Door: Martijn

Wat kun je verwachten wanneer je met noSun op groepsreis gaat?

Een veelgehoorde vraag bij nieuwe reizigers! Wij weten wel dat het ontzettend leuk en gezellig is, maar hoe kunnen we dit nu aan de buitenwereld laten zien? Wat dacht je van een mooie promo…

Van de Ardennen!

Met een busje vol enthousiaste reizigers, een reisbegeleider, een cameraman en de nodige crewleden trokken we daarom richting het zuiden om beelden te schieten van de 4-daagse reis naar de Ardennen. Bij aankomst zochten we direct verkoeling in de Ourthe, de rivier waaraan de camping ligt.

Na een heerlijke barbecue waarmee we de eerste avond afsloten, stonden er voor de overige drie dagen actieve en uitdagende outdooractiviteiten op het programma. Mountainbiken, kanoën, een hoogteparcours en speleologie; de groepsreizen naar de Ardennen zijn perfect als je er even kort tussenuit wilt of kennis wilt maken met noSun en het reizen in een groep.

Groepsreis Ardennen België.jpg

Wat kun je verwachten wanneer je met noSun op groepsreis gaat?

Een veelgehoorde vraag bij nieuwe reizigers! We maakten een mooie promo, voor iedereen die een beeld wil krijgen van onze manier van reizen!

Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw reiservaring, maar ervaar je wel het gemak van een goed georganiseerde groepsreis.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7