Door: Martijn

Hoera! 

De Shopping Awards Publiekprijzen!

Na het winnen van de Zoover Awards in 2015, 2013 en 2011 was het op donderdag 8 maart 2018 tijd voor de uitreiking van de Shopping Awards Publieksprijzen. De prijs komt tot stand op basis van beoordelingen van klanten die een online aankoop hebben gedaan. Onze ‘klanten’ zijn onze trouwe reizigers en een ‘aankoop’ ontvang je bij ons niet via de post, maar is een heuse groepsreis van een week of langer; we waren benieuwd hoe dat zou uitpakken!

Op donderdagmiddag vertrokken we richting Amsterdam. In de stad van hippe winkels, interessante initiatieven en toffe locaties wachtte ons de uitreiking en.. de ontmoeting met onze concurrenten! De WesterUnie zat al aardig volgepakt met deelnemers uit de 16 categorieën: van ‘Elektronica & Telecom’ tot ‘Bloemen, Tuin & Dieren’, ‘Persoonlijke verzorging’ en ‘Sportswear en sportartikelen’. In de afgelopen maanden hebben onze reizigers hun mening kunnen geven over de service en de reizen van noSun: daarmee maakten we kans op een award in de categorie ‘Vakanties & Reistickets’.

Al snel verscheen presentator Dennis Weening (Expeditie Robinson, yeah!) op het podium – in het kader van de gezelligheid mochten er tijdens de uitreiking gewoon drankjes besteld worden én Dennis zou naar de winnaars toe komen om ze de award uit te reiken en in het zonnetje te zetten. Confettiknallers, vuurwerksterretjes, bellenblaasbubbels; alles werd uit de kast gehaald. Na een klein half uur was het tijd om de winnaar in onze categorie bekend te maken. De deelnemers werden één voor één genoemd, waarbij noSun er natuurlijk even werd uitgelicht, want: ‘Geen zon op je vakantie? Hoe zit dat!’ Dennis Weening kent als presentator van zowel Expeditie Robinson als Zon Zuipen Ziekenhuis natuurlijk de twee uitersten, maar nadat wij ons zegje hadden mogen doen was noSun Groepsreizen geen onbekende meer voor Dennis! De award ging net aan onze neus voorbij, maar op de top-3 notering zijn we supertrots!

Groepsreizen Shopping Awards.jpg

De shopping Awards? Hoe zit dat?

noSun is een webwinkel. Je kunt de noSun singlereizen namelijk alleen online boeken. Het is nogal opgevallen dat wij de dingen leuk anders doen. Daarom zijn we genomineerd 😎

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7