Door: Martijn

Aan de start

Het mooie aan ons vak in het toerisme is dat wij alle activiteiten van te voren mogen testen. Daardoor worden we soms flink uitgedaagd en dat vinden we leuk, heel leuk. We gaan dan kijken of de activiteit niet gevaarlijk is, uitdagend genoeg voor onze reizigers maar ook toegankelijk voor onze nieuwe reizigers. Een mooie combinatie hiervan is helemaal top! Ik ben een mooi “voorbeeld” van een gemiddelde reiziger, want ik ben “gemiddeld” sportief (lees; 2x in de week een uurtje fitness en pak geregeld de fiets naar het werk).
Zo gingen we ook het waterskiën/wakeboarden “testen”. Met een licht kriebeltje in mijn buik kwamen we aan bij de waterski-baan. Het fijne sfeertje dat daar hangt, waant je in vakantiesferen. Het enthousiaste personeel stond ons al op te wachten en we werden gelijk in de wetsuits gehesen. Na een korte introductie video met alle tips & tricks moesten we het nu zelf gaan doen. Het kriebeltje in mijn buik was inmiddels iets heftiger aanwezig en werd zelfs een beetje zenuwachtig. Maar ik laat me niet kennen en ik ga als eerste…

Oh oh daar ga ik..

Bij de start van de baan staat Jerry! Hij zorgt ervoor dat je er klaar voor bent en geeft de laatste tips. Zodra hij het touw aan je geeft weet je dat je binnen enkele seconden weg getrokken wordt. En hoe!! Ik vloog over het water en hapte gelijk een halve liter water… Oei dat gaat iets moeilijker dan ik dacht. De skies vliegen gelijk van je voeten, dus even zoeken om je heen, pakken en weer terug zwemmen. Nu is het de buurt aan mijn collega’s! Het is stiekem ook wel erg lachen om iedereen te zien “water happen”, de één na de ander valt bij de start. Maar je bent daardoor ook gelijk gedreven, om wel te blijven staan. Het water happen hoort er nu eenmaal bij en is ook helemaal niet erg, lachen juist.
Na een aantal keren vallen bij de start, lukt het nu toch om te blijven staan. En als je eenmaal staat gaat het super goed, wat een fijn gevoel! Totdat je bij de bocht komt….en ook daar ben ik weer lekker aan het “water happen”. Nu is het wel een stukje wandelen terug naar de start, maar eerlijk dat is eigenlijk best chill, beetje mensen kijken, lekker zonnetje, prima te doen!

Conclusie; het is fantastisch!

We hebben een dagdeel geoefend en de eindstand is: ongeveer 15 keer aan “water happen” gedaan en ik ben niet verder gekomen dan de 1ste bocht, 3 kwamen niet verder dan de start en 2 hebben meerdere rondjes achter elkaar gehaald. De conclusie is dus, dat iedereen het kan leren (misschien niet gelijk de eerste dag) en het is uitdagend genoeg als het wel lukt (daarna kan de trukendoos worden geopend).
We eindigen de middag met een lekker drankje in het zonnetje op het fijne terras van de waterskibaan. Een heerlijk vakantiegevoel krijg je daar (en dat onder werktijd!)

Tijd om het zelf uit te proberen en het onder de knie te krijgen. Dat kan bij de groepsreis ontdek actief Twente. Naast een week onbeperkt waterskiën of wakeboarden ga je ook nog mountainbiken, suppen en ontsnappen uit een escape room. Puur genieten in Twente.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7