• Europa, Schotland
 • Kampeerreizen, Lastminute, Wandelreizen
 • 7 beoordelingen
 • 20 - 45 jaar

Als echte wandelaar mag je de Schotse West Highland Way niet missen! Deze wandeltrekking voert je over glooiende groene heuvels en de hooglanden, langs desolate uitzichten en langs oude ruïnes. Tijdens deze groepsreis wandel je ongeveer 15-20 km per dag.

Boek deze reis
groepsreizen schotland wandelen
wandelvakantie schotland actief kamperen

Geniet van de prachtige natuur tijdens deze avontuurlijke wandeltrekking. Ga jij de uitdaging aan?!

Je voltooid in 11 dagen dé wandelklassieker van Schotland, de West Highland Way. Op deze route loop je met een kleine groep van Milngavie naar de voet van Ben Nevis, bij Fort William. Onderweg ervaar je de stilte, ruimte en leegte van de Schotse Hooglanden. Je trekt door de natuurlijke leefomgeving van wilde geiten, herten, reeën, de Schotse hooglanders en de machtige adelaar. Onderweg proef je van de lokale cultuur en typische Schotse producten als ‘haggis’, ‘bitter’, en natuurlijk whisky. Je loopt in totaal 152 kilometer in 8 dagen en slaapt onderweg in een lichtgewicht tent die je van noSun te leen krijgt. Deze draag je zelf, net als de kookspullen die je van ons in bruikleen krijgt. Let op: je hebt voor deze reis een goede conditie nodig. Zorg dat je op deze reis een goed zittende backpack meeneemt. Het is mogelijk om ter plekke bagageservice te regelen. Dit houdt in dat je backpack van kampeerplek naar kampeerplek wordt vervoerd. Je loopt de West Highland Way op die manier heerlijk licht met alleen een kleine daypack! Let op: je dient wel te allen tijde een backpack mee te nemen (geen koffer!) en je moet zelf in staat zijn je bagage te dragen - de service gaat tot de laatste camping, dus naar Fort William moet je nog een klein uurtje zelf met je backpack lopen. Ook bij onverwachte wijzigingen moet je in staat zijn om met je bagage te lopen. Neem dus niet teveel mee! De kosten van deze service bedragen ongeveer €50,- en zijn niet bij de reissom inbegrepen.

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

schotland highlands wandelreis

Dag 1

Milngavie - Drymen - 17,5 km wandelen

De wandelvakantie in Schotland is begonnen! We vliegen vanaf Schiphol naar Glasgow en vanaf het vliegveld zetten we direct koers naar Milngavie, het startpunt van de beroemde wandelroute. In het centrum van Milngavie trekken we de veters nog eens goed strak en wandelen daarna door sprookjesachtige bossen, over glooiende weiden en door groene dalen. De route volgt voor een groot deel de loop van de beek ‘Blane Water’. Eventueel kunnen we een bezoek brengen aan de Glengoye Distillery. Vlak voor het plaatsje Drymen zetten we bij camping Easter Drumquhassle onze tenten op. Hier delen we de eerste indrukken met elkaar en proosten we op een gave groepsreis! Morgenochtend doen we boodschappen in Drymen voor de komende dagen.

groepsreis singles schotland hike

Dag 2

Drymen - Sallochy - 15,5 km wandelen

Deze tweede dag van de wandelreis West Highland Way is zwaarder dan gisteren. We lopen eerst door het dichtbegroeide Garadhban Forest om daarna een enigszins steil pad naar de top van ‘Conic Hill’ (361m) te volgen. Dit vergt de nodige inspanning, maar de beloning is er naar. Voor ons zien we langzaam de ‘koningin van de Schotse meren’ Loch Lomond, in haar volle breedte en met de ‘bonnie banks’ in beeld verschijnen. Een prachtig panorama dat nog lang op je netvlies zal staan! We nemen de tijd voor het maken van mooie foto’s. Daarna gaan we bergafwaarts naar het gehucht Balmaha en vervolgens naar natuurcamping Sallochy, welke beiden aan de oever van Loch Lomond liggen. De liefhebbers kunnen in het meer gaan zwemmen, terwijl de anderen het avondeten voorbereiden. Volgens de campinghouder is het meer monstervrij…

wandelreis groepsreis schotland

Dag 3

Sallochy - Beinglas Farm - 26,5 km wandelen

Vanaf de camping lopen we langs Loch Lomond naar het noorden. Overwegend door een smalle langgerekte strook bos, maar vanaf Rowardennan ook met massieve bergen aan onze rechterzijde met mooie namen als Ben Lomond, Tom Fithich, Ptarmigan en Creag a Bhocain. We lopen door het gebied waar de roemruchte Rob Roy zijn gewelddadigheden verrichtte en de vele verhalen over hem nog steeds de ronde doen. Kom op, nog een klein stukje! Vandaag hebben we de langste etappe van de West Highland Way gelopen, wat een prestatie! Vanavond genieten we van een welverdiend drankje.

