Door: Martijn

Heb jij nog wat vrije dagen over en denk je erover om in de herfst alleen op reis te gaan? Wij geven je 5 redenen om in het najaar een van de noSun single reizen een goed idee is.

Je zomervakantie moet waarschijnlijk nog beginnen, maar heb jij al plannen voor het najaar? Een outdoor groepsreis is niet alleen een goed idee in de zomer, maar in de herfst is de natuur vaak ook adembenemend mooi.

1. Geen hitte, maar ook geen vrieskou

Je zomervakantie moet waarschijnlijk nog beginnen, maar heb jij al plannen voor het najaar? Een outdoor groepsreis is niet alleen een goed idee in de zomer, maar in de herfst is de natuur vaak ook adembenemend mooi. Heb jij nog wat vrije dagen over en zit jij er over te denken om in de herfst alleen op reis te gaan? Wij geven je 5 redenen waarom in het najaar met een van onze single reizen meegaan een goed idee is.

Welke groepsreis je ook bij ons boekt, je weet zeker dat avontuur en natuur centraal staat. Maar bij 30 graden of nog warmer, is een lange bergwandeling of mountainbiketocht toch iets meer afzien dan bij 20 graden. Met name bestemmingen in Zuid Europa lenen daarom zich beter voor een actieve singlereis in de herfst dan in de zomer. Wil je bijvoorbeeld de prachtige natuur van Sicilië, Zuid-Frankrijk of Kroatië op een actieve manier ontdekken? Ga dan mee tijdens een singlereis in de herfstvakantie of op een ander moment in het najaar.

2. Bewonder de natuur in mooie herfstkleuren

Hitte kan vervelend zijn tijdens een actieve outdoor reis, maar kou ook. Natuurlijk kan je je hier op kleden, maar een wandeling met een lekker zonnetje is ook wel heel lekker.

Ben je al eerder met ons op outdoor singlereis geweest en wil je graag nog eens terug? Overweeg dan om dit in een ander seizoen te doen. Elk seizoen ziet de natuur er namelijk anders uit. Van een ontwakende natuur in de lente, tot bomen en struiken in volle bloei in de zomer en bossen in alle kleuren van de regenboog in de herfst. Zo herbeleef je die gave reis opnieuw, maar waan je je tegelijkertijd in een totaal andere omgeving.

3. Rustiger dan in het hoogseizoen

Zolang je je groepsreis niet in de herfstvakantie boekt, zal je bestemming ook een stuk rustiger zijn dan tijdens je vakantie hartje zomer. De wachtrijen op het vliegveld of files richting jouw bestemming zullen eerder uitzondering zijn dan regel, er is genoeg plek in dat leuke restaurantje en dat uitkijkpunt met prachtige zonsondergang zal niet vol staan met toeristen. Dat klinkt als een stuk fijner vakantie vieren toch?

4. Goedkoper dan in het hoogseizoen

Doordat het rustiger is, is een singlereis in het najaar meestal ook voordeliger dan een vergelijkbare reis in de zomer. De prijzen in het toerisme schommelen flink door verschil in vraag en aanbod. Met name de prijs van een vliegreis en accommodatie kan in het hoogseizoen een stuk hoger uitvallen dan in bijvoorbeeld het najaar. Daarnaast komt het ook voor dat activiteiten in de herfst goedkoper worden aangeboden en met een beetje geluk is zelfs jouw cappuccino of biertje nog goedkoper dan in het hoogseizoen

Zo ben je óf goedkoper uit door in het najaar op reis te gaan, of kan je voor hetzelfde geld meer doen! Wie wil dat nou niet?

5. Samen is altijd gezelliger dan alleen!

Genoeg redenen om er in het najaar op uit te gaan toch? Maar waarom zou je met één van onze groepsreizen meegaan in de herfst? Heel simpel: samen is het altijd gezelliger dan alleen! Bij ons boek je een volledig verzorgde actieve groepsreis. In kleine groepen van maximaal acht personen plus een reisbegeleider maken we een avontuurlijke outdoor singlereis vol gave actieve activiteiten, maar met ook voldoende tijd voor jezelf. Hoe de groep er precies qua samenstelling uit ziet, weet je van te voren niet, maar wat wel zeker is, is dat jullie dezelfde interesses hebben in natuur en avontuur. Meer weten over de groepssamenstelling? We vertellen hier zoveel mogelijk over in onze veelgestelde vragen.

Esther En Annemiek Verslag Kanoreis Zweden 960x1280

Ga met noSun mee op groepsreis in het najaar

Hebben we je overtuigd en wil jij deze herfst nog met noSun mee op actieve singlereis? Bekijk dan snel het actuele reisschema op onze website en kies uit ons aanbod groepsreizen in september en oktober.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7