Door: Martijn

Is een groepsreis iets voor mij? Een vraag die veel reizigers zich stellen bij een eerste keer alleen op vakantie. Natuurlijk kunnen wij niet beslissen of een groepsreis bij jou past. We kunnen je wel vertellen wat wij de voordelen vinden van onze groepsreizen. Dan is de keuze daarna aan jou!

Samen herinneringen maken

Te beginnen bij het samen maken en delen van herinneringen. Ondanks dat je alleen van huis gaat, ga je namelijk niet alleen op groepsreis. Samen met je reisgenoten maak je onvergetelijke dingen mee. Wij plannen vooraf gave outdoor activiteiten en er is nog voldoende vrije tijd om zelf (in kleinere groepjes) dingen te ondernemen.

Maar ook de kleine dingen op reis kunnen zorgen voor speciale herinneringen. Dat lokale gerecht bijvoorbeeld dat jullie samen gaan koken of proeven in een restaurant of die bijzondere accommodatie waar jullie hebben geslapen. Er ontstaan vaak genoeg verhalen die tijdens een reünie vast en zeker weer gedeeld zullen worden!

Een stap uit je comfortzone

Tijdens onze groepsreizen staan er verschillende avontuurlijke outdoor activiteiten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan raften, een rendier tour, wandelen of mountainbiken in de mooiste gebergten en ga zo maar door. Veel mensen doen deze (outdoor) activiteiten niet dagelijks. Want zeg nou zelf, een rendiertour in Nederland?

Het is natuurlijk een uitdaging om eens wat anders te doen dan normaal. Dat kan tijdens de avontuurlijke activiteiten, maar ook als je nog nooit gekampeerd hebt, kan een kampeerreis een hele stap voor je zijn.

Welke groepsreis je bij ons ook boekt, een ding is zeker: wees voorbereid om het avontuur aan te gaan en je grenzen op te zoeken. De adrenaline die vrijkomt als jij uit je comfortzone stapt, is al een ervaring op zich!

Vind nieuwe reismaatjes

Heb je in jouw omgeving geen mensen die het net als jou leuk vinden om op actieve outdoor vakantie te gaan? Dan is een groepsreis de perfecte manier om een reismaatje te vinden met dezelfde interesses als jou.

Gedurende de reis deel je allerlei leuke ervaringen met elkaar en naarmate de reis vordert, wordt de groep meestal steeds hechter. ‘sAvonds bij het kampvuur deel je de belevenissen van de afgelopen dag, verheugen jullie je samen op de volgende dag en worden er soms persoonlijke verhalen verteld. Al snel voelt het alsof je elkaar al jaren kent!

We horen veel verhalen van vriendschappen die tijdens één van onze reizen zijn ontstaan. Bij terugkomst wordt er dan ook vaak een reünie georganiseerd en in enkele gevallen boeken mensen hun volgende noSun groepsreis zelfs samen.

Wij regelen alles voor je

Een van de belangrijke voordelen van een groepsreis bij noSun boeken, is dat je zelf weinig hoeft te doen aan de voorbereiding. Dit wordt namelijk al voor je gedaan. Reisschema’s, accommodaties en vervoer regelen we allemaal voor je. Wij kennen de meeste bestemmingen namelijk op ons duimpje en weten dus precies wat je gezien en gedaan moet hebben. Hoe fijn? Na het boeken hoef jij alleen nog maar je spullen in te pakken. Doordat je niet zelf hoeft te rijden of je druk hoeft te maken over de planning kun je volledig ontspannen op reis gaan! Ideaal dus.

Bang dat alles vooraf al ingepland is geen ruimte voor spontaniteit? Geen zorgen! Buiten de geplande activiteiten om is er nog voldoende vrije tijd om zelf dingen te ondernemen. En heb je nog nooit gekampeerd, maar overweeg je één van onze kampeerreizen? Geen probleem! Wij zorgen voor een tent en indien nodig kan je zelfs in onze webshop een slaapzak en matje krijgen.

Goedkoper dan alleen reizen

Groepsreizen zijn vaak een stuk voordeliger dan alleen reizen. Doordat je de kosten voor accommodaties, vervoer en activiteiten vaak kan delen, ben je per persoon een stuk goedkoper uit, dan wanneer je alleen in een busje op reis gaat. Twee weken voor vertrek ontvang je bovendien de contactgegevens van je medereizigers. Vaak wordt er dan al een groepsapp met elkaar aangemaakt om even kennis te maken en soms al wat afspraken te maken wie wat meeneemt. Wie neemt bijvoorbeeld spelletjes mee en ook niet iedereen hoeft een uitgebreide EHBO-kit mee te nemen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld op rondreis gaat en je dus niet te veel bagage mee wil sjouwen. En sharing is caring toch?

Ga op groepsreis en ontdek!

Natuurlijk kunnen wij nog steeds niet bepalen of onze groepsreizen iets voor jou zijn. Een actieve groepsreis moet je zelf ervaren om erachter te komen hoe het echt is. Twijfel je nog? Boek dan eerst één van onze weekendreizen naar Texel of weekend-break-out in de Ardennen. Tijdens deze weekend groepsreizen ervaar je hoe je laagdrempelig kennis kunt maken met onze groepsreizen. Krijg je de smaak te pakken? Dan is de stap snel gezet om daarna ook eens mee te gaan op een 8-daagse groepsreis of 14-daagse reis. Welke bestemming staat op jouw bucketlist?

Bekijk alle bestemmingen

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7