wandelreis single reis schotland

Dag 4

Beinglas Farm - By the way hostel - 22,5 km wandelen

Vandaag lopen we in het dal met de naam Glenn Falloch, een beschermd natuurgebied met de restanten van een groot pijnboombos uit de ijstijd. Wildkamperen is hier helaas niet toegestaan. Het dal wordt na enige tijd smaller en de toppen ruiger en hoger. We passeren het tamelijk geïsoleerd gelegen gehucht Derrydaroch, en de waterval ‘Falls of Falloch’. In het plaatsje Crianlarich kunnen we boodschappen doen en lunchen. De wandeling van vandaag eindigt bij het By the way hostel in Tyndrum, waar we 2 nachten verblijven in een comfortabel huisje. Hier kunnen we wat herstellen en kracht op doen voor de volgende etappes van de West Highland Way.

kamperen wandelreis schotland

Dag 5

Tyndrum, rustdag

Deze dag kun je naar eigen behoefte invullen. Tyndrum markeert ongeveer de helft van de West Highland Way en is voor veel wandelaars een plaats om mooie dagwandelingen in de omgeving te maken. Je kunt alleen of met een groepje het dorp Tyndrum en de directe omgeving gaan verkennen, rustig op je bed een boek lezen of een treinrit maken, of een andere aantrekkelijke plaats bezoeken. Let wel op dat je weer tijdig terug bent! We halen ook weer boodschappen voor de maaltijden van de komende dagen van deze wandelvakantie.

hiken groepsreis wandelen

Dag 6

Tyndrum – Inveroran Hotel - 14,5 km wandelen

Met nieuwe energie beginnen we aan de tweede helft van onze wandelreis. In het begin is het dal nog redelijk smal met bomen en bospercelen, maar later wordt het dal breder en lopen we in meer open terrein, eigenlijk een brede rivierbedding. We volgen de rivier tot aan een piepklein plaatsje (vier huizen en een hotel) met de mooie naam Bridge of Orchy. Hiervandaan klimt het pad over een bergrug ‘Mam Carraigh’ (400m), waar je een mooi uitzicht hebt op de omgeving. Even voorbij Inveroran Hotel zoeken we een mooi plekje om te gaan wildkamperen.

wandelreis west highland way

Dag 7

Inveroran Hotel - Glencoe Mountain Resort - 13 km wandelen

De komende twee dagen voert het pad ons door de leegte, stilte en eenzaamheid van de Schotse hooglanden. We gaan de Victoria-brug over om vervolgens het ruige gebied van de Black Mount in te lopen. Bij mooi weer zegt men, is het een sprookje, bij slecht weer (slagregen en wind) een nachtmerrie. We passeren de Rannoch Moor, een prachtig golvend veengebied omzoomd door donkere bergtoppen, Ba Bridge en de resten van Ba Cottage. De ‘old Militairy Road’ is over het hele traject goed herkenbaar. Aangekomen bij Blackrock Cottage krijgen we de oude en met vele verhalen omgeven herberg King House in zicht. Zo fotogeniek als het pand is, zo representeert deze plek bij uitstek de aard en adembenemende schoonheid van de hooglanden en haar 'moors'. We zitten vlakbij het Glencoe Mountain Resort, een klein skigebied dat beschikt over een skilift waarmee je ook in de zomer de berg op kunt voor een prachtig uitzicht. In de pub bij King House kunnen we met een welverdiend glas bitter of ale bijkomen van alle opgedane indrukken. Je beseft steeds meer dat de West Highland Way een echte klassieker onder de wandeltochten is!

groepsreizen schotland wandelen

Dag 8

Glencoe Mountain Resort - Kinlochleven - 17 km wandelen

We volgen eerst in westelijke richting de rivier Coupall, richting Glencoe tot aan Althafeadh. Daar klimmen we de berg op en volgen we de ‘Devils Staircase’ naar een pas over de bergrug. Dit is het hoogste punt van de West Highland Way (ca. 550m).Vergeet hier niet regelmatig achterom te kijken of even te stoppen en om je heen te kijken, want de uitzichten zijn werkelijk prachtig! Na de pas gaat het bergafwaarts naar het dal van de Leven. Het landschap aan het einde van de wandeling wordt gekenmerkt door de oude aluminiumfabriek (voor auto- en vliegtuigmotoren) en de buizen van de waterkrachtcentrale die van de helling naar beneden lopen. In Kinlochleven lijkt het of de rest van de wereld geen invloed op dit dorp heeft gehad en waan je je ergens in de vorige eeuw. We verblijven hier op een camping.

