Door: Martijn

Sardinië, het betoverende eiland voor de kust van Italië, staat bekend om zijn ongerepte natuur, eindeloze stranden en sprankelend blauwe zee. Maar er is zoveel meer te ontdekken dan alleen de zon en zee. Jeroen kan hier over meepraten, want hij is afgelopen zomer mee geweest op groepsreis naar Sardinië. Een fijne herinnering waaraan hij een relatie aan heeft over gehouden.

Hoe was het om voor het eerst op een groepsreis te zijn?

Ik heb een goede ervaring met noSun. Het was een fantastische groepsreis. Ik was nog nooit eerder mee geweest op groepsreis. Door privé- omstandigheden heb ik toch besloten om niet alleen op vakantie te gaan, maar om met een groep mee te gaan.

In het begin was het best wel spannend om met een onbekende groep op reis te gaan, maar dit wende al snel!

Waarom heb je voor de bestemming Sardinië gekozen?

Sardinië zag er prachtig uit. Ik vond de locatie top. De reisperiode was ook goed want ik zat vast aan vakantieperiodes van werk. En ook de activiteiten zagen er veelbelovende uit, vandaar dat mijn keuze viel op een groepsreis naar Sardinië.

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik was tevreden over het totale pakket wat er aangeboden werd. De reisperiode kwam overeen met mijn agenda en ik was enthousiast over de geplande activiteiten. Ook had ik al eens eerder positieve verhalen gehoord over noSun. Dit maakte de keuze natuurlijk nog makkelijker.

Was de paklijst duidelijk, miste je nog spullen of waren er spullen overbodig?

De inpaklijst is duidelijk en zo goed als compleet. Voor een groepsreis naar Sardinië zijn waterschoenen onmisbaar, dit item had op de prioriteitenlijstje moeten staan.

Mensen moeten niet twijfelen om mee te gaan met een groepsreis, gelijk meegaan!

Wat vond je van het programma? Was het aantal activiteiten goed of misschien te veel/weinig?

De planning was goed gebalanceerd. We hebben mooie dingen gezien, maar het was ook zeker een lekkere rust vakantie. Ik vond het ook juist fijn om af en toe een momentje rust voor jezelf te hebben, omdat je wel ook al veel tijd met z’n allen spendeerde. De activiteiten waren ook goed afgestemd op het weer.

Hoe was de sfeer in de groep?

De sfeer in de groep was super. Op het begin moet je natuurlijk wel een beetje aan elkaar wennen, maar dat kwam al snel goed. De begeleidster ging lekker mee in de groep, ze was gewoon een onderdeel van de groep dus dat deed ze heel goed.

Groepsreis sardinie

Heb je nog contact met je medereizigers na de reis?

Ik heb niet een op een contact met iedereen. Wel met een iemand, we hebben er een relatie aan over gehouden. ‘Zo ga je heen met niks en kom je terug met alles.’ Als groep hebben we nog wel een beetje contact. Helaas kan bijna niemand naar het aftersun reünie, daarom gaan we zelf nog een reünie organiseren met onze eigen groep.

Word jouw volgende herinnering Sardinië?

Mee naar Sardinië? Dat kan! Bijna alle reizigers van noSun boeken alleen, wat wil zeggen dat je niet de enige single op reis zult zijn.

Tijdens een groepsreis naar Sardinië staat er een gevarieerd programma op de planning, waarbij zowel de cultuur als de natuur van Sardinië ontdekt wordt. Bovendien is er genoeg vrije tijd om te ontspannen op de prachtige stranden met kristalhelder zeewater. Na een spannende mountainbiketocht is het samen uitpuffen op het strand ook veel gezelliger dan in je eentje! Ga met ons mee op groepsreis en ontdek de prachtige natuur, cultuur en niet te vergeten het overheerlijke eten wat Sardinië te bieden heeft.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7