Door: Martijn

Deborah heeft met ons een prachtige reis gemaakt naar Zweden. Ze vond Zweden geweldig! De kleuren van de herfst, de aardige mensen, de actieve avonturen.

Door de reis zit ze zelfs te denken om een tijd in het buitenland te gaan wonen en werken. Wat een land wel niet met je kan doen! Deze week lees je hoe Deborah haar reis naar Zweden heeft ervaren.

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik heb voor noSun gekozen omdat het reisaanbod erg goed is. Het feit dat een singlereis bij noSun niet per se betekent dat je op zoek bent naar een relatie is erg toegankelijk en fijn. Het reizen met de groep voelt niet geforceerd en dat maakte de drempel erg laag om deze reis naar Zweden te boeken. Ik heb geen enkel moment de druk gevoeld om iets met iemand te beginnen. Het is fijn dat iedereen dezelfde insteek heeft in zo’n groep. Het voelt eigenlijk gewoon als een groepsreis, maar dit was toevallig een groep met mensen die allemaal geen relatie hadden.

Je bent naar Zweden op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Toen ik van een kennis hoorde over jullie reisorganisatie heb ik mezelf eerst verdiept in noSun zelf en de aangeboden reizen. Ik heb twee weken van tevoren mijn reis geboekt. Ik heb getwijfeld om een reis te boeken in het voorjaar of het najaar. De zomer was voorbij en ik zag het niet zitten om in de winter tot mijn knieën in de sneeuw te zitten, dus een reis in het najaar was voor mij perfect. De kleuren van de herfst en het hele idee van de ‘Indian Summer’ sprak me enorm aan. Toevallig bood noSun een reis aan die daar perfect bij aansloot.

Zijn er bijzonderheden of bepaalde gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

Mijn reis naar Zweden is super goed bevallen, we hebben zulke mooie dingen gezien. We kregen van tevoren een groepsapp waarin twee groepen zaten die tegelijkertijd de reis naar Zweden zouden maken. Persoonlijk voelde het alsof we één groep waren, soms moesten we de groep opsplitsen met bepaalde activiteiten omdat de groep anders te groot was. Verder dan een paar keer opsplitsen hebben we alles als één groep gedaan. Dat was erg leuk! Zweden is een prachtig land, de kleuren van de natuur in de herfst zijn fantastisch en we hebben veel wild gezien.

Deb

De reis was echt heel leuk!

De eigenaren van de camping waar we verbleven waren zulke lieve mensen, ze hebben enorm hard gewerkt om alles voor ons in orde te maken. Ook de reisleiding Tjalyna en Jasper waren super lief voor ons. Alles kon en alles wat we vroegen werd altijd geregeld. De camping was leuk, de omgeving prachtig en het saamhorigheidsgevoel ‘s avonds was ook heel fijn. We hebben mooie en leuke activiteiten gedaan waar iedereen van genoten heeft.

Kortom; de reis was één groot succes. Voor mij als eerste ervaring met een singlereis was dit top, ik denk niet dat het beter had kunnen zijn. Ik ben echt heel erg positief. Het was allemaal top geregeld!

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

De groepsreis met noSun was mijn eerste groepsreis. Ik ben eerder wel eens met een groep op reis geweest maar toen had ik zelf een relatie en dan reis je toch vaak in een groep met bekenden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis ging en ik niemand anders kende.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zou noSun zeker aanraden, ik denk dat ik nog nooit ergens zo achter heb gestaan. Ik heb al tegen veel mensen gezegd om naar noSun singlereizen te gaan kijken. Er waren een aantal mensen in de groep die voornamelijk of alleen met noSun singlereizen reisden. Dat kan ik alleen maar heel goed begrijpen. Het is goed geregeld, het is kleinschalig, de reisorganisatie was top, de informatievoorziening was top. Vooraf merkte je de moeite om de reizigers op de hoogte te houden. Dat was super goed en ik kan noSun van harte aan iedereen aanbevelen!
Ik zou noSun zeker aanraden, ik denk dat ik nog nooit ergens zo achter heb gestaan.

Hoe geniet jij na van je vakantie?

Iemand uit de groep heeft een e-mailadres aangemaakt, waarin we al onze foto’s konden delen. Uiteindelijk ben je nog best een tijdje bezig om de foto’s van de andere mensen te bekijken en in mapjes te zetten. Ik heb altijd wel foto’s op mijn telefoon waar ik zo nu en dan even doorheen ga. Dan denk ik bijvoorbeeld: ‘Ah ja dit was zo geweldig!’. Ik heb een vriendin overgehouden aan mijn reis met wie ik nog steeds contact heb. Dat vind ik echt heel leuk.

Vorig jaar ben ik van baan gewisseld waardoor ik meer vrijheid heb. Juist door de reis naar Zweden vond ik het veilig om met het idee te spelen om een tijdje in het buitenland te gaan wonen. Ik heb de reis als zo leuk ervaren, het is zo’n mooi land en iedereen is aardig. Dat was wel een eyeopener. Het zegt ook wel veel over de reis als die gedachte tijdens zo’n reis in je opkomt. Dat geeft aan hoe je een reis en een land hebt ervaren.

Reis ook met ons mee naar Zweden?

Zweden bezoeken in het najaar is geweldig! De bomen kleuren prachtig roodoranje en wandelen op een frisse herfstochtend tussen de vallende bladeren is een ervaring om nooit meer te vergeten. Op onze 8-daagse reis naar zweden gaan we quadrijden, fatbiken, wandelen met husky’s en overnachten in een houthakkershut met sauna. En met onze Indian Summer hike, die ons boven de boomgrens brengt, kunnen we van een prachtig uitzicht genieten over de gekleurde Zweedse bossen. Durf jij het avontuur aan? En ga jij net als Deborah met ons mee naar Zweden?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7