Hoe ziet de groepssamenstelling van onze 30+ singlereizen eruit?

Het moge duidelijk zijn dat het van tevoren niet exact te voorspellen is hoe de groep reizigers van de 30+ singlereis eruitziet, maar het volgende kunnen we je meegeven:

  • Iedereen tussen de 20 en 55 jaar kan mee op singlereis.
  • Het reisgezelschap bestaat uit zowel mannen als vrouwen.
  • Wanneer er meerdere groepen op dezelfde datum naar dezelfde bestemming afreizen, worden de groepen gevormd op basis van geslacht en leeftijd.
  • Voordat de reis van start gaat, brengen wij jou alvast in contact met je medereizigers. Wel zo leuk om elkaar op voorhand al te leren kennen!

Drie redenen waarom singlereizen voor 30’ers zo tof zijn

Hebben we je nog niet weten te overtuigen van het feit dat je met ons mee op reis moet gaan? Lees dan zeker even verder, want deze drie redenen zullen je hoe dan ook over de streep trekken!

  1. Het is dé manier om nieuwe contacten op te doen.Je vergroot hiermee je kennissen- en vriendenkring. Zo heb je nóg meer mensen in je netwerk om activiteiten mee te ondernemen, waarvan reizen wat ons betreft een heel belangrijke is!
  2. Je verlegt je grenzen en onderneemt activiteiten waar je anders wellicht niet voor gekozen had.De singlereizen van noSun staan bekend om hun actieve karakter. Kajakken, hiken, mountainbiken; er komt van alles voorbij. Stilzitten is er dan ook niet bij! Of nou ja, een welverdiend drankje bij het kampvuur mag niet ontbreken natuurlijk!
  3. Je hoeft zelf je reis niet te regelen.Wanneer je jouw singlereis voor 30-plussers boekt bij noSun, dan zorgen wij voor de rest. Van het regelen van de accommodaties tot het boeken van de activiteiten; wij zorgen dat alles in orde is! Hoef je dan zelf verder niets te doen? Ervoor zorgen dat je de juiste spullen hebt gepakt, maar dat moet met behulp van onze vakantiechecklist voor groepsreizen wel lukken!

Singlereis 30+ in vele soorten

Wil jij als 30-plusser met ons op reis? Geweldig! Er zijn ontzettend veel reisbestemmingen om uit te kiezen. Zweden, Griekenland of wat dacht je van IJsland? Onze singlereizen voor dertigers hebben allemaal een avontuurlijk karakter, maar het verschilt per reis hoe het programma eruitziet. Wij bieden de volgende 30+ singlereizen aan:

Bekijk onze reiskalender en boek jouw favoriete singlereis 30+

Voor 30-plussers zijn er vele singlereizen te vinden bij noSun. Als 40’er een singlereis maken? Kan natuurlijk ook! Hoe dan ook, het is altijd slim om onze reiskalender te bekijken. Hier filter je eenvoudig op het type vakantie, de gewenste bestemming en de reisperiode. Op basis hiervan maak jij de keuze voor jouw 30+ singlereis!

Boek een van onze singlereizen 30+

30+ Singlereizen

Single Reis 30+