Door: Martijn

Je hoeft niet altijd naar het buitenland om te genieten van mooie landschappen en mooie natuur. Nederland heeft ook zoveel moois te bieden. Friesland staat bijvoorbeeld bekend om de Friese wateren.

In een kano ontdek je de mooiste plekjes van de provincie en slaap je op de meest bijzondere locaties. Marijke ging mee met onze kano groepsreis en vertelt je graag over haar ervaringen!

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik werd getriggerd door de term ‘primitief kamperen’ geloof ik. Of wildkamperen, zoiets. Ik heb deze reis gemaakt toen we in de Corona periode het land niet uit konden, dus je moet wat, haha.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Dit was via Google. Ik wilde nog een weekje weg en normaal gesproken ben ik bezig met iets actiefs in de natuur, toen kwam ik bij jullie uit dus dat is wel leuk.

Friesland Nieuwsbrief Nosun 3

Je bent naar Friesland op reis gegaan, waarom heb je voor deze bestemming gekozen?

Friesland is een provincie die ik niet zo goed ken en ik vond de kanotrektocht wel leuk. Dat is weer eens wat anders.

Hoe is de reis je bevallen?

Ik vond het erg leuk, vooral dat we zelf mee mochten bepalen welke route we gingen doen en op welk eiland we wilden slapen. Leuk dat hoewel er een planning is, niet alles in beton gegoten is. Onderling lekker overleggen. Je zit bovendien met gelijkgestemden, dus dat vond ik ook wel fijn.

Friesland Kanoreis Groepsreis 2 1024x768

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik reis eigenlijk altijd alleen of met een reisgenoot. Ik was niet gewend aan groepsreizen. Dit was voor het eerst sinds hele lange tijd dat ik een groepsreis heb gedaan.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik vond vooral dit aanbod erg apart, in de goede zin van het woord. Het is niet zo standaard, dat trok mij aan. Dus mensen die ook niet van standaard houden, maar naar iets aparts op zoek zijn, zou ik zeker aanraden om met noSun op reis te gaan.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Ik kom af en toe foto’s tegen en dan denk ik oh ja, ik moet weer die kant op. Ik vind het wel heel leuk om die wildernis ervaring te hebben in je eigen land, dit had ik niet verwacht. Dus erg verrassend. Grote kans dat ik nog een keer een kano huur en die kant op ga om daar vervolgens zelfstandig een paar dagen rond te trekken en te kamperen, haha. De reis heeft me op ideeën gebracht en het is een mooie manier van reizen.

Groepsreis Nederland Kamperen.jpg

Ga op groepsreis in eigen land

Ben jij ook op zoek naar een actieve groepsreis in eigen land? Wij bieden verschillende groepsreizen in Nederland aan. Dicht bij huis is er namelijk ook zoveel moois te ontdekken en te doen.  Van Texel tot Valkenburg of wil je ook kanoën in Friesland net zoals Marijke?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7