singlereis wandelen schotland

Dag 9

Kinlochleven - Fort William - 19,5 km wandelen

De laatste wandeldag is in kilometers niet de langste maar wel pittig door de vele hoogtemeters. Vanuit Kinlochleven klimt het pad meteen steil omhoog om zich boven de boomgrens voort te zetten. Afwisselend lopen we langs ruïnes, ruige berghellingen, kale hoge toppen en door dichte dennenbossen bestemd voor de houtindustrie. In de middag krijgen we de machtige Ben Nevis in zicht en lopen we er enige tijd recht op af. De berg tracht je te verleiden haar te beklimmen, maar dat doen we niet en buigen naar links af, het dal van de rivier de Nevis in, om na vijf kilometer het eindpunt van de tocht te bereiken. Op een camping zetten we onze tenten op en genieten van het uitzicht…

schotland singlereis wandelen

Dag 10

Fort William

Deze dag kun je naar eigen behoefte invullen. Je kunt ervoor kiezen naar Fort William te lopen: een gezellig stadje met historische gebouwen, veel kleine winkeltjes, leuke restaurants en pubs. Aan het einde van de middag treffen we elkaar in een leuke pub voor een afsluitende borrel en een gezellige laatste avond met elkaar! Hoogste tijd om alle verhalen en foto’s uit te wisselen van deze wandelvakantie in Schotland.

hiken schotland singlereis

Dag 11

Glasgow - Amsterdam

We reizen vanuit Fort William met de bus terug naar Glasgow Airport en vliegen terug naar Nederland. Vanuit de bus heb je mooi zicht op de route die je de afgelopen dagen hebt gewandeld, we passeren diverse delen van de tocht die we hebben afgelegd. Wat een mooie afsluiting van deze groepsreis! Indien de vluchttijden bekend zijn, worden ze aan het programma toegevoegd. * De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Ter plekke kan de volgorde van het programma afwijken; op basis van beschikbaarheid.

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Camping Drymen

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

2

Sallochy Campsite

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

3

Beinglas Farm Campsite

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

4

By The Way Hostel

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

5

Glencoe Mountain

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

6

MacDonald Hotel & Cabins

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

7

Glen Nevis Caravan & Camping Park

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je op campings zoals beschreven in het programma. Je hebt een eigen lichtgewicht 1-persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking. Deze krijg je thuisgestuurd voorafgaand aan je reis. 1 nacht verblijf je in een hostel.

wandelreis schotland groepsreis

Hoogtepunten van deze reis

 • Prachtig weidse uitzichten
 • Oog in oog met Schotse Hooglanders
 • Mooie meren en uitdagende wandeletappes
 • Weg van de drukte
 • Een klassieker die je moet hebben gelopen!
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Lichtgewicht, compact slaapmatje en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot -2 graden
 • Warme (fleece)trui, muts en dunne handschoenen
 • Regenkleding (regenjas en -broek, poncho mag ook- geen wegwerp)
 • Ingelopen waterdichte (ingevette!) wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva’s)
 • Reserve veters, wandelsokken
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Lange wandelbroek (lichtgewicht en sneldrogend, geen katoen)
 • Thermo ondergoed
 • Sterk zakmes, lepel en vork (bijvoorbeeld een spork)
 • Plastic bord (diep bord) en beker
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje, anti-mug
 • Hoofdnetje tegen muggen/midges
 • Avon lotion. tegen de midges (skinsosoft ook daar te koop)
 • Drinkfles (camelbak mag ook) met een inhoud van minimaal 1,5 liter
 • Handdoek(en), lichtgewicht en sneldrogend
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Optioneel:
 • Fotocamera
 • Verrekijker
 • Powerbank
 • Reserve bril/lenzen
 • WC papier / papieren zakdoekjes (biologisch afbreekbaar)
 • Biologisch afbreekbare zeep + shampoo
 • Wandelstokken
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud van je tas droog blijft
 • Dagrugzak (ivm bagagevervoer heb je een dagrugzak nodig)

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recencies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

M

Margo

5 / 5

Het mooist aan deze reis; de mooie natuur, onder het wandelen heb je meer gelegenheid elkaar te leren kennen en diepere gesprekken te voeren dan bij andere noSun reizen, waar je vaker met een groter deel van de groep bezig bent.

