Door: Martijn

Hoe ver van tevoren haal jij je tas tevoorschijn als je op reis gaat? Wij kunnen meestal niet wachten met pakken en de laatste inkopen doen! Maar wat neem je nou eigenlijk allemaal mee op groepsreis? Wij zetten een paar handige items op een rijtje.

1. Bagage organizers

In de categorie ‘handig’; bagage organizers. Wil je het overzicht in je backpack niet verliezen? Berg dan je kleding, schoenen of klein apparatuur op in losse zakken. Vaak zijn deze per set te verkrijgen, zodat je alle formaten in huis hebt! Zo hoef je tijdens de reis niet voortdurend je tas binnenstebuiten te keren om die ene korte broek of dat fijne warme vest te pakken. Je tas blijft overzichtelijk en dat is wel zo handig wanneer je ’s ochtends vroeg moet opbreken om verder te reizen naar de volgende topbestemming!

2. Een pet of muts

Een pet dragen tegen de zon is logisch. Maar een muts opzetten in de zomer? Ook dat is soms nodig! Zeker als je op het punt staat om een groepsreis naar IJsland te boeken. Het kan daar in de avonden flink afkoelen. Wist je dat je via je hoofd de meeste lichaamswarmte verliest? Ook in je slaapzak is het heerlijk om een muts op te hebben. Zo blijf je lekker warm!

3. Oordoppen

Oordoppen zijn cruciaal als je met een groep reist. Dan kun je gegarandeerd van je nachtrust genieten als je kamergenoot luidruchtig slaapt of de wind om je tent loeit!

4. Voor extra gezelligheid tijdens de groepsreis: een set speelkaarten

Het is altijd leuk om met je reisgenoten een spelletje te spelen. ’s Avonds bij het kampvuur of wanneer je tijdens een mooie wandeling pauzeert voor de lunch. Potje pesten, hartenjagen, ezelen, of rikken.

5. Je lievelingsboek

Soms is het ook fijn om van een momentje alleen te genieten, bijvoorbeeld als je ’s avonds je tent in duikt. Neem een nieuw boek of een all-time favorite mee. Bij noSun hebben we een aantal leestips op een rij gezet: Wild – Cheryl Strayed, De Amerikaanse Prinses – Annejet van der Zijl, Het geluk van Limburg – Marcia Luyten, De onzichtbare steden – Italo Calvino of een boek uit de reeks over Jack Reacher, geschreven door Lee Child.

6. Hoofdlamp

Een boek kun je niet lezen zonder… Juist ja, een hoofdlamp. Want lekker liggen én je boek en zaklamp vasthouden gaan niet makkelijk samen! Maar ook voor een nachtelijke wandeling naar het toilet op de camping (of richting de bosjes, als je tijdens je groepsreis wildkampeert!) komt de lamp goed van pas. Doorgaans werken ze op batterijen, neem daarom ook een reserveset mee.

7. Wereldstekker

Voor diverse bestemmingen heb je een wereldstekker nodig (bijvoorbeeld als je tussendoor je camera op wilt laden)! In Schotland en Zuid-Engeland passen onze Nederlandse stekkers niet rechtstreeks in het stopcontact. Het is zonde wanneer je geen foto’s meer kunt maken!

Tot slot kwamen jullie, onze reizigers, ook nog met een aantal fijne tips. Stevige wandelschoenen, een outdoormes, een EHBO-kit, een Camelbak, de spellen ‘Weerwolven’ en ‘Black Stories’ en zonnebrandcrème mogen volgens jullie ook niet ontbreken! Tel dit alles op bij de nodige kleding en je tas is aardig gevuld; klaar om te vertrekken?

madeira jeep tour groepsreis

Ga mee op singlereis!

Wil jij ook niets liever dan je tas tevoorschijn halen voor een groepsreis deze zomer, check dan de website voor een overzicht van de reizen die de komende tijd vertrekken!

Bekijk onze bestemmingen

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7