Over noSun Groepsreizen


Actieve groepsreizen voor wie géén zon-zee-strand wil

Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, want we bezoeken landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen. Hier ontstaat ook wel eens een relatie uit, maar dat is geen doel op zich.

We willen de drempel om met onbekenden een outdoor reis te ondernemen, zo laag mogelijk houden. Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw reiservaring, maar ervaar je wel het gemak van een goed georganiseerde groepsreis. We delen graag onze passie voor natuur en avontuur met je. Onze reizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag samen nieuwe belevenissen creëren!

nosun single reis groepsreizen logo's anvr sgr

De groepsreizen

Onze groepsreizen gaan naar landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. noSun dus! Deze eigenwijsheid en tegendraadsheid in onze naam zit in ons DNA: we dagen mensen uit naar buiten te gaan en het nog ‘niet ontdekte’ te beleven, uit de comfortzone te komen en nieuwe mensen te leren kennen. In je eigen vertrouwde omgeving ontmoet je die immers niet altijd! Ga mee met één van onze prachtige reizen en deel je belevenissen met anderen.

Bekijk de groepsreizen

De Reisbegeleiders

Dare to go out

Iedereen die wel eens een groepsreis heeft gemaakt weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Bij noSun hechten we daarom veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring met onze bestemmingen, vaak vormen begrippen als actief, sporten, outdoor en natuur de rode draad in hun leven. We spreken bewust over reisbegeleiders en niet over reisleiders.

Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren reizigers met kennis van de natuur. Bovendien zijn onze reisbegeleiders door noSun opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in diverse (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie voor het begeleiden van actieve groepsreizen. Tijdens de ZOOVER awards werd nog maar eens duidelijk hoe zeer onze reizigers dit waarderen, want de reisbegeleiders scoorden daar een 9,4!

over-nosun-groepsreizen

Het verhaal van noSun Groepsreizen

Elk bedrijf en elke organisatie heeft een verhaal. Niet alleen over wat ze doen, maar dé reden waarom ze bestaan. Voor noSun Groepsreizen geldt dat eigenaar Martijn naar aanleiding van een solo-avontuur in Nieuw-Zeeland concludeerde: “reizen in je eentje is soms wel erg alleen”. Hij wist zeker dat het anders moest kunnen en had een helder beeld van hoe groepsreizen eruit zouden moeten zien: het samen beleven van niet-alledaagse zaken, zoals het zitten rond een kampvuur, een hike in de bergen, een mooie mountainbiketocht maken en samen van de natuur genieten. ‘Samen’ bleek het sleutelwoord.

Reizen met noSun staat inmiddels al 16 jaar gelijk aan samen delen in ervaringen!

Lees hier onze BLOG over waarom noSun

noSun bij RTL4 & RTL5

Eind 2014 was noSun te zien bij RTL4 & RTL5. Presentator Jeroen Post vroeg noSunner Martijn over onze groepsreizen, de reizigers, de mooiste bestemmingen en onze tips voor reizigers. 3 minutes of fames in tha pocket.

DE VLOGS

Wat onze reizigers zeggen

In de afgelopen 19 jaar maakten meer dan tienduizend reizigers met noSun een groepsreis!

 

review_minouche_smit

 

review nosun groepsreizen

 

review nosun groepsreizen

 

review nosun groepsreizen madeira

 

 

review nosun zweden kanoreis

 

review nosun sardinië 2

 

review nosun groepsreizen Sardinië 2

 

review nosun groepsreizen madeira 4

 

Bekijk de gaafste groepsreizen