Door: Martijn

Karinthië staat ook wel bekend als het zonnige zuiden van Oostenrijk. Hier zijn namelijk zowel in de zomer als in de winter ontzettend veel zonuren! In de zomer kun je genieten van de talloze wandelroutes door het bergachtige landschap en in de winter van de mooie skigebieden. Door het indrukwekkende landschap met hoge bergtoppen en dalen zijn er maar liefst 200 meren waar je in kunt zwemmen, ook de hoogste berg van Oostenrijk staat in dit gebied. Yvonne is met ons mee geweest naar Karinthië in de zomerperiode. Ben je benieuwd hoe zij de reis heeft ervaren? Lees dan snel verder!

Waarom heb je gekozen voor noSun?

Dit was mijn eerste reis met noSun. Ik heb de reisorganisatie gevonden toen ik via Google op zoek was naar actieve groepsreizen. Het sprak mij direct aan dat ruim 96% van alle reizigers alleen boekt. Daarnaast vind ik het fijn dat tijdens deze reis alles georganiseerd is en je dat zelf niet hoeft te doen.

Welke reis heb je geboekt en waarom?

In augustus ben ik op reis geweest naar Karinthië, in Oostenrijk. Hier heb ik voor gekozen omdat deze reis naar mijn mening de meeste verschillende activiteiten bood en we niet alleen maar gingen hiken.

Ben je al eens eerder op groepsreis geweest?

Een aantal jaren geleden ben ik een keer met een groepsreis mee geweest. Ik had toen ook alleen geboekt en de reis was ontzettend goed bevallen. Omdat het toen zo leuk was wilde ik graag weer eens een groepsreis maken, ik was alleen wel benieuwd of het weer zo leuk zou zijn. Kon die reis van toen wel overtroffen worden? Ik had immers een hele mooie reis in gedachte. Maar niets was minder waar! Ook deze reis in Oostenrijk was een succes! Ik heb ontzettend genoten. Het grootste voordeel aan een groepsreis vind ik toch wel dat je gezellig samen dingen met de groep kunt ondernemen, maar je af en toe ook terug kunt trekken.

Wat zijn voor jou de hoogtepunten van de reis geweest, wat maakte het land en de reis zo mooi?

Het landschap was echt prachtig! De hikes die wij hebben gemaakt in Oostenrijk en Slovenië waren dan ook zeker de hoogtepunten van mijn reis. Je kijkt er echt je ogen uit! Verder vond ik het heel tof dat de reis vol zat met activiteiten waarvan je veel adrenaline krijgt. Zo zijn we gaan downhill mountainbiken, dat ging behoorlijk hard en was ook best spannend. Qua adrenaline was die activiteit ook zeker een hoogtepunt! Verder vond ik het canyoningen ook heel avontuurlijk!

Hoe actief vond je de reis?

Je kunt de reis zo actief maken als je wilt. Natuurlijk zijn er de vaste activiteiten maar er was ook genoeg tijd om zelf activiteiten te plannen. Zo hebben een aantal mensen uit onze groep nog een hike uit het programma uitgebreid. Zelf ben ik hardloopster en ben ik samen met een groepje nog een stuk gaan hardlopen. Als groep hebben we ook een aantal extra activiteiten gedaan. Zo zijn we op een vrije dag naar Slovenië geweest en hebben daar een hike gemaakt. We zijn een dag naar de Weissensee gegaan na het canyoningen, hebben nog gerodeld en we hebben ons vermaakt in een klimpark. Als je naar de stad of een andere locatie wilde, was de reisbegeleider ook altijd bereid om ons daarheen te brengen. Overdag was het programma dus lekker vol en in de avond vaak wat rustiger en was er ook tijd voor een spelletje.

Yvonne Karinthie Berg

Zou je een groepsreis aanraden aan anderen?

Wat juist zo leuk is aan een groepsreis is dat mensen net zo zijn als jij, iedereen boekt alleen en vindt het leuk om een actieve vakantie te maken, je hebt dus meteen al wat gemeen en maakt gemakkelijk contact doordat iedereen alleen boekt.

Ga jij ook met ons mee?

Krijg jij spontaan reiskriebels na het lezen van de avonturen van Yvonne en kan jij niet wachten om de prachtige natuur van Karinthië met je eigen ogen te gaan bewonderen? Of misschien op een groepsreis te gaan naar een andere bestemming? Check dan snel ons aanbod actuele reizen hieronder en wie weet ga jij binnenkort met ons mee op reis!

 

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7