Door: Martijn

Onze reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag avontuurlijke reizen willen maken, maar daar niet het juiste gezelschap voor kunnen vinden of het gezellig vinden om in een groep te gaan. Je hoeft daarom ook echt niet specifiek vrijgezel te zijn of een relatie te hebben om met ons mee te kunnen. Er zijn tal van mogelijkheden hoe jij toch op avontuur uit kan gaan! Wil je weten wat er mogelijk is? Wij beantwoorden de meeste gestelde vragen over het gemiddelde reisgezelschap wat met ons mee gaat.

Moet je perse een stel zijn of is een couple of friends ook goed?

Het is bij ons echt niet verplicht om als stel mee op reis te gaan of met de intentie om liefde te vinden. Je kan gezellig met een vriend of vriendin gaan, of misschien ga liever alleen met ons mee! Het is natuurlijk nooit verkeerd om nieuwe mensen te leren kennen.

Ik vind het best eng om alleen mee te gaan op reis, hoe weet ik wie mijn reisgezelschap wordt?

Dit snappen wij uiteraard volledig, daarom doen wij er ook alles aan om ervoor te zorgen dat je toch op je gemak bent. Nadat je hebt geboekt en zodra je reis is bevestigd, ontvang je van ons informatie over een besloten forum. Hier kun je alvast kennismaken met de deelnemers van jouw gezelschap en elkaar het hemd van het lijf vragen. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken wie er een muziekbox meeneemt, wie welk bordspel, de opblaaskrokodil, carpool afspraken maken en bespreken wie er goed kan fotograferen!

Nog enkele tips nodig? Je leest ze hier.

Ik ben bang dat ik mijn reisgezelschap niet bij mij past, wat nu?

Wij doen ons uiterste best om groepen samen te stellen die goed bij elkaar passen. Je zit over het algemeen in een groep met leeftijdsgenoten en ongeveer net zoveel mannen als vrouwen, dat is wel zo gezellig!

Wie gaat er mee als reisbegeleider?

Iedereen die wel eens een groepsreis heeft gemaakt weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Bij noSun hechten we daarom veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Onze reisbegeleiders worden daarom ook zorgvuldig geselecteerd, ze weten hoe ze moeten handelen in diverse (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie voor het begeleiden van actieve groepsreizen!

We hebben op dit moment de keuze uit 93 verschillende reisbegeleiders. Ben je benieuwd wie dit allemaal zijn? Neem dan eens een kijkje op onderstaande link waar je iets kunt lezen over iedere begeleider, met foto natuurlijk!

Maak kennis met onze reisbegeleiders

Wat is het verschil tussen een singlereis en groepsreis?

Bij een single reis is het echt van belang dat je single bent, je reisgezelschap zal dan ook volledig bestaan uit vrijgezellen. Dit kan wel tot negatieve associaties leiden, wat natuurlijk jammer is. Je krijgt misschien het idee dat er alleen maar wanhopige mensen meegaan of dat het voornamelijk gaat om het krijgen van een relatie.

Daarom hebben wij hier een mooie oplossing op gevonden! Bij noSun noemen wij het liever groepsreizen, in plaats van singlereizen. Hierbij reis je wel gewoon in je eentje, maar dan in groepsverband. En nee, je hoeft dus echt niet single te zijn. Op die manier is er voor ieder wat wils en kun je kiezen met wat voor gezelschap jij graag op reis wil!

Ga met ons mee op reis!

Wil je binnenkort eens lekker op vakantie en een keer zonder vrienden of familie, je man even lekker thuis laten, maar wel met een reisgezelschap? Neem dan snel een kijkje tussen al onze reizen en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7