Door: Martijn

‘Geen zon. Hè bah, dat is nu juist wél waar ik naar op zoek ben. Die regen in Nederland heb ik nu wel gezien, ik wil naar een reisbestemming waar de zon zich het overgrote deel van de dag laat zien. Hm, dan ben ik bij noSun blijkbaar niet aan het juiste adres.’

Wacht, stop, ho: even terug. Want dat is niet waar noSun voor staat. Garanties kunnen we natuurlijk nooit geven, want wij zijn ook niet almachtig. Maar we reizen zeker wel af naar bestemmingen waar het heerlijk warm is. We gaan alleen niet lui op een ligbedje afwachten tot de zon weer ondergaat. Nee, onze reizen hebben altijd een actief karakter. Met tijd en ruimte voor ontspanning, dat dan weer wel. Waar de naam noSun dan wel vandaan komt? Om dat uit te kunnen leggen, moeten we even terug in de tijd.

Terug naar waar het allemaal begon

Ruim 20 jaar geleden, in 2003 om precies te zijn, ontstond noSun. Het doel? Groepsreizen organiseren naar de tofste bestemmingen. En dan niet zo’n groepsreis waarbij je als vriendengroep een reis boekt. Juist niet. Mensen aansporen om volledig uit hun comfortzone te gaan door met onbekenden op reis te gaan, dat is waar het bij noSun destijds om draaide – en waar het nu nog steeds om draait.

Schotland was de eerste reisbestemming

Goed, nu terug naar de naam noSun. Dat heeft alles te maken met onze eerste reisbestemming, Schotland. Een land dat nu niet bepaald bekendstaat om de vele zonuren. En zo ontstond noSun. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat wij alleen maar winterreizen aanbieden. We bieden inderdaad veel reizen aan naar de noordelijk gelegen landen, zoals Noorwegen, Zweden en IJsland. Maar daarnaast vind je bij ons ook groepsreizen naar bijvoorbeeld Italië, Kroatië en Spanje.

Geen handdoekje leggen en luieren

Oké, de naam noSun heeft dus niets te maken met de hoeveelheid zon die je tijdens je reis te zien krijgt. Maar een noSun reis is zeker geen standaard zonvakantie. Integendeel. Uren liggen bakken in de zon op een ligbedje waar je ‘s morgens zorgvuldig je handdoekje neergelegd hebt, is er niet bij. Onze reisbegeleiders nemen je mee naar de meest fantastische activiteiten die je voor altijd bij zullen blijven. Want geloof ons: een noSun reis is een onvergetelijke ervaring.

Twijfel je nog? Eigenaar Martijn vertelt waarom je dat niet moet doen

Hebben we jouw twijfels weggenomen? Mooi, check dan direct even onze handige reiskalender en bekijk of er nog een plekje vrij is op de reis van jouw keuze. Is er toch nog ergens een stemmetje aanwezig dat jou aan het twijfelen brengt? Martijn, trotse eigenaar van noSun, vertelt jou waarom jij niet langer hoeft te twijfelen.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7