Door: Martijn

Het nieuwe jaar staat voor de deur! De feestdagen zijn voorbij en we hebben met z’n allen weer teveel gegeten. We hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar en deze zijn wij van plan om dit jaar te gaan halen. Go us!

Wat zijn jouw goede voornemens? Misschien is dat meer tijd voor jezelf plannen, meer reizen, gezonder eten of meer bewegen. Waarom voeg je deze voornemens niet samen? Ga een keer op een actieve vakantie met ons en je kan jouw voornemens afstrepen voor het nieuw jaar!

Streep bijvoorbeeld het zien van het noorderlicht van je bucketlist af. Beklim bergen, ga raften of maak een huskysledetocht. Verleg je grenzen! Met de actieve reizen van noSun ga je een onvergetelijke vakantie tegemoet.

Heb je nog meer redenen nodig om actief te zijn op vakantie? Wij sommen ze graag even voor je op.

Hoe meer je beweegt, hoe beter

Bewegen is gezond en hoe meer je beweegt, hoe beter het is. Bewegen vermindert bijvoorbeeld de kans op hart en vaatziektes. Hoe vaker, intensiever en langer je beweegt hoe beter het is voor je gezondheid. Aangeraden wordt om minimaal 2,5 uur per week matig intensief te bewegen. Dit kunnen activiteiten zijn zoals wandelen, fietsen, fitness of roeien. De hele dag stilzitten is niet goed voor je, ook niet als je op vakantie bent.

Als je meegaat met een actieve reis weet je zeker dat je de minimale aangeraden hoeveelheid beweging haalt. En niet alleen de minimale hoeveelheid wordt gehaald, maar ook een heel stuk daaroverheen. Je kunt nooit genoeg bewegen alhoewel af en toe uitrusten ook erg belangrijk is.

Een actieve vakantie zorgt voor plezier

Je wordt vrolijk en blij van actief bezig zijn. Bij het actief bezig zijn wordt ook meteen heel veel plezier gemaakt. Dit zorgt voor ervaringen en herinneringen die je nooit zult vergeten.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je van bewegen gelukkig wordt. Dit komt doordat je hersenen tijdens bewegen een gelukshormoon ontvangen, dopamine genaamd.
Dopamine zorgt niet alleen voor een prettig en gelukkig gevoel, maar zorgt ook voor andere belangrijke hersenprocessen zoals aandacht en motivatie.

Het ultieme geluksgevoel ervaren kan bijvoorbeeld gemakkelijk met een winterreis naar Noorwegen. Knuffelen met husky’s om de volgende dag op de ski’s of schaatsen te staan. Wie wordt daar nu niet gelukkig van. Dopamine kom maar door!

Ontdek een winters avontuur naar Lapland

Ga op avontuur en zoek de spanning op

Staat reizen en grenzen verleggen op je bucketlist? Ga dan dit jaar mee met een van onze reizen. Je verlegt grenzen, voelt spanning en ervaart adrenaline. Is het niet geweldig om als een échte avonturier de wereld te verkennen. En eerlijk is eerlijk, een reis dat je met sneeuwscooters naar het noorderlicht brengt is een stuk avontuurlijker dan een all-inclusive reis naar het strand van Mallorca. Of wat dacht je hiken, skiën, raften en klimmen?

Bovendien kom je thuis met geweldige verhalen over natuurspektakels, wilde dieren en spannende activiteiten. Durf jij mee te gaan op avontuur en je grenzen te verleggen? Ga mee met een actieve vakantie en ervaar het zelf!

Ga skiën in oostenrijk

Maak nieuwe vrienden

Het is niet hét doel van een actieve vakantie, maar toch kan het gebeuren, je maakt nieuwe vrienden! Tijdens een groepsreis of single reis kom je allerlei leuke mensen tegen die net als jij op zoek zijn naar actie en avontuur. Samen maak je heel wat mee en dit kan voor een hechte vriendschap zorgen. Misschien maak jij wel vrienden voor het leven!

En laten we de lokale bevolking niet vergeten. Je ontmoet heel wat nieuwe en interessante mensen tijdens een actieve vakantie.

Bekijk de wereld met andere ogen

Dat strand op Ibiza kennen we nu wel. Dit jaar is het tijd om een ander stukje van de wereld te zien. Grenzen verleggen en de wereld door andere ogen bekijken. Misschien doe je wel andere inzichten op? Zou Zweden in echt zo mooi zijn als de foto’s doen vermoeden? Wat ons betreft is er maar een manier om daar achter te komen!

Met een actieve vakantie van noSun kom je op plekken die door de gewone toerist worden overgeslagen. Je wijkt van de gebaande paden af. Of dit nu ijsvissen op de meren van Lapland is of hiken naar een panoramisch uitzicht in de bergen van Portugal. Door het avontuur aan te gaan wordt je wereld groter. Je gaat grenzen verleggen, andere doelen stellen of je levenswijze veranderen. En dit allemaal door op vakantie te gaan, en niet zomaar een vakantie, maar een actieve vakantie!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7