijden over bevroren meren, gaan door de bossen en dat alles met hoge snelheid! Voor een meer ontspannen maar even betoverende ervaring gaan we sneeuw wandelen. Bind de schoenen onder je voeten en wandel moeiteloos over de dikke sneeuwlaag. Tijdens deze tocht kun je in alle rust en stilte de winterse natuur ervaren.

Na een dag vol avontuur en activiteiten is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd. Scandinavisch eten staat bekend om de lekkere lokale ingrediënten. Proef de lokale gerechten en laat je verwennen met traditionele lekkernijen. Na het eten kun je heerlijk uitbuiken in een typische Zweede sauna. En ja, afkoelen in de sneeuw hoort hier natuurlijk ook bij.

Last but not least, het Noorderlicht

En natuurlijk last but not least, het Noorderlicht. Dit activiteit mag natuurlijk niet ontbreken tijdens onze groepsreis naar Scandinavië. Groene, paarse en roze tinten zorgen voor een prachtige lucht. Om het Noorderlicht goed te kunnen aanschouwen houden we natuurlijk de weergoden en app’s goed in de gaten, want je weet nooit wanneer het Noorderlicht zichtbaar is.

Groene, paarse en roze tinten zorgen voor een prachtige lucht!

Een betoverende ervaring tijdens oud en nieuw

Kortom, een groepsreis naar winters Scandinavië tijdens oud en nieuw belooft een betoverende ervaring vol avontuur. Geniet van lokale lekkernijen, ontmoet de wilde dieren die in de regio wonen, en laat je betoveren door het witte landschap.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7