De lancering van een nieuw concept, het noSun festiCamp

Hoe het begon...

Op een druiligere dag zaten de kinderen van Martijn, de eigenaar van noSun, op kantoor te kleuren, terwijl ze aan het wachten waren op papa. De tekeningen waren zo mooi dat ze werden opgehangen aan de muur ter inspiratie. Vervolgens had Daniëlle een staar-momentje, je kent het vast wel ;). Toen ineens het idee ontstond. Wij brengen al jaren vol passie en plezier reizigers naar de meest prachtige bestemmingen, maar waarom creëren we niet zelf een outdoor bestemming en laten we de reizigers naar ons toe komen?

Vervolgens zijn er meerdere brainstormsessies geweest en werd het idee steeds verder ontwikkeld en werden we steeds enthousiaster. Toen kwam Corona en dat vroeg om creatieve ideeën. Gelukkig hing de prachtige tekening aan de muur en konden we met al ons enthousiasme aan de slag met dit gave idee.

Wat kan ik verwachten?

In het woord noSun festiCamp zit het woord festival, maar hoe gaat dat in deze tijd en hoe combineert noSun dit met een outdoor groepsreis? 

Ik kan me deze vragen heel goed voorstellen en ga ze hier daarom voor je beantwoorden. Zoals je van noSun gewend bent organiseren we een singlereis met gave outdoor activiteiten. Er zijn de hele week mountainbikes aanwezig, we gaan kanoën, steppen, hiken etc.

Je slaapt in je ieder prachtige tipi tent waardoor je voldoende privacy krijgt. Het camp is prachtig aangekleed in de sferen van een festival met een sfeervolle stretchtent in het midden. Er is een muziekje, spelletjes en gezelligheid dat maakt dit festiCamp tot een walhalla voor festival liefhebbers.

Wie weet kan er iemand gitaar spelen en heb je óók nog live muziek. We verzorgen ontbijt en diner; alles is bij de reissom inbegrepen. Dit festiCamp richten we in op een groot veld midden in het bos, in de Achterhoek. Hierdoor kunnen we voldoende afstand van elkaar bewaren. Als iedereen stil is, hoor je alleen de vogeltjes fluiten, het geruis van de bomen en vergeet je dat je op singlereis bent in Nederland. Dicht bij huis en toch zo mooi.

De kracht van kleine groepen

Bij noSun houden we nogal van persoonlijk, dat zijn dus ook kleine groepen. Dus ook bij deze nieuwe groepsreis. Zo vinden de vooraf geplande activiteiten plaats in kleine groepen van maximaal 10 reizigers en is er per 10 reizigers één reisbegeleider beschikbaar. Er zijn dus maar liefst 3 enthousiaste noSun reisbegeleiders de hele week aanwezig.

In de avond is er de gezelligheid van een grotere groep, maar kan je ook helemaal je eigen ding doen. Zo kan je gezellig samen komen in de sfeervolle stretchtent, of met een klein groepje wandelen of met een boek bij je eigen tipi zitten. Voor elk wat wils en je hoeft je niet te vervelen. Je hoeft alleen nog maar te genieten van deze welverdiende outdoor groepsreis. Dat gaat lukken, toch?

Wij zijn er klaar voor

We kunnen onze mooie reizen niet maken zonder jou, onze reiziger, de camping en onze fantastische reisbegeleiders. Zij hebben er al super veel zin in, om vanaf 4 juli van start te gaan met dit nieuwe gave concept; het festiCamp en geweldige herinneringen te creëren.

We zien je daar.

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Op naar het noSun FestiCamp