Reisverslag: op kampeeravontuur in Zwitserland

Het is weer tijd voor een reisblog! Deze keer neemt onze reiziger Frank jullie mee in zijn belevenissen tijdens zijn actieve groepsreis naar Zwitserland. Frank is al vaker met ons op reis geweest en vond het daarom ook leuk om zijn ervaring met anderen te delen. Ben je benieuwd hoe Frank de reis naar Zwitserland heeft ervaren, wat hij daar voor activiteiten heeft gedaan en waarom hij voor deze bestemming heeft gekozen? Lees dan snel verder! 

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik ben al vaker met noSun op reis geweest en het bevalt altijd goed. De kleine groepen vind ik erg fijn en daarom leek het mij leuk om weer eens met hen op reis te gaan. 

Waarom heb je gekozen voor de reis naar Zwitserland?

Het was alweer een tijd geleden dat ik in Zwitserland ben geweest. Ik houd van de bergen en het afwisselende programma van de reis sprak mij erg aan.

landschap Zwitserland

Hoe is de reis bevallen?

Goed! We hebben ontzettend goed weer gehad. Dat is natuurlijk altijd fijn, zeker als je in tenten slaapt. Los daarvan hadden we een hele gezellige groep. Het grootste voordeel van een groepsreis vind ik dat je met leuk gezelschap op reis bent en dat alles al bij het programma in zit, je hoeft het zelf allemaal niet meer te regelen.

Wat waren voor jou de hoogtepunten van de reis?

Als ik aan de hoogtepunten van de reis denk, moet ik denken aan het eerste deel van de reis door Wallis. Een prachtig gebied met hoge bergen. Het raften was ook een hoogtepunt! Dit hebben wij in plaats van het hydrospeeden gedaan. Het was een stuk ruiger dan ik had verwacht, een prima vervanging dus. 

Verder hebben we nog twee gletsjers bezocht en gestept van een berg af, weer eens wat anders dan mountainbiken.

Hoe actief vond je de reis?

De reis is goed te doen. Er is in het programma nog genoeg tijd om zelf nog activiteiten te ondernemen. Wij hebben met de groep nog een extra lange wandeling gemaakt en zijn wezen kajakken op de Bodensee.

groepsreis kamperen in zwitserland

Zou je deze groepsreis aan anderen aanraden en waarom?

Jazeker, het is een lekker actieve week en je bent met goed gezelschap. Het is natuurlijk ook niet voor niks dat ik zelf al zo vaak ben mee geweest, dus ik zou het iedereen zeker aanraden!

Wil je binnenkort ook op reis en ben je nieuwsgierig geworden naar onze volledig verzorgde kampeervakantie naar Zwitserland? Of ben je benieuwd naar welke actieve groepsreizen wij nog meer aanbieden? Bekijk hieronder ons actuele reisaanbod en misschien ga jij binnenkort wel met ons mee!

Ik wil mee op actieve groepsreis!