noSun groepsreizen in top-3 bij Shopping Awards!

Hoera!

Na het winnen van de Zoover Awards in 2015, 2013 en 2011 was het op donderdag 8 maart 2018 tijd voor de uitreiking van de Shopping Awards Publieksprijzen. De prijs komt tot stand op basis van beoordelingen van klanten die een online aankoop hebben gedaan. Onze ‘klanten’ zijn onze trouwe reizigers en een ‘aankoop’ ontvang je bij ons niet via de post, maar is een heuse groepsreis van een week of langer; we waren benieuwd hoe dat zou uitpakken!

Op donderdagmiddag vertrokken we richting Amsterdam. In de stad van hippe winkels, interessante initiatieven en toffe locaties wachtte ons de uitreiking en.. de ontmoeting met onze concurrenten! De WesterUnie zat al aardig volgepakt met deelnemers uit de 16 categorieën: van ‘Elektronica & Telecom’ tot ‘Bloemen, Tuin & Dieren’, ‘Persoonlijke verzorging’ en ‘Sportswear en sportartikelen’. In de afgelopen maanden hebben onze reizigers hun mening kunnen geven over de service en de reizen van noSun: daarmee maakten we kans op een award in de categorie ‘Vakanties & Reistickets’.

Al snel verscheen presentator Dennis Weening (Expeditie Robinson, yeah!) op het podium – in het kader van de gezelligheid mochten er tijdens de uitreiking gewoon drankjes besteld worden én Dennis zou naar de winnaars toe komen om ze de award uit te reiken en in het zonnetje te zetten. Confettiknallers, vuurwerksterretjes, bellenblaasbubbels; alles werd uit de kast gehaald. Na een klein half uur was het tijd om de winnaar in onze categorie bekend te maken. De deelnemers werden één voor één genoemd, waarbij noSun er natuurlijk even werd uitgelicht, want: ‘Geen zon op je vakantie? Hoe zit dat!’ Dennis Weening kent als presentator van zowel Expeditie Robinson als Zon Zuipen Ziekenhuis natuurlijk de twee uitersten, maar nadat wij ons zegje hadden mogen doen was noSun Groepsreizen geen onbekende meer voor Dennis! De award ging net aan onze neus voorbij, maar op de top-3 notering zijn we supertrots!

groepsreizen-shopping-awards

 
Download hier gratis de 10 recepten