Door: Martijn

De zomer staat weer voor de deur! Weet jij al wat je gaat doen? Wij kijken nu al uit naar de enthousiaste verhalen en mooie foto’s van onze reizigers, want als je het ons vraagt, is er niets leuker dan het maken van een actieve groepsreis! Waarom? Dat vertellen we je graag.

Je ziet meer van een land met een rondreis

Zeker als je het vergelijkt met twee weken all-inclusive op het strand! Door een actieve vakantie te maken en je te verplaatsen tijdens je reis, zie je echt meer van een land. Natuurlijk blijft het onmogelijk om alles in één vakantie te zien, maar op groepsreis doorkruis je wel een groot deel van de regio of het land dat je bezoekt. Zo krijg je gedurende het programma een goede indruk van het gebied waarnaar je bent afgereisd!

‘Loon naar werken’

Een actieve vakantie geeft je een fantastisch gevoel op het moment dat je zelf of als groep moeite hebt gedaan om ergens te komen. Na de beklimming van de steile bergtop wacht je een mooi uitzicht, een reisdag in de minibus wordt beloond met een kampeerplek op een spectaculaire locatie en heb je gezweet tijdens een mountainbiketocht? Dan heb je zeker weten de tofste routes in de omgeving gezien! Als groep vervolgens samen voor het avondeten zorgen is de kers op de taart: wat smaakt het eten goed na een dag buiten in de natuur!

Met een groep kun je al je belevenissen delen

Niet met de mensen thuis na afloop van je reis, maar met je ‘buddies’! Meteen nadat je weer vaste grond onder de voeten hebt na het raften bijvoorbeeld, of als je het samen misschien wat zwaar hebt vlak voor je de top van de berg bereikt, maar ook na die tijd als je foto’s deelt of elkaar na een tijdje weer terugziet. Heerlijk om terug te denken aan alles wat je met elkaar hebt beleefd!

Maak meer mee tijdens een actieve vakantie!

Als je een actieve reis met noSun maakt, kom je op plekken waar niet iedereen naar toe gaat op de momenten dat wij er zijn! Een bergtop met zonsopgang, of een spuitende geiser tijdens een storm: we deinzen nergens voor terug. Daarom zijn de ervaringen die je tijdens het maken van een actieve groepsreis doet, ook vaak zo uniek. Bovendien verleg je soms je eigen grenzen wanneer je uitdagingen aan gaat die je thuis niet snel zou aangaan – het per raft bedwingen van een wilde rivier, wel eens bedacht om dat in Nederland te doen? Door je grenzen te verleggen doe je ontzettend veel nieuwe ervaringen op.

Ervaringen die je voor altijd bijblijven

Je wilt natuurlijk dat je tijdens je vakantie de tijd van je leven hebt. Toch zullen er niet súperveel vakanties zijn die je na een aantal jaar nog altijd bijblijven. Door toffe activiteiten te ondernemen en samen met een anderen herinneringen te creëren, beleef je de meest gave dingen waaraan je nog vaak zult terugdenken!

Een actieve vakantie is.. gezond!

Een vakantie heeft vaak ook als doel de dagelijkse sleur te ontvluchten. Met je hoofd ben je natuurlijk al snel ‘weg’ wanneer je je onderdompelt in een andere omgeving. Door hier een lekker actief programma aan toe te voegen, krijg je ook nog eens lichaamsbeweging. En dat alles in de frisse buitenlucht! Klinkt behoorlijk gezond toch! Na een avontuurlijke rondreis of wandelvakantie ben je weer helemaal opgeladen: vol energie en met geweldige herinneringen kun je de hele wereld aan. Op naar een volgende actieve vakantie?

Overtuigd? Check onze actieve outdoorbestemmingen voor deze zomer, er staat zo ontzettend veel leuks op het programma!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7