Door: Martijn

Ga jij binnenkort per vliegtuig (misschien wel met noSun!) op reis dan hebben wij een aantal handige tips voor je opgesteld. Schiphol is groot, druk en soms chaotisch. Met onze tips begint jouw vakantie al op de luchthaven ipv in het vliegtuig. Scheelt je ook een hoop stress! Nog geen vakantie geboekt maar begint het wel te kriebelen? In onze handige reiskalender vind je snel en overzichtelijk de perfecte single reis die bij jou past!

Vervoer naar de luchthaven.

Schiphol is te bereiken op 2 manieren. Per auto en per trein. Beide middelen hebben natuurlijk voor- en nadelen maar het allerbelangrijkste voordeel van de trein is toch dat je letterlijk onder de luchthaven uitstapt en direct in de grote terminal van Schiphol staat. Het scheelt je overigens ook astronomische parkeertarieven mocht je in de directe omgeving van de luchthaven parkeren. Voorkom enorme stress en vertrek op tijd! Er kan altijd een trein uitvallen en files zijn geen onbekend fenomeen in Nederland. Zeker rondom Amsterdam wil het nog wel eens een behoorlijke puinhoop zijn op de weg. De trein is dus waarschijnlijk de meest ontspannen optie. Houd wel rekening met vertraging en zorg voor voldoende speling. Je gaat juist met de trein om de stress op de weg te vermijden. Belangrijk is daarbij wel te vermelden dat de treinen naar Schiphol niet 24/7 rijden. Mocht je dus vroeg aanwezig moeten zijn denk dan eens na over een hotel. In de directe omgeving van Schiphol zijn diverse hotels. Radisson Blu Schiphol  is een goed voorbeeld hiervan.

Ga je toch graag met de auto, parkeer dan de auto op P3 Lang Parkeren. Dit scheelt je aanzienlijk in de kosten en met de gratis bus sta je snel bij de Starbucks Schiphol voor een heerlijk bakje koffie.

Thuis inchecken

Voor ervaren reizigers waarschijnlijk een open deur maar nog steeds zijn er heel veel reizigers die inchecken op Schiphol. Online inchecken heeft zoveel voordelen, zo kun je bijvoorbeeld direct je boarding pass uitprinten en als je in het bezit bent van een iPhone kun je de boarding pass zelfs opslaan in je wallet. Dan krijg je zelfs een melding als je door de controle moet. Handig! Vlieg je met KLM? Dan kun je zelfs de boarding pass via Facebook Messenger ontvangen en krijg je standaard updates over vluchttijden en gate-wijzigingen.

Nog geen reis geboekt maar begint het wel te kriebelen? Met onze handige reiskalender vind je snel jouw perfecte groepsreis! Veel plezier op je eerstvolgende reis!

De strengste beveiliging van Europa

Dat geeft een veilig gevoel hé? Vinden wij ook, maar dat wachten…. Kunnen ze daar nou niets aan doen? Schiphol heeft het strengste beveiliging niveau van Europa en daar horen nu eenmaal lange controles bij. Wil je toch snel van de irritaties af tijdens het wachten, besef dan dat ze dit voor jouw veiligheid doen. Vooral jouw mede-door-de-douane-reizigers zijn schuldig aan het ellenlange wachten. Jij hebt natuurlijk keurig vooraf gecheckt wat je wel en niet mee mag nemen als handbagage. Keurig het flesje drinken weggegooid, de riem alvast afgedaan, losgeld in je portemonnee gedaan en die grote armband keurig in de grijze bak gedaan. Goed gedaan! Nu schiet het tenminste op.

Maar misschien wel het allerbelangrijkst voor de douane; wees nou niet de betweter en eigenwijs!
De ene keer mag je er direct door met je laptop en de volgende reis gaat het tasje op de kop. Dat noemen ze een steekproef en gebeurt soms op aanwijzing maar vaak ook willekeurig. Het heeft ook geen zin om daar tegen in te gaan, werk mee en zorg voor een snelle doorstroom van de rij.!

Eindelijk door de douane!

Yes, you made it! Je bent verlost van die zware tas, neem een lekkere bak koffie bij een van de vele barretjes achter de douane en ontspan terwijl je naar alle drukte op de taxi- en landingsbanen kijkt. Geniet van je komende reis!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7