Door:  Martijn

Kerst komt eraan en wat is er nu beter dan deze feestdagen op een speciale manier te vieren? Dit jaar hoef je niet langer te twijfelen aan je kerstplannen, want we hebben supergave groepsreizen die je deze kerstperiode niet wilt missen. Ga jij dit jaar een witte kerst ervaren?

Inhoudsopgave

Ontdek de magie van Zweeds Lapland

Dit is dé bestemming waar je deze feestdagen naartoe wilt! Ontsnap aan de drukte en omarm de betoverende winterse sfeer van de Scandinavische bergen. Tijdens deze groepsreis naar Zweden krijg je de kans om deze prachtige omgeving te verkennen en te genieten van winterse activiteiten zoals een huskytocht, sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, wild spotten, ijsvissen en lekker eten.

Een van de hoogtepunten van deze groepsreis is toch wel het noorderlicht aanschouwen. De Scandinavische bergen bieden een uitstekende gelegenheid om dit natuurlijke wonder te zien en te bewonderen.

Deze groepsreis biedt je de kans om deze feestdagen door te brengen met gelijkgestemde reisgenoten. Onze ervaren reisbegeleiders kennen de Scandinavische bergen als geen ander en zullen je gedurende de hele groepsreis begeleiden. Ze zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van deze unieke ervaring en de verborgen pareltjes van de regio kunt ontdekken.

Deze groepsreis biedt je de kans om deze feestdagen door te brengen met gelijkgestemde reisgenoten.

Avontuurlijke activiteiten in Noorwegen

Tijdens de groepsreis naar Noorwegen zit je zeker niet stil. Van een spectaculaire huskysledetocht tot ijsvissen op een dikke ijslaag, maar ook keihard naar beneden suizen tijdens het tobogannen je maakt het allemaal mee tijdens deze groepsreis.

We verblijven tijdens deze groepsreis in een typische Noorse Hytte. Hoe Noors wil je het hebben? Luister naar traditionele volksmuziek, proef lokale gerechten en leer over de historische achtergrond van het land.

Kortom, een groepsreis naar Noorwegen belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je samen met je medereizigers kunt delen! Bovendien biedt Noorwegen het hele jaar door mogelijkheden voor groepsreizen. Neem hiervoor een kijkje op onze reiskalender.

Leuk voor in het nieuwe jaar: wintersport in Zweden

Een nieuwe winterreis: wintersport in de Scandinavische bergen. Als je het woord wintersport zegt dan denk je al snel aan Oostenrijk, maar wist je dat je in Zweden ook heel goed kan skiën? Zweden heeft verschillende skigebieden die geschikt zijn voor alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar uitdagende zwarte pistes of ontspannen afdalingen voor beginners, er is voor ieder wat wils. Klaar met skiën? Geniet van de typische Zweedse After ski. Ga je met ons op pad om de Scandinavische bergen te ontdekken?

Ja, ik wil mee op groepsreis!

Of je nu kiest voor het betoverende Lapland, Noorwegen of Zweden, één ding is zeker: je kerst zal dit jaar onvergetelijk worden!

Dus, ga eropuit, boek die groepsreis en geniet samen met groepsgenoten van een onvergetelijke groepsreis.

Ik wil mee op groepsreis!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7