C

Clementine

4 / 5

Reisbegeleider Steven doet zijn werk goed. Hij geeft voldoende informatie over de route, zorgt voor pauze en stops onderweg en in dorpen op de juiste momenten. Regelt voor de groep de bagageservice en als er problemen zijn onderweg lost hij dat op. Hiernaast is hij ook gewoon een gezellige deelnemer aan de sociale activiteiten. Ik vond het erg leuk dat hij een alternatieve route voorstelde! Een top begeleider!

R

Rudi

4 / 5

Het mooist aan deze reis; de wandeletappe van Glencoe naar Kinlochleven. Goede variatie in type wandelpaden, stijgen/vlak/dalen, omgeving en goed weer!

B

Bas

5 / 5

Het mooist aan deze reis; Dat je met de groep alle mooie momenten en ontberingen samen kunt delen op toch wel een pittige wandeltocht.

O

Oscar

5 / 5

Het wandelen in een groep, maar je kon heel goed in eigen tempo lopen en je had meer dan voldoende momenten om stukken alleen te lopen en van de natuur en de rust te kunnen genieten.

M

Marcel

5 / 5

De route, de omgeving, de gezelligheid, de organisatie. Alles was top!

P

Pieter

5 / 5

Ik was bang dat ik het kamperen niet aan zou kunnen. Eigenlijk ben ik zelfs een beetje fan geworden.

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam – Glasgow inclusief belastingen en 23kg bagage
 • Beschreven overnachtingen
 • Campingkosten
 • Adventure food voor 3 dagen ter aanvulling op de maaltijden (ontbijt/lunch/diner)
 • Je krijgt van noSun een tent en kookmateriaal te leen (slaapzak en slaapmat niet)
 • Taxi Glasgow Airport – Milngavie (startpunt West Highland Way)
 • Busvervoer Fort William (eindpunt West Highland Way) – Glasgow Airport
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Houd er rekening mee dat je van noSun maximaal 3kg mee krijgt aan tent en kookmaterialen
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 8 personen

Exclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben, want je wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag in verschillende weersomstandigheden. We adviseren wandelschoenen type B/C.
 • Douchemuntjes voor op de campings
 • Dagrugzak
 • Maaltijden (houd rekening met €10- tot €15,-) per dag
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het kan een jarenlange gekoesterde wens zijn of niet...een HUSKY🐺 in het echt zien.
De betoverende blauwe ogen en het enthousiasme van deze honden maakt dat je gelijk fan bent. En dan hebben het nog niet eens over de PK van deze dieren gehad. Wist je dat een husky 5x zijn eigen gewicht kan trekken? Hoe tof dus om deze honden uit te laten 😃🐺💪🏼 tijdens de Groepsreis Zweeds najaar avontuur. 

Laatste plekken (2de groep) nu te boeken voor reisperiode:
👉🏼 14 - 21 oktober 2023
👉🏼 nosun.nl 

#Zweden #scandinavië #najaar #outdoor #actief #vakantie #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoi allemaal! Dagmar hier🙋🏼‍♀️, ik ben 19 jaar oud en kom uit Hengevelde.
Ik doe de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begonnen aan mijn derde jaar. Dit half jaar ben ik aan het werk als stagiair bij noSun.
Ik ga aan het werk op de frontoffice en het kan dus straks zomaar zijn, dat jij mij aan de lijn krijgt☎️. Ik heb echt heel erg veel zin in de nieuwe dingen die ik dit half jaar zal leren.

Als ik zelf op reis ben, houd ik ook van lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld lekker door de bergen wandelen (zie foto in Zwitserland) en of een weekje skiën (zie foto in de Dolomieten). 

M’n vrije tijd spendeer ik het meest met vriendinnen. Lekker kletsen onder het genot van een wijntje🍷 of koffietje☕. Ook houd ik van sporten🥊🏋🏻‍♀️.

Tot snel!
🚨laatste 30 tickets nu in de verkoop🚨

Wil jij bij de afterSun Reünie zijn met (een deel) van je reisgroep en heb je nog geen tickets gescoord, dan is dit het moment om nu naar de website te gaan met die 🍌. 

www.nosun.nl👉🏼 over noSun 👉🏼 afterSun reünie

#Reünie #afterSun #zomerverlengen #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7