Door: Martijn

De voorpret kan beginnen; er is licht aan het einde van de tunnel

En dat merken we bij noSun gelukkig ook aan de boekingen die weer binnen stromen. Uiteraard begrijpen we dat er nog wat avonturiers onzeker zijn. Dat kleine beetje onzekerheid nemen we graag bij je weg.

Wist je dat noSun haar reisvoorwaarden versoepeld heeft? Dit heeft noSun gedaan omdat wij snappen dat het lastig plannen is in onzekere tijden en je zeker niet op een reisvoucher zit te wachten. noSun past zich graag aan en we laten de voorpret en het reizen er niet door stoppen. Juist nu het einde overduidelijk in zicht is.

Diverse bestemmingen hebben al aangegeven in mei weer open te staan voor toeristen. Dan is toch al snel 1,5 maand eerder dan vorig jaar. En nu met dat licht in zicht, raden wij toch aan niet al te lang meer te wachten. Want écht iedereen moet er uit dit jaar, dat is wel duidelijk. Omdat afgelopen jaar veel reizen niet door konden gaan, zijn die doorgeschoven naar een jaar later. Dus campings en activiteiten zijn extra snel volgeboekt. Het zou toch jammer zijn als je straks achter het net vist en bijvoorbeeld die toffe rondreis door Zweden of Zwitserland aan je neus voorbij ziet gaan.

Ontdek de noSun rondreizen

De garanties op een rij, boek jouw vakantie met een gerust hart

 • Tot 2 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle niet-vliegreizen\
 • Tot 4 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle vliegreizen
 • Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers* *We berekenen slechts €30,- boekingskosten, verder niets
 • Annuleert noSun de reis, dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten
 • Verandert het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig
 • We reizen alleen bij reisadvies geel of groen
 • noSun is aangesloten bij de ANVR/SGR (Geld terug garantie)

Is het wel veilig reizen met een groep onbekenden?

Zoals je leest geen gedoe met vouchers, zoals bij anderen! Je krijgt gewoon direct je geld terug.

En als je nou denkt hoe gaat dat dan met een groep onbekende mensen en covid, is dat wel veilig? Heel makkelijk iedereen zal voordat ze op reis gaan gevaccineerd of negatief getest zijn. Dit is wat veel bestemmingen vragen, dus moeten wij daarin mee. Of je nu met het vliegtuig gaat of in onze minibus stapt. Als het nodig is zal noSun zorgen voor zelftesten tijdens de reis, mocht je lichte klachten krijgen, dan is ter plekke testen wel zo handig toch?

Tip! Sluit tijdens het boeken een annuleringsverzekering bij noSun af. Mocht je kort voor vertrek positief getest worden, dan wordt dit volledig gedekt door de verzekering. Je bent namelijk “ziek” en kunt niet reizen.

Welke zorgen blijven er nu nog over?

Nu we de onzekerheid bij je weg hebben genomen. Gaan we ervan uit dat straks je enige zorg is, of het droog blijft tijdens je reis en of je je antimuggen spray wel bij je hebt. Laat je inspireren en boek jouw reis, nu hij nog beschikbaar is, niets fijner om op dit moment om even weg te dromen bij al die mooie reizen. Er is zoveel mogelijk, wat dacht je van wildkamperen tijdens het hiken in de Wicklow Mountains of je laten verrassen door al het moois op Sardinië? Vergeet Nederland niet te ontdekken, wist je dat noSun inmiddels al 5 reizen door het hele land heeft?

Bekijk de noSun bestemmingen

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7