Door: Melissa

Ben jij er aan toe om uit je comfortzone te stappen en een onvergetelijke reis te maken? Dan is een groepsreis met noSun echt iets voor jou! Uit je comfortzone stappen kan op allerlei manieren tijdens onze singlereizen.

Ben je bijvoorbeeld nog nooit alleen met een groep op reis geweest? Heb je nog nooit gekampeerd? Of wil je een echte adrenalinekick ervaren door te bungeejumpen, raften of een sneeuwscootertocht te maken? Dan dagen wij jou uit om het avontuur aan te gaan. Kom uit je comfortzone en ga met ons op reis!

Ga op reis met onbekenden

Het is natuurlijk ontzettend spannend als je geen idee hebt met wie je op vakantie gaat. Zijn er al meer mensen die dezelfde reis voor jou hebben geboekt? Dan kan je alvast de samenstelling bekijken op basis van geslacht en leeftijd.

Heb je de reis geboekt? Dan ontvang je zo’n twee weken voor vertrek informatie over jouw reisgenoten, zodat je alvast kennis kan maken met de deelnemers van jouw groep. Dit is overigens geen verplichting, maar we stimuleren het wel.

Mochten er meerdere groepen zijn met dezelfde reisdatum dan maken wij de groepsindeling op basis van leeftijd en geslacht. We snappen heel goed dat je graag met leeftijdsgenoten in een groep wil zitten, dat betekent niet dat andere leeftijden minder gezellig zijn. Jullie hebben in ieder geval dezelfde interesses: avontuurlijke reizen en mensen leren kennen. Met andere woorden stap uit je comfortzone en ga alleen op singlereis!

En nee: singlereis betekent niet dat je doel van de reis moet zijn om de liefde van je leven te vinden. Met single bedoelen wij mensen die alleen boeken en vertrekken, of je relatie bezet, single of ‘het ingewikkeld’ is, maakt ons helemaal niks uit!

Daag jezelf uit met onze activiteiten

Tijdens onze reizen staan natuur en avontuur centraal. De meeste activiteiten vinden buiten plaats en tijdens iedere groepsreis zal je adrenaline flink gestimuleerd worden. Maar dat betekent niet dat je een topconditie moet hebben om mee te kunnen doen aan alle activiteiten. Zolang je goed ter been bent en beschikt over een normale tot redelijke conditie, zijn de meeste activiteiten die op het programma staan, goed te doen.

Bij wandel- en kanoreizen heb je wel een goede conditie nodig en moet je houden van wandelen. Zo wordt bij wandelreizen wel van je verwacht dat je lange dagen kan lopen met bagage, houdt hier dus vooraf rekening mee. Natuurlijk ken je je eigen het lichaam het beste, dus maak hiervoor een goede beslissing.

Twijfel je bijvoorbeeld of je een activiteit wel kunt doen, dan raden we je aan om vooraf even contact met ons op te nemen. In overleg met de reisbegeleiders kijken we dan naar een passende oplossing.

Handig om te weten voor vertrek

Het mogelijk zowel online als telefonisch te boeken, die keuze is aan jou. Voordat je definitief boekt, kan het zijn dat je nog wat vragen hebt, begrijpelijk. Twijfel je nog over een bepaalde groepsreis? Neem dan een optie op een singlereis naar keuze. Wij houden dan acht dagen lang een plaatsje voor je vrij, zodat jij er nog even rustig over na kan denken.

Heb je een kampeerreis op het oog, maar heb je nog nooit gekampeerd? Dan is een single-groepsreis met noSun juist een leuke uitdaging! De meeste campings waar we overnachten beschikken over goede sanitaire voorzieningen, je hoeft dus geen ervaren kampeerder te zijn. Wij zorgen voor een goede tent, een slaapzak en matje moet je zelf meenemen. Minder comfortabel dan thuis, maar wel een stap uit je comfortzone!

Je hoeft geen speciale kleding aan te schaffen als je met ons mee op groepsreis gaat. We raden je wel aan om goede wandelschoenen te hebben, dit loopt immers veel lekkerder. Tip; loop de wandelschoenen alvast even in, dit voorkomt blaren.

Weg met die comfortzone!

Tijd om jouw comfortzone (voor een tijdje) vaarwel te zeggen? Dat komt goed uit, want met ons brede aanbod aan groepsreizen zit er vast een leuke bestemming voor je tussen! Wij organiseren het hele jaar door actieve reizen voor wie geen zon-zee-strand wil.

Nog geen idee welke reis het best bij jou past? Vul dan ons contactformulier in dan helpt één van onze vakantie-experts je graag verder bij het vinden van jouw droomreis